İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - ackermann07

Sayfa: [1] 2
1
Not: Aracın fotoları muayene öncesi çekildiğinden dolayı plakadaki 12 sizi yanıltmasın. İsteyene özel mesajla ruhsatın fotografını gönderebilirim. Saygılar...

2
Güncel  ::)

3
Arabayı satmış bulunuyorum.. Konunun silinmesini rica ederim. Herkese mutlu günler...

4
Allah aşkına kaç kişi sence benim arabana yaptığını yapıyodur :) ben malımı alırken parasına bakmadım malın güzelliğine baktım aldım anahtar teslim yaptım sonuçta iyi mal iyi para tabiki alıcıya fiyatta yardım edilir.

ben seninki için demedim ki bunu, biliyorum zaten senin ne kadar iyi baktığını. ilan başlığındaki 200km yapan araba için diyorum. ayrıca aynı arabayı kullanıyoruz seninle, sen ne kadar delice bakıp seviyorsan ben de en az senin kadar delisiyim mavişimin :)

5
o değil de biraz fazla değil mi 17600 o araç için sizce de ?

6
Polo 6N2 / Ynt: Sizce fiyat iyimi???
« : 08 Ocak 2012, 04:01:37 »
düşük

7
Polo 6R / Ynt: vwtr.net sticker
« : 29 Kasım 2011, 02:25:25 »
reserved :P

8
Polo 6N2 / Ynt: ABS İkaz Lambası ve Birkaç Soru...
« : 14 Kasım 2011, 17:32:16 »
Ben daha önce yapacaktım bunu ama cesaret edemedim açıkçası tam olarak koltuğu nasıl çıkartacağımı vs. bilemediğim için. Bu konuda bilginiz varsa paylaşır mısınız? Teşekkürler şimdiden...

9
Polo 6N2 / Ynt: ABS İkaz Lambası ve Birkaç Soru...
« : 03 Kasım 2011, 00:52:10 »
arka koltuğun altında abs soketleri var ordakii o soketleri iptal edip kabloyu direk bağlamayı deneyebilirsin

bunu öğrendiğim çok iyi oldu aslında, arka koltuğa biri oturduğunda yapıyor genelde hep. hatta artık öylesine alışmış hale geldim ki "Arkaya Bindiler Sensörü" diyorum "o neden yanıyor?" diye sorana.. bu haftasonu deneyeyim bakalım, sonuçları yazarım tekrar.. :)

10
Polo 6N2 / Ynt: Sağ Cam Otomatiği
« : 24 Ağustos 2011, 01:46:40 »
bugün sigortalarını falan çıkarıp temizledim taktım ama bi işe yaramadı, düğmeleri çıkarmaya cesaret edemedim, bozulmasın plastiği diye, baktırıcam ama...
başka çoğu arabada senkron halde 2 cam birden inip kalkmıyor sınıfında ve model yılında. güzel oluyor(du), havası farklı  ::)

11
Polo 6N2 / Ynt: Sağ Cam Otomatiği
« : 23 Ağustos 2011, 02:42:19 »
bende de şöyle bir sorun var 2 gündür. sağ cam düğmesi ne sol kapıdan ne sağ kapıdan uzun süre basınca tamamen açılıp kapanmıyor, kademe kademe basmam gerekiyor. neden olabilir acaba? düğmelerin temizlenmesiyel gider mi bu sorun?

12
2001 comfortline polo'da abs var (4 disk) ama asr yok (opsiyonel olarak takılıyorsa bilmiyorum). Digital klima comfortline'da yok, highline'da var bildiğim kadarıyla. Teyp konusunu bilmiyorum, aldığımda sonradan takılmış bir cd çalar vardı.

Lastik konusunda dediğiniz gibi 60 yanak takıyorlar, bende de 60 yanak takılı. Ben şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım lastik konusunda, virajlara çok süratli girmedikten sonra çok fark etmez herhalde. Fren mesafesi de  kayda değer derecede fark etmiyor.Hatta benim gibi yolları bozuk bir yerde yaşıyor iseniz  60 yanak biraz daha konforlu bile oluyor :) Arkadaşımın 6n2 polosunda 55 yanak var, sürüşü özellikle virajlı asfaltta biraz daha keyifli geldi bana. Tabii ki orijinali her zaman daha iyidir ama 185/55/14 lastik için çok para istiyorlar :(

Kesinlikle 55 yanak... Ben TOYO PROXES CF1 aldım 4 tane, lastikler ciddi anlamda çok iyi ve herkese de öneriyorum... Görüntü olarak bile önerebilirim. 4 kanallı, suda, virajda, ani duruşlarda çok iyi... Tanesini de 110 ya da 120 liradan almıştım.


13
Polo 6N2 / Ynt: klima gazı
« : 05 Ağustos 2011, 22:40:03 »
ackermann07 bende de var 2001 polo.Aynı senin dediğin gibi klima gazındadır diye bir süre salladım müsait olunca da karacura oto klimaya gittim.Gazına baktılar 5 dk'da aracın gazının olmadığını klima kompresöründe sorun olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler.Fiyatta aynı senin yazdığın gibi.Bende yazın çıkmasına kadar idare ederim diye bir süre beklemeye bıraktım şimdilik.Ancak şu sıralar arabayı satmayı düşünüyorum ve de klima sorunlu aracı kim alır veya satmak istediğim fiyattan eksiltip almak mı isterler kafamı karıştırdı.

ne kadar sürede değiştirdiler klima konpresörünü? bıraktığın gün ertesi alabildin mi aracı?
Ve de çıkma kompresör ne kadar fayda etti arabaya?

Merhaba;
arabanın satışına ne derece etki eder bilmem ama karacula'ya ben sabah 08:00 gibi gittim, başında bekledim 10:30 - 11:00 civarında almıştım arabamı "soğutur" vaziyette...
bu adamlar çıkan kompresörleri alıyorlar ve bütün kış tamir edip sağlam duruma getiriyorlar, yukarı katlarında bir depo var ki içerde abartısız belki 1000-1500 tane kompresör var. usta benim kompresörü alıp yukarıda baktı, bana da gösterdi nasıl olduğunu sağlamıyla karşılaştırarak. kompresörün içinde ventil diye bi parça var, eğer o değişseydi 250-300 civarında tutacaktı ama benim kompresörün silindir yatakları da zarar görmüştü, o yüzden komple değiştirdi. belki sende sadece ventil değişimi yetecektir... taktığı kompresör kazalı bi araçtan çıkmaydı, rektefiye edilmiş daha onlarca polo kompresörü vardı ama usta hepsini karşılaştırdı ona karar verdi.
Umarım sana yardımcı olabilmişimdir...

14
Polo 6N2 / Ynt: klima gazı
« : 26 Temmuz 2011, 20:34:13 »
Geçen hafta arkadaşlarla da konuştuk bu konuyu, denedik falan klimayı gayet iyi dediler. Mercedes C180 var arkadaşımda, onla karşılaştırma dediler  :D. 2 hafta kadar devamlı C - D sınıfı araçlara binince bizim gariban polonun klimasına kusur bulmuşum.

Yolda kalmış bir araç vardı geçen gün tamircide. Klima açık giderken conta yakmış, aman dikkat.

Sayfa: [1] 2