Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - emre

Sayfa: [1]
1
Sohbet / neye niyet neye kısmet !
« : 05 Haziran 2009, 13:36:17 »
slm kardeşlerim bilisunuz ucunca bı araba arayısı ıcındeydık baya bı arabalara baktık hatta pert araclara bıle baktık (sadece mk1 lere bakıom bu arada) neysem araba ararken ne oldu ne ettı anlamadan bı anda motor aldım komık deme ne alaka araba ararken motor alıom :) mondialın 151 rc modelını aldım ınanın motor ozgurluk gıbı super bı duygu...

2
Sohbet / Aranıyor: GTI MK1 Arka Dingil ve Kaporta düzenlemeri
« : 07 Mayıs 2009, 16:22:19 »
slm kardeşlerim yine ben yine ben biliyorum biktiniz benden ama araba arama sonuclarımı sıze ıletıyım ve yardımlarınızı alım dedım.Öncelikle aradıgım arabayı buldum hem mk1 hem gtı hemide kırmızı  8) neysem yanlız buyuk bı sorun var arac kazalı sag arka yandan arac vurmus tam tekerden ve teker ıcerı dogru yamulmus vurma sıddetıyle bırlıkte sol arka tekerde kaldırama carpınca malum oda yamulmus ve sag arka tarafın kaportası cok hasar gormus.sımdı gelelım saadete ben bu aracı alsam arka dıngılı bulmam mumkunmu?manısa ve cevresınde bılındık tanıdık cıkmacılar varmı ve kaportada degısmesı gerekecek.napıyım beyler bana akıl verın bu işe girsen ıcınden cıkabılırmıyım?????

3
Sohbet / 9 Askerimiz Şehit.
« : 29 Nisan 2009, 13:22:49 »
Diyarbakır'ın Lice ilçesinin kırsal kesiminde askeri aracın güzergahında bulunan mayının patlaması sonucu 7'si er 2'si uzman çavuş 9 askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 100 kilogram kadar patlayıcı ve yaklaşık 100 metre uzunluğunda kablo bulunduğu ve mayınların kablolu uzaktan kumanda ile patlatıldığı bildiriliyor.

9 askerin cenazeleri, helikopterle Diyarbakır Askeri Hastanesi'ne getirildi.
Diğer yandan, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız ve 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Bekir Kalyoncu helikopterle olay bölgesine gitti. Olayla ilgili araştırmalar ve bölgedeki operasyonlar sürüyor.

4
Sohbet / uzuca bi aradan sonra yeniden aranızdayımm
« : 22 Nisan 2009, 13:01:57 »
slm vwtr sakinleri ve kardeşlerim.biliyosunuz askerlik nedeni ile uzunca bi zamandaır aranızda değildim eee askerlik bitti iş nedeni ile şehir değiştirdim manisanın soma ilçesine yerleştim ve allahıma şükür iş sahibi oldum.şimdi zamanı diyip artık forma geri döndüm.forma geri döndük ne eksik tabikide mk1 oda olucak arkadaşlar suanda arayış içindeyim bir tane buldum ama oda otomatik vites diye vazgeçtim.işallah bulucaz bi tane ve eski günlere geri dönücezz.ee siz anlatın bakem neler yaptınız kim yeni eskiler napıoo :)

5
Kardeşlerim uzun bi aradan sonra sitemıze girdim nasılsınız ıyımısınız valla ılk baktıgım sey bulusma olmus tek ben eksıyım sızlerı cok ozledım :'( askerlık malum surunup gıdıyoruz ama keyıfler gıcır.bu arada kacakcılık cok burda manyak teypler super fıyata ısteyen olursa kargo ıle yollarım haberınız ola kendınıze ıyı bakın dıkkatlı makas atın :D unutmayınkı HIZ FELAKET DEİL BECERİ İŞİDİR...buda zaten sızde var  8) sızlerı cok sevıyorum  $=341 (az kaldı azzz gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhtesem olucak bekleyın beni)

6
Sohbet / 2.nci jandarma er eğitim tuğayı / BİLECİİKKK
« : 19 Kasım 2007, 17:06:51 »
kardeslerım kankalarım abılerım beklenen gun geldı ve allah nasıp ederse 21 kasım carsamba gunu 2.nci jandarma er eğitim tuğayına teslim oluyorum hakkınızı helal edın egerkı musaıt olan varsa konvoy yapıcas herkesı beklerım sızlerı benı yolcularken gormek cok mutlu eder benı yarın yanı salı aksamı konvoy yapılacak hepınızı opuyorum SİZLERİ COK SEVİORUM.....

7
Sohbet / kardeşlerim 40 gün sonra askerim
« : 11 Ekim 2007, 15:24:09 »
canlarım kardeşlerim allah nasıp ederse bugunden ıtıbaren 42 gun sonra vatani gorevim için askere gidiyorum.askere gitmeden önce sizi son birada görmek istiyorum.egerki sizede uyarsa gitmeden bizim burda avrupa yakasında evimin önünden bi konvoy kaldırsak beni cok mutlu edersınız butun kardeslerımı bı arada gormus olurum bu nedenle.Kardeşlerim cvplarınızı yorumlarınız beklıorum hepınızı opuorum........

Sayfa: [1]