İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - yesilkrt

Sayfa: [1] 2 3
1
Aranıyor / 10 bin adet hurda lastik
« : 15 Ağustos 2012, 10:32:29 »
Arkadaşlar 10 bin adet hurda lastik arıyorum. Lastiklerin ne kadar eski olduğunun hiç önemi yok. Sadece lastikler tamamen parçalanmış, ufalanmış, doğranmış olmayacak. Bütün halde olması yeterli. Fındıklama yapmış, kabak hale gelmiş, patlamış, bıçakla kesilmiş birazı yırtılmış olmasının hiçbir önemi yok.

2
Sohbet / Sitede Arama Yapma Sorunu
« : 08 Nisan 2012, 10:36:15 »
Burdan yetkililere sesleniyorum: Sitede yaptıgım aramalarda ilgili konuya girince bölüm silinmiş veya size sınırlandırılmış olabilir diyor. Konu silinmiş dicem ama yaptıgım her aramada böyle oluyor. Sorun nedir acaba?

3
Otomobilim / 94 Serçe Proje Geliyor
« : 06 Mart 2012, 04:10:36 »
Slm arkadaşlar.
94 model orjinal 60 000km boyasız değişensiz beyaz renkli bir serçe var elimizde. 3-5 senedir garajda yatıyor ama herhangi bir çürüğü yok. ufak tefek kıymetsiz, göze bile çarpmayan paslanmalar var sağında solunda. İç kısmına gelince; koltuk döşemeleri, ön konsol(göğüs), tavan döşemesi ve taban döşemesi çok iyi durumda, ancak ön sol kapı döşemeleri yerinden çıkmış ve kabarmalar var.
Garajdan çıkarıp adam akıllı bişeye benzetmeyi düşünüyorum.
yapılacak işlemler:
önce borçları ödenecek :D
lastikler değişecek.
ufak tefek paslanmalar giderilecek.
fren aksamı komple elden geçirilecek.
kapı döşemeleri elden geçirilecek.
Araba orjinal bir araç ve ben de bunu bozmak istemiyorum o yüzden çizginin dışına çıkmayacağız. Şimdilik bu kadar ayrıntıları ileri günlerde paylaşırım.

4
Golf IV / Ön konsoldaki Bardaklık Temini
« : 05 Şubat 2012, 18:06:27 »
Arkadaşlar ön konsoldaki bardaklık kırıldı. nasıl temin edebilirim bilen var mı

5
Golf IV / Gövde Rengi Çıtalar
« : 04 Kasım 2011, 10:38:32 »
Arkadaşlar çıtaları gövde rengi yaptırmak istiyorum. İki yere fiyat sordum biri 300TL diğeri 70TL istedi. ikisiyle de pazarlık yapmadım ama bu uçurum fark beni biraz düşündürdü.Sizce bu fark nedendir?
Bu iş yapılırken çıtalar sökülüyor mu? çıtalar sökülmeden boyanınca sıkıntı olur mu? Daha önce yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
iyi forumlar.

6
Golf IV / Lpgli GOLF IV kullanıcılarını görelim.
« : 18 Ekim 2011, 13:43:23 »
Evet arkadaşlar lpg gereklidir gereksizdir uyumludur uyumsuzdur gibi çok tartışma ile karşılaşıyoruz.
Sitemizde kaç adet golf4 olduguna dair halihazırda bir konu bulunuyor Ama bakalım bu golf4lerin nekadarı lpgli? Böylece lpg taktırmayı düşünen kullanıcılara da bilgi edinmeleri açısından bir istatistik olur.
 Kaç adet Lpgli golf IV varmış görelim bakalım.

7
Golf IV / Fren Diskleri
« : 22 Eylül 2011, 13:02:56 »
Bir çok golf4 kullanıcısı Fren disklerinde eğilme sorunuyla karşılaşıyordur. Bunun sebebinin disk sıcakken soğuk su temas etmesi olduğu söyleniyor. Ama vw gibi bir firmanın bunun gibi bir sebebi düşünememiş olabileceği bana hiç mantıklı gelmiyor. Çünkü seyir halindeki bir araç yol şartlarında bir çok sorunla karşılaşabilir. soğuk suya da girer, çamura da girer, çukura da girer. Kısacası disk eğilmelerinin disk sıcakken su temas etmesi haricinde başka sebepleri olabilir mi, varsa nedir? Örneğin alt takımlardaki düzensizlik yada bilyalardaki bir sorun buna neden olabilir mi?
 Bunun haricinde en kaliteli golf 4 fren disklerinin hangi markalar olduğunu birbirimizle paylaşmak da yerinde olur diye düşünüyorum.

8
Genel / service INSP uyarısı
« : 18 Haziran 2011, 23:37:05 »
selam arkadaşlar arkadaşlar 99 comfort golfüm var. bugünlerde km sayacında arada bir "service INSP"uyarısı veriyor. bunun ne anlama geldiğini bilen var mı?

9
Arkadaşar 1.6 dsg golf6 'ya lpg uyumlu mudur?  SR motor oluyor sanırım.

10
Genel / Yeni Golf ve Polo hakkında?
« : 06 Mayıs 2011, 02:06:27 »
Selam arkadaşlar ilk göz ağrımı satıyorum yakında. Yerini dolduracak bişey olmalı ama karar veremedim henüz golf ve polo arasında.. Polonun yenisi çok hoşuma gidiyor işin açığı (hele gti jantı takmıyolar mı aklımı alıyor namussuzum). Ama golfün de karizması başka doğrusu.. bir ona bakıyorum bir ona sarhoş oldum en iyisi sizlere sorayım dedim. Hangisini tavsiye edersiniz avantaj ve dezavantajları nelerdir? Önerilerinizi bekliyorum.
Mesela şöyle sorarak başlayayım..
1. Tsi motorları ve dsg şanzımanları çıkmış.. tsilar normal benzinliden az yakıyo olarak görünüyor (fab verilerine göre). Bunun aslı astarı nedir? doğru mudur? trafik kullanımlarında verilere göre büyük farklılıklar oluyor.. kullananlarınız varsa görüşlerini belirtebilir mi? tsi ların kronik bir sıkıntısı var mıdır?
2. dsg şanzıman ve özelliği nedir? dsg şanzımanlar da düz şanzıman dan az yakıyor gösteriyor fabrika verilerine göre.. bunun mantığı nedir, doğru mudur? dsg şanzımanların kronik sorunu var mıdır?
3. sonra bluemotion diye bir model çıkmış. sitede gördüm. verilere göre diğer motordan çok daha az yakıyor görünüyor. kullananlarınız veya bluemotion hakkında bilgi sahibi olanlarınız varsa paylaşabilir mi?
4. Son olarak da ne alırsam alayım şu GTİ JANTlarından taktıracam.(bak buna kesin karar vermişim) ama fiyatı nedir her model için opsiyonu var mıdır? sitede baktım göremedim.

11
Video / Aslan parçasına bakın
« : 14 Mart 2011, 22:47:49 »

13
Genel / Yıl sonu Akaryakıt Fiyatları Tahminleriniz
« : 10 Mart 2011, 14:53:26 »
Bakalım bu konudaki genel düşünce nedir?

14
Aranıyor / 205 45 17 hafif jant
« : 25 Şubat 2011, 20:35:21 »
205  45  17 hafif jant satanlar varsa talip olabilirim

Sayfa: [1] 2 3