İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - d3n1s

Sayfa: [1] 2 3
1
evet arkadaşlar, bir VW forumunda Pug resimleri paylaşmak heralde bu forumun aslında sadece bir "otomobil forumu"ndan çok daha fazlası olduğunu gösterir. Buyrun arkadaşlar 206 Quik'im, iyi seyirler :)

Aracı aldığımda önceki sahibi sağolsun epey bir parça verdi araçla beraber, aracı aldığımda Bosch marka Ferrari korna, şeffaf stoplar, şeffaf arka sis farı ve K&N hava filtre kiti vardı aracın üzerinde.

Araca benim yaptıklarım:
-Eibach Pro Kit 50 mm yay kiti
-Weitec spor amortisör kiti, orjinal amortisörlerden yaklaşık 2 cm kısa
-Remus son susturucu
-Orta susturucu iptali
-Amerikan park lambaları
-Brembo ön diskler
-Ferodo ön balatalar
-Pioneer DEH-P4100SD teyp
-APP plakalar
-Arka sis farında F1 takip sistemi
-K&N Apollo Cold Air Intake System
-Orjinal Pug 307 vites topuzu
-RC spoiler
-VW grubu köpekbalığı anten









2
Satılık / 1/18 maket araba koleksiyonu
« : 27 Aralık 2010, 21:23:20 »
arkadaşlar linkini verdiğim koleksiyonum satılıktır, ilanda gerekli açıklamayı yaptım, ilgilenenlere duyurulur
Die-Cast Model / Tamamı nadir AA Kyosho Minichamps Norev sahibinden.com'da

3
arkadaşlar vaktiyle aldığım ancak şu an USB'li teyp kullandığım için boşa çıkan Blaupunkt marka CAN uyumlu 5'li CD değiştiricim satılıktır. Aracınız CAN uyumlu ise direksiyondan bu aleti kumanda edebilirsiniz.

Fiyat: 250 TL
Tel: 532 497 99 57





4
arkadaşlar CD okuyucu gözü arızalı olan teybimi isteyene ücretsiz vereceğim. Radyosu ve AUX girişi sorunsuz şekilde çalışmaktadır, uzaktan kumandası da mevcuttur. CD okuyucu göz yanlış hatırlamıyorsam 80 lira gibi bir fiyattı, isteyene tamir ettirip, tamir masrafı karşılığı da satabilirim, bu şekilde isteyen de adresini verirse -kargo ücretini karşılamak şartıyla- gönderirim. Ankara içi elden teslim ederim, tanışmadığım biri isterse hazır tanışmış da oluruz, güzel olur :) teybin linki: http://www.cihanscenter.com/main/product_detail.asp?pro_ID=487&sub_cat_ID=57&cat_ID=28

5
Satılık / ABT egzoz ucu 2x76mm eğik kesim
« : 15 Ekim 2010, 22:12:22 »
arkadaşlar 9N ve 9N2 kasa Polo'lar için üretilmiş ABT Remus çift çıkış egzozum vardı, bazılarınız bilir. Yeni aracım Pug 206 olduğu için haliyle bu egzozu ABT uçlarla takmadım, dolayısıyla uçlar artık boşa çıktı. Piyasada bunu veya benzerini bulmanız pek mümkün değildir, en yakın çözüm bir ABT egzoz almaktır ki fiyatları 400-500 euro civarındadır.Kalite olarak piyasada bulabileceğiniz herhangi bir egzoz ucundan kat kat kalitelidir, en nihayetinde Remus egzozdan sökülmüştür ona göre düşünün kalitesini ;) Fiyatım sondur, takas olmaz.

Fiyat: çifti 150 TL
Tel: 532 497 99 57






6
bir arkadaşımın Polo'su yurtdışına gideceği için acil satılıktır. Araç 2006 model 1.4 Trendline'dır ancak Comfortline görünümü ve donanımına sahiptir. Araçta ABS, klima, 14" comfortline çelik jantları, orjinal iPod kumandası mevcuttur. Kazasız, boyasız, hatasızdır. 78.000 km'dedir, bakımdan yeni çıkmıştır, metalik mavidir. LPG hiç takılmadı, zaten VAG grubu araçların 1.4 motorlularına LPG takıldığında düzen tutmuyor, bu sebeple sahibi olduğumuz bir başka polo'dan LPG'yi yeni söktürdük. Arkadaşım aracın ikinci sahibidir, ilk sahibi bayandan beraber almıştık aracı. İçinde kesinlikle sigara içilmemiştir, içi sıfırdan farksızdır. Bakımları düzenli, vaktinden önce yapılmıştır. Fiyat olarak 21.500 istiyor. Bir galeriden araç için 20.000 fiyat aldık, pazarlık yapacakların dikkatine.

7
Arkadaşlar resimdeki pedal seti satılıktır. Kullanılmıştır, ancak güzelce silinerek sıfırından herhangi bir farkı kalmayacak hale getirilebilir, yazılarında herhangi bir boya atması, kazınması gibi bir durum söz konusu değildir, resimde görülenler kirdir. Tıraşlanmış alüminyum yüzeye sahiptir, dolayısıyla kolay kolay çizilmez, zedelenmez. Bu ürünün Türkiye'de zor bulunur olduğu hesaba katıldığında fiyatı gayet uygundur, dolayısıyla lütfen pazarlık teklif etmeyin.

Fiyat: 75 TL
Tel: 532 497 99 57



Uploaded with ImageShack.us

8
Arkadaşlar Polo'mdan çıkan parçalardan Simota marka Carbon Charger hava filtre kiti satılıktır. Görüntü olarak BMC-CDA'larla birebir aynıdır, ses olarak muhtemelen farklıdır ancak bu filtreden de ben ses olarak son derece memnundum. Filtre aslında universal'dir, ancak şu an Polo 6N AFH motora birebir uyumlu durumdadır, ancak farklı araçlara da takılabilir, mesela ben Polo'dan önce Nissan Almera'da da kullandım bir müddet. Filtre temizliği yeni yapılmıştır. Filtrenin ucundaki intake borusu yoktur.

Fiyat: 80 TL. Tel: 532 497 99 57



Uploaded with ImageShack.us

9
Video / Helikopter nasıl kaldırılır?
« : 03 Ağustos 2010, 18:40:56 »
arkadaşlar bu video da benden olsun, aşmış bir pilot helikopter kaldırıyor
http://videoizlesin.com/2754-inanilmaz-helikopter-kalkisi/

10
Polo 6N / Polo 6N ön tampon ve far sökme takma, resimli anlatım
« : 01 Ağustos 2010, 22:06:59 »
arkadaşlar Polo 6N aracıma bugün Angel Far takmak üzere ön tamponu indirdim, sizinle de paylaşayım dedim (merak edenlere: Angel'ları takamadım çünkü soket farklı çıktı, Naci Abi'nin ellerinden öpecek artık, çarşamba günü takılmış olacak bir aksilik çıkmazsa, Angel resimleri o zaman eklenecektir aracımın konusuna)

önce tamponun çamurluk vidalarını sökmekle başlıyoruz, okların hizasında ve doğrultusunda 3 adet vida mevcut iki tarafta da, sağ taraftakileri sökerken direksiyonu tam sola, sol taraftakileri sökerken tam sağa döndürüyoruz ki vidaların olduğu kısımlara rahatça erişebilelim

çamurluktaki vidalarla işimiz bitince ön ızgarayı yerinden çıkarıyoruz, ızgara arkasındaki plastiğe dört tane tırnakla oturur, tırnakları ince bir şeyle ittirdiğimizde ızgara kendini bırakıyor zaten, ben bu işlemi maket bıçağıyla yaptım, düz tornavida da iş görür, daha önce düz tornavida ile sökmüştüm

ızgarayı söktükten sonra sinyalleri yerinden söküyoruz

sinyalleri söktükten sonra ızgarayla tamponun arasındaki plastik parçayı çıkarıyoruz, bunun için sinyalin altında kalan vidaları söküyoruz

vidaları söktükten sonra plastik parçayı tutan tırnakları resimdeki gibi kendimize çekerek çıkarıyoruz

tamponun ön tarafta farlara yakın iki vidasını da söküp tamponun çıkarıyoruz. Tamponu taşımak için güçlü kuvvetli olmaya gerek yok, göründüğü kadar ağır bir parça değil


tamponu söktükten sonra farları söküyoruz, bunun için önce üst taraftaki iki vidayı söküyoruz

farın üçüncü vidası alt tarafta biraz derinde. Hiza olarak tam ortada. Bu vidayı da söktükten sonra farı tamamen sökmüş oluyoruz.

Püf noktalar:
- Tamponun ön ızgara altında kalan vidaları tutan somun boşta olabilir, benim arabamdaki somun oraya entegre fakat tüm 6N'lerde bu böyle değil. O yüzden o vidaları sökerken bir parmağınızla vidanın karşılığındaki somunu tutmakta fayda var, eğer düşürürseniz şasi başlarına monte edilmiş olan, tamponun arkasında kalan sac darbe emiciyi de sökmek zorunda kalırsınız.
- Sinyallerin lambaları fotoğraflarda sökülmüş görünüyor, sinyalin arkasındaki soketi saat yönünün tersine çevirince çıkar o soket yerinden.

11
arkadaşlar aracımın üstünde bulunan jant lastik takımını satmaya karar verdim. Jantlar Polo 6N sportline ve Golf III Sportline'ların üzerinde gelen orjinal BBS jantlardır. 4x100 15 inçtir. jantlarda kırık kaynak çatlak vs yoktur, muhtelif yerlerinde çizikler mevcuttur, balans tutmama gibi sorunları yoktur. üzerindeki lastikler benim son derece memnun olduğum, ıslak ve kuru zemin performansı Dunlop SP Sport 3000'lerle mukayese edilebilecek düzeyde olan, Michelin Energy'lerle kıyas kabul etmeyen lastiklerdir. 195 50 15 ölçülerindedir. Lastiklerin markası Sava tipi Intensa HP'dir. Sava, Good Year'ın yan ürünüdür, Intensa HP yüksek performans lastiğidir. Lastikler 2009 48. hafta üretimidir. 5000 km civarında kullanılmıştır. Jantların aşağıdaki resimdekilerle aynıdır, resim benim jantlarımın resmi değildir, isteyene detaylı fotoğraf ve video çekip yollarım. Fiyat jant+lastik 700 lira. Jant lastiği ayrı ayrı satmak istemiyorum.



Uploaded with ImageShack.us

12
Polo 6N / 6N'e 6N2 kokpiti, komple, maliyet ne olur?
« : 19 Temmuz 2010, 19:15:21 »
arkadaşlar bugün gösterge panelimi söküp eve getirdim büyük bir hevesle, ben zannediyorum ki aydınlatması fondan, içini bi açtım ki aydınlatma tepeden, canım epey bi sıkıldı, sonra ibreleri sökemedim iyice çıldırdım, ve büyük bir hayal kırıklığıyla kapattım geri gösterge panelini. Şu an için aracıma 99 model 6N'lerin gösterge panelinden takmayı düşünüyorum, ama aracı aldığımdan beri "ya bunun kokpitini komple 6N2 yapsam nasıl olur, kaça patlar" sorusu mevcut kafamda. Bugünkü hüsrandan sonra iyice kafamda dolanmaya başladı bu husus. Bu işlem kaça patlar bilen var mı? ya da yol gösterebilecek olan?

13
Satılık / satılık/takaslı 195 50 15 Sava Intensa HP lastik
« : 08 Temmuz 2010, 23:46:43 »
arkadaşlar aralık 2009 da aldığım lastiklerim orjinal ölçüsüne geçmek istediğim için satılıktır. Lastiklerin herhangi bir sorunu yoktur, 2009 kasım son hafta üretimidir, hatta fabrikaya özel sipariş ile ürettirildi. Sava markasını bilmeyen için anlatayım, Good Year'ın yan ürünüdür, intensa hp yüksek performans lastiğidir, her türlü zorlamaya tabi tutuldu tarafımdan (80-85 km/h ile 90 derece virajı kaymadan ve şerit atmadan rahatlıkla dönebiliyorum, isteyene kanıtlarım  :tamamdir) ve Dunlop Sp Sport 3000 kadar tatmin edici bulundu, evdeki diğer arabada Dunlop var, oradan kıyaslayabiliyorum. Islak zemin ve fren performansı da pahalı lastikleri aratmayacak kadar iyi, memnun kalacağınıza garanti verebileceğim bir lastik. Hankook veya Toyo 195 45 15 lastikle kafa kafaya, Michelin veya Bridgestone ile farkı ödenerek takas olur. (195 45 15 ebadında lastik Michelin Bridgestone Toyo ve Hankook'da var, tabi ben Kumho, Marshall, Nexen gibi lastikleri lastikten saymıyorum, kesinlikle de kullanmam çünkü gerçekten Sava Intensa HP ile kıyaslanamayacak kadar kötüler) Lastiklerimin sakalları daha duruyor, aşınma yok, temizleyip güzelce silinip parlatılıp sıfır lastik diye lastikçilerin yutturabileceği kıvamda lastiklerim. Fiyat için özel mesaj atın, daha detaylı bilgi almak isteyen özel mesaj ile numarasını atsın mutlaka aynı gün içinde ararım. (numaramı buraya yazmama sebebim forumdaki mesajların üye olunmadan da okunabilmesi)

14
Polo 6N / 97 Polo'ya bu gösterge olur mu?
« : 07 Temmuz 2010, 17:42:52 »
arkadaşlar bir çoğunuzun bildiği gibi 97 model Polo sportline'ım var, göstergesi eski tip, golf 3'le aynı olan, nette gezinirken bunu buldum POLO GTI TACHOMETRE PANELÄ° 1998 - 2000 POLO 6N İÇİN sahibinden.com'da
bu benim araca olur mu?

Sayfa: [1] 2 3