İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - cetesk

Sayfa: [1]
1
Passat / Passat ön takım değişikliği
« : 26 Şubat 2012, 17:14:39 »
Arkadaşlar 2004 1.9tdi aracımın ön takımından sesler geliyor. Çukurlara girildiğinde duyduğum ses rahatsızlık verici. Malüm İstanbuldaki ara yollar köy yollarından daha beter. 2 ustaya gittim. 1.usta 12 parçadan oluşan tam takımı değiştir dedi Lemforder aliminyum setmiş. 3 bin tl cik dedi. Ben de yuh dedim doğal olarak üste 2 bin daha koyup doğan şahin alıp hafta içi o çukur senin bu çukur benim rahat rahat girerim dedim. 2. usta en çok aşınmış olan parçaları değiştirelim dedi hatta bazı rot ve rotil kollarını sıkıştırma tekniğiyle değiştirmeyebiliriz dedi. Masrafı daha düşük olur dedi. Ama 2 usta da şunu söyledi asla orjinal olmayan yan sanayi ürünü kullanmayalım çünkü 5 ay sonra yolda kalabilirsin  yan sanayi ürünle dediler. Senin ses veren ön takımın bile yan sanayi den iyidir dediler.Birde ön takımı tek tek değiştirmek mantıklı değil diyorlar. Aklıma yurt dışında parça uygun fiyatlardaysa ojinal olarak bir akrabayla getirteyim diyorum. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.Yok mu bu işin sağlıklı ve ucuz bir yolu?

2
Arkadaşlar 19tdi 130 hp highline triptonik almayı düşünüyorum. Golf 4 comfortline otomatikti aracım. Tavsiye edermisiniz. Aracını satmayı düşünen var mı?

3
Golf IV / Otomatik şanzıman yağ soğutucu sorunu
« : 07 Nisan 2010, 19:57:23 »
 Arkadaşlar Golf 4 comf.otomatik aracım yolda  hararet yaptı. sağa çektim baktım su olması gereken yerde. Biraz bekledikten sonra kapağı açtım. Su doldurduğumuz yerden köpüğümsü bej renkte bir sıvı akıyor. Allahtan tamirciye yakın yerde arıza oldu. Usta baktı otomatik şanzımanın yağ soğutucusu arıza yapmış yağı su sistemine vermiş dedi yağı. Golf4 parçalarında  kampanya varmış 350 tl.yağ soğutucu  9 litre şanzıman yağı :170 tl 80 tl işçilik=600 tl istiyor. Bilgisi olan arkadaşların fikirlerini acil bekliyorum. Sizin fikirlerinize göre yap diyeceğim ustaya sabah.

4
Golf IV / Golf IV Arızaları Fikirlerinizi Bekliyorum.
« : 03 Mart 2010, 12:10:03 »
Merhaba Golfseverler. Ben Çetin. 1999 model Golf IV comf.Otomatik bir aracım var. Aracımın sorunları hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Beyine su kaçırdık. Beyin tamir oldu ve kelebek boğazı temizlendi. Ancak 2 ay sonra devir saati sapıtmaya başladı. 600 e düşüp 800 e çıkıyor. boşa atılınca 900 devirde sabitleniyor. Kelebek boğazındaki boruyu sökünce sıkıntı kalmıyor. sensör devre dışı kalıyor çünkü. Temizletiyorum. 3 gün içinde arıza tekrarlıyor. 3 usta baktı araca 2 si beyin değişecek dedi. Biride kelebek boğazı dedi. Beyin değişecek diyenler vermemesi gereken hataları araç veriyor diyorlar.Siliyorlar arızayı kontak aç kapa tekrar geliyor. 400 kuruş yakarken 625 kuruşa çıktı yakıt tüketimim şehir içi 225x45x17. Fikirleriniz bekliyorum. 

Sayfa: [1]