İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - cold

Sayfa: [1]
1
Aranıyor / Sağ arka dodik
« : 08 Ekim 2012, 19:40:35 »
jeta mk1 için çıkma veya sıfır dodik arıyorum elinde olan var mıdır? sağ arka taraf lazım. takım varsa takımda olur.

2
Jetta I / Aldık başımıza belayı!!
« : 28 Mart 2012, 15:02:29 »
arkadaşlar herhaba bu gün aracı enjektör ayarı için sanayiye götürdüm. ayar yapılması için motor sıcakken çırak bilmeden enjektörlerden birini sökerken diş kaptırdı 3 numaralı pistondan araç hava alıyor.buna motoru açmadan ne yapabilirim ? helekoy veya teflon sarmak aklıma gelior başka fikri veya bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliorum acil!

3
Jetta I / MK1 lerden iyi anlayan usta lazım!!!
« : 22 Temmuz 2011, 02:43:20 »
Arkadaşlar merhabalar uzun süredir aranızda deildim işlerim çook yoğundu foruma göz atamaz oldum. kusuruma bakmayın :) bu arada artık hem fransızcı hem almancı oldum yeni araç aldım 99 megane coupe iyi bi araba (general kadar görüş açısı iyi olmasada) güzel. ustalarıda naif insanlar halinizden anlıyolar. ama bizim generalden anlıyan pek yok malesef..  eminim sizin aracınızda benim ki gibi eskiyse ustalar pek fazla uğraşmak istemiyor. ( cebinizde paranız olsa dahi) yada enayi yerine koyuyorlar... ankarada mk1 lerin eminim vardır bi ustası... siz nereye götürüyosunuz aracınızı? onu öğrenmek isterim :) benim elime biraz para geçti ve generali ufaktan ufaktan topluyorum hemen hemen bitti sayılır orjinal farları stopları dodikleri dış görünüm tmm bazı yerlerin boyanması kaldı sadece. onlarıda önümüzdeki hafta hallettirip resimlerini siteye koycam. yalnız benim 3 sorunum daha var. bunları çözdükten sonra kelepir araç katagorisine giricek allah kısmet ederse. sorun 1. motor harareti baya arttı şu aralar fanı sürekli açıyor ve kapatmıyor su eksiltmem vb sorunlarım yok normal midir bu havalarda? sorun 2 araç şanzuman keçesinden yağ kaçırıyor bunu yapabilicek bi usta var mı? sorun 3 arabanın fren disklerini ve balatalarını deiştirdim. çok aşağıda kavrıyordu şimdi dipte bile tutmuyor :D bu böyle olmaz heralde yaa hava yaptı yada 6 yıldan beri deişmeyen fren hidroliğinin deişmesi lazım.. ama bana en başta ; beni anlayan bi usta lazım!! :) git sat bunu golf 3 al demiyecek biri  kısacası ;) yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler :)

4
Jetta I / Mazot hortumundaki hava kabarcıkları :S
« : 03 Mart 2011, 17:01:51 »
Arkadaşlar merhaba uzun süredir çözemediğim bi sorun var  araç ilk çalıştığında baya bi hava kabarcığı yapıyor gaza bastıkça azalıyor yada kesiliyor rolantide çalıştığında tekrardan yapmaya başlıyor. hava kabarcığı yaptığı zaman araçta aşırı derecede bi titreme oluyor ve çekişden düşüyor.. yaptığım işlemler mazot hortumu deişimi yeni kelepçeler yeni mazot filitresi mazot filitresinden çıkan pompaya giden şeffaf hortum ama hala kesilmedi.. pompadan olabiliceğini okudum pompacı hava kabarcıklarının pompadan değilde depo tarafından geldiğini pompayla oynamamı söyledi zaten yaptıralı 1 yıl oldu pompayı. yardımlarınızı bekliorum şimdiden teşekkürler :)

5
Scirocco ve Corrado / 1.6 scirocco gt var mı?
« : 12 Şubat 2011, 03:03:21 »
merhaba arkadaşlar size bi kaç soru sormak istiyorum.bu scirocco denilen makina küçüklüğümden beri hayalimi süslüyor yalnız aracın ustası hiç bi parçasını bulamıyacağımı söylüyor doğruluk payı ne kadardır? bi tane 82 model 1.6 gt buldum almayı düşünüyorum ama gt lerin 1.6 larının olmadığını söylüyolar:S biraz araştırmasınıda yaptım hep bulduğum farbrika verilerinde 1.8 web kabtörlü olan bi model çıkıyor karşıma:S sizin desteklerinizi bekliyorum :)

6
Jetta I / jetta mı? scirocco mu?
« : 03 Şubat 2011, 04:10:52 »
arkadaşlar merhaba jetta veya scirocco almayı düşünüyorum hangisini tercih etmeliyim sizce teşekkürler?

7
Jetta I / Kalorifer sorunu :(
« : 26 Ocak 2011, 04:23:21 »
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. benim arabanın kesinlikle çözemediğim bi sıkıntısı var yaşıyan arkadaşlar var mı merak ediyorum ? aracın kaloriferi motor ne kadar ısınırsa ısınsın içeriye soğuk hava üflüyor:S dieceksiniz ki peteği kontrol ettir.etirdim hatta almanyadan sıfırını bulup getitirip taktım :)hortumları yenile? yeniledim. su gelio mu die kontrol et? ettim. içeriye sıcak hava üflemesi gereken bi fan var onu kontrol et? ettim:)yani hiç bir sonuca ulaşamadım:S aklıma devir daim pompasının bozulmuş olabiliceği geliyor ama gelelim dizel bi araç o bozuk olursa nasıl soğuyor soğutma sisteminde bi sorunu yok? yoksa kloriferin devir daim  sistemi tamamen farklı mı?:S   bunun sıkıntısı nedir arkadaşlar yardımcı olun kronik bi rahatsızlıksada bi alternatif bulun bana lütfen :) 12 yıldır bende general 1 kere bile karda kışta bırakmadı ama kışları hep içerden camları sildirmek zorunda bırakıyo beni yardımlarınızı beklioyurm şimdiden teşekkürler.:)

Sayfa: [1]