İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - atego

Sayfa: [1]
1
  Bugün saat 13.00 da Polocular olarak Forum Ankara otoparkında buluştuk. Muhabbet, yemek vs derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım. Güzel bir buluşmaydı, katılan arkadaşlara teşekkür ederim :) Kısa zamanda yeni bir buluşma istiyorum :D

  Bilgisayarda kurcalayacağım fotoları daha sonra ekleyeceğim. Tüm fotoları ayrı bir dosya yapıp upload ederim. Her fotodan 3er tane var :)

  Kısa sürede karar verip toplandığımız Ankara Polo buluşmasının fotoğrafları ;




























































2
Sohbet / Ankaralılar yollar nasıldı :)
« : 08 Mart 2011, 19:29:00 »
Az önce eve girdim, yollar iptal. Buz üzerine kar yağıyor, lastiği iyi olmayanlar için hem gitmek hem de durmak çok zor. Allah yolda olanlara ve yola çıkacaklara yardım etsin,  O403 otobüsün tüm şeritleri kaplayarak yan yan gittiğine şahit oldum. Trafik azalsın 9 10 civarı Hipodrom a doğru yola çıkacağım, biraz eğleneyim :) Yıllardır böyle yağmamıştı.

3
Genel / Sizce Amortisör Tamir Ettirilmeli mi?
« : 13 Kasım 2010, 12:56:19 »
Herkese merhaba arkadaşlar. İlk önce belirtiyim, konu açmadan önce sitede arama yaptım ve maalesef istediğim cevabı bulamadım. Sorunum 4 amortisörün de patlak olması. Fakat şu an değiştirecek maddi durumum kalmadı, araba bakıma girdi ve elde ne var ne yok süpürdü :D Sizce amortisörü tamir ettirmeden mi binmek daha iyi yoksa tamir ettirip mi? Çünkü okuduğum konulardan bunun sağlıklı olmadığını ve arabanın üzerindekilerden farklı amortisörlerin takıldığını gördüm. 2. sorum ise  Polo Sportline ın amortisörü diğer 6N ler ile aynı mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

4
Polo 6N / Açık hava filtresi -- Tekleme sorunu?
« : 08 Eylül 2010, 01:52:27 »
Öncelikle herkese selamlar. Sorunum şu, 1 hafta önce aracıma açık hava filtresi taktım. Düşük devirlerde sabit gazda teklemeye başladı. Gaza yüklenince teklemeyi kesiyor, sabit giderken yine tekrar yapıyor. Arada sırada gaza yüklendiğimde de kısa bir süre araba boğulur gibi oluyor bağırıp gitmiyor, sonra bir anda toparlanıp düzeliyor. Daha sonra orjinal filtreyi taktım, çok nadir olarak arada bu sorunu yaptı ama genel olarak düzeldi. Açık havayı yine taktım 1 gün sonra yine aynısı oldu. Buji kabloları kaçırmıyor, bobin sağlam, bujiler 5 bin km olmamıştır. Distribütörü açıp bakacağım ama sanmıyorum ondan da olacağını. Filtreyi takarken karter havalandırma borusu açıkta kaldı, krank filtresi alana kadar idare ederim diye düşünmüştüm.  (POLO SPORTLİNE)

1) Acaba sorun karter havalandırmasının açık olması veya filtre kutusuna bağlı olmaması,
2) Açık hava filtresinin hava akışıyla ilgili problem çıkarması,
3) Araçta Lpg mevcut, filtre takılınca bununla ilgili bir problem olması,
4) Fazla sıcak hava emilimi bu soruna yol açabilir mi?

Sizce bunlar ve bunlar dışında neler olabilir, açık hava filtresi takamayacak mıyım ben şimdi :)

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

5
Video / Scirocco R-Cup fena bir kaza
« : 13 Temmuz 2010, 01:42:04 »

6
Herkese merhabalar. Forumu çok uzun bir süredir takip ediyorum. Öyle ki bu arabayı almadan önce yine burdaki bilgilerden yararlanmıştım. Bazı sorunların kaynağını yine burdan öğrendim :) Paylaşımlar gerçekten çok güzel.

Sizlerle aracımın fotoğraflarını paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz :D

Kışlık lastik jantlarıyla :)













Yazın yaysız hali..



Yaylı hali..


















 :sevgi: :sevgi: :sevgi:

Sayfa: [1]