Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - emcayi

Sayfa: [1]
1
Golf IV / LPG PERİYODİK 10BİN BAKIMI
« : 23 Temmuz 2014, 10:32:30 »
Merhaba Arkadaşlar;

Malum devir tasarruf devri ve nerdeyse hepimizin aracında lpg sistemi var. Dün aracımın LPG(brc) bakımını ostim Mavidenizler Brc'de yaptırdım. Aracımda bir büyük bir küçük çift filtrede değişti. Filtre değişiminden sonra bilgisayarla kalibrasyon kontrolleri yapıldı, güncellendi. Bariz olarak araçta rahatlama olduğunu görmek mutluluk verici.

büyük filtre + küçük filtre + kalibrasyon v.s. toplam 30TL ücret.  :tamamdir

Gördüğünüz gibi bakım masraflarıda gayet makul olan lpg sistemlerimizin bakımlarını mutlaka yaptıralım ki tasarrufumuz sürekli devam etsin.

Herkes güvenli sürüşler,sevdiklerimiz için emniyet kemerimizi takmayı lütfen unutmayalım..

2
Golf IV / Yazın gelmesi ve malum uzun yol seferlerimiz hk.
« : 24 Haziran 2014, 00:00:51 »
Merhaba Arkadaşlar;

Malum yaz geldi ve bir çoğumuz bende dahil tatil planları yapmaktayız. Ve bu planlarımızda aracımızla yol almak birçok arkadaşımızın ve benim dileğim.  :tamamdir
Uzun yoldaki hataların dönüşünün zor ve hatta hayati olduğuna deyinerek bir kez daha hatırlatmak istedim. Aşağıdaki sadece basit bir iki kurala dikkat ederek belkide bir çok belayı başımızdan savacağız.


- En önemlisi tatile gittiğimizi ve ailemizin sevdiklerimizin bizim için önemli olduğunu unutmayalım ve ona göre davranalım.

- Emniyet kemerini arka tarafta oturan yolcularda dahil mutlaka takalım.

- Araç hareket halindeyken mutlaka belirli aralıklarla benzin ve sıcaklık ibresini kontrol edelim.

- Aracımızın lastik hava basınçlarını yük durumuna göre ayarlayalım. (yedek lastik ya da mutlaka tamir köpüğü bulunduralım)

- Araçlar arasındaki takip mesafesine mutlaka uyalım. Örnekle anlatmak gerekirse işte araçlarımızın 1 saniyede aldığı yolun metre cinsinden değerini aşağıda paylaşıyorum.



Herkese iyi tatiller ve yolculuklar diliyorum . İnşallah yararlı olabilmiş ve az da olsa bilgilerinizi tazelemişimdir. Güvenli sürüşler.  :tamamdir

Not: Sizinde önerilerinizi mutlaka paylaşmanız dileğiyle.
.

Sayfa: [1]