İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Gurbetseli

Sayfa: [1]
1
Passat / Nasil Bilirsiniz ?
« : 03 Ekim 2011, 04:33:07 »
Merhaba arkadaslar

Bir hafta önce passat variant 2.5 TDI V6 4motion aldim 180 HP (ps) 4x4 otomatik ve triptonik
bunun hakkinda bir kac sorum olcakti
Arbadan cok menmunum cekisi olsun atikligi olsun hizi olsun süper...

Simdi öncelikle arabamdaki sanrufdaki günes enerjisinin ne ise yaradigini bilmek isdiyorum kullanma klavuzunda baktim almancam fazla olmadigi icin pek anlamadim
yanliz elektirigi günesten alip araba günes altinda parkta iken icerisi cok  isindigi anda klima yolu ile disardaki havayi iceri devirdayim ediyormus.. Baska bir ise yararmi bu günes enerjisi..

Diger sorum ise kaldis yar iken veya 2000 devri gectiginde veya yaklastiginda turbo devreye giriyor sanirim veya ani kalkislarda felan mesela araba hareketsiz iken bosta gaza bastigimda inceden cuuvvv diye ses geliyor normalmidir.

Yagmur sensörü nasil calisiyor...
normalde bildigim kadari ile bir defa cam silecekleri calistiriyorsun kapatiyorsun ve motoru stop edene kadar nezaman yagmur yagsa calisir demi..

Sanziman yagi eskirmi veya eksiltirmi,bunlari nasill anlariz veya kac KM de bir degismesi gerek (otomatik vites)

lütfen En önemli sorunum su
almanyada yasayan arkdaslar bilir bu mazotlu arabalardaki plaket olayi benim arabada sari plaket var ve yesil plakete gecmesi gerek yoksa yesil plaket giris izinli olan yerlere sari plaket giremiyor.. bunun icinde russpartikelfiltre gerekiyor acaba türkiyede  vw passat variant 2.5 TDI V6 4Motion uyacak partikel filtre bulabilirmiyim. veya almanya bulabilecegim bi adres telefonnumarasi varmi

Arkdaslar simdiden cok cok tesekkür ederim
aklima geleni yazdim umarim yardimci olursunuz

2
Audi / Audi A6 LPG Sistemi
« : 05 Ekim 2010, 01:03:56 »
MErhaba Arkadaslar...
Suanda sorunlu bir passatim var ;) Sorununa halen bir cahare bulunamas ise satmayi düsünüyorum. Daha sonra Audi A6 Otomatik vites veya manuel vitesli 2,4 Mortor 165 Beygir audi alma düsüncesindeyim. ögrenmek isdedigim acaba LPG taktirsam nekadar saglikli olur cekisinde veya atikliginde bi sorun olurmu acaba... Birde bisey daha sorcam Mesela Turbolu bir aracim var ve LPG takili turboda herhangibi sorun olurmu veya etkilermi turbo calismasini felan simdiden tesekkür ederim...

3
Passat / Ocagima incir agaci dikdii !!:)
« : 20 Eylül 2010, 19:35:29 »
MErhaba Arkadaslar;
Gercekden baslikta yazdigim gibi ocagima incir agaci dikmek üzere.. Neyse konuya geceyim hemen...

97 model 1,8 Variant Passatim var 125 Beygir Düz vites ve benzinli . Bir depo Benzin sehir ici 400 KM götürüyor otobanda ise 500 Civari götürüyor ve ben bu sekil 6.ayda türkiyeye izne gitti sadece alamnyadan türkiyeye 750 Euro Civari benzin yaktim ama 180 ,190 bastim yavas gitmedim..
Simdi iyice sapitti 100 km 18 litre benzin yakiyor. Bugun denedim 7 Litre Benzin Aldim tam 39 KM götürdü.. Arkadaslar sizce nedendir. Önerilerinizi bekliyorum arkadaslar..
Bu ara türkiyeye gitmeden önce  yani haziran ayinda serviste degisen parcalar sunlar..

Motorda nekadar kayis var hepsi degisti
Bujiler degisti
Yag ve yag filitresi degisti
Hava filitresi degistir

Tabi bunlar degismeden öncede sehir ici bir depo benzin 400 Km götüryordu..

4
Passat / vw passat elektrik sorunu Lütfen yardim edin
« : 12 Haziran 2010, 05:14:18 »
Merhaba arkadaslar bundan 1 hafta önce passat variant 1.8 Düz vites benzinli 97 model aldim suan sikayetim elektrik aksaminda

Park lambalari yanmiyor ama dormal lambalar yani yanlizca park lambalari yanmiyor ve sol arka park lambasi yanmiyor ve benzin deposu kapagi acilmiyor iceriden kapagi acmak icin dügmeye bastigimda  cok kücük bir ses geliyor ama acmiyor  hersey baktim Sigortalara baktim yanmayan lambalarin ampüllerini degistirdim yok . Birde arabanin hararet göstergesi arada bir calismiyor hep asagida duruyor 3 günden beri calisiyor ama yolda giderken aradabir tekrar  sifira düsüyor.

Lütfen yardim edermisiniz acaba bu sorunlar passatlarda standart sorunmu acaba yoksa nadiren bir sorunmu yakinda baya bir uzun yola cikacagim akliniza gelen sey nedir acaba VW servisine götürdüm suan yapacak bisey yok ve bir fiyat vereme 100 lirada cikar 1000 lirada cikar dediler komple heryeri söküp kaplolari kontrol edecegiz dediler.


LÜTFEN Lütfen Yardim edin Yol gösteri Lütfen cok az vaktim kaldi Yola cikacagim yaklasik 3 bin KM kadar

5
Passat / Tavsiyeleriniz Lütfen
« : 08 Kasım 2009, 16:01:55 »
Merhaba Arkadaslar;
Araniza Yeni Katiliyorum ve bundan sonra isallah hep beraber oluruz.. Ben Almanya/Berlinde Yasiyorum Almancam Biraz Zayif oldugu icin neyazikki Alman vw sitelerinden gerekli konulari bilgileri alamiyorum... Dün  Bitane Passat Aldim..

12/1998 Model
110/KW
150/PS (beygir)
200,00 KM
Benzinli
Kursun Rengi
Kombi (steyjin), Yol bilgisayari,klimaautomatik,koltuk isitmasi,Hem otomatik hem tiptronik vites (Hem otomatik hem Düz vites)
tempomat (hizsabitleyici) aklima gelen özellikleri bu..
fiyati 2,600 Euro aldim..
Arabada boya veya kaza felan yok tek sorun km göstergesinin ordaki ekran daki bilgiler cizik cizik görünüyoru..
bundan baska sorun yok...

Lütfen yorumlarinizi bekliyorum. iyi veya kötü.. Bora ve Passatlar cok hosuma gidiyordu passat aldim isallah Pisman olmam..

Lütfen YOrumlarinizi Yazarsaniz Sevinirim..

Tesekkürler..

Sayfa: [1]