İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - selcukan43

Sayfa: [1]
1
Golf VI / Golf 6 Motor ve Şanzıman Yağı
« : 07 Eylül 2014, 22:44:42 »
Arkadaşlar yağ değişimi geldi arabam 60 binde.. Yanlız benim arabam 4.5 litre yağ alıyor filtreyi değiştirince.. Dolayısıyla filtre de değişecek mecburen fakat internetten almak istiyorum şu an indirimde castrol edge 5w30 4 Litre.. Yarım litre daha gerekiyor ne yapabilirim 5 Litrelik buldum netten indirimli 120 TL.. Linkini aşağıya ekliyorum fakat benzinli araçlar için mi bu ? Bir de şanzıman yağını kaç binde değiştirmeliyim ? eksilme yağ kaçağı vs yoksa değiştirmemeli miyim ? Değişmesi gerekiyosa ne alayım ? Değişirken tapası müşürü filtresi var mıdır onun ? Yanında neleri değiştirtmeliyim ? Araç Bluemotion Dizel 2012 Golf.. Teşekkürler..

Yağın Linki

http://www.madeniyag.net/Castrol-Edge-FST-5W-30-Motor-Yagi-5-Lt,PR-308.html

2
Golf VI / Bilgisayar Bağlantısı
« : 25 Ağustos 2014, 14:17:48 »
Aracımda yapmak istediğim 2 şey var, Vag com ile yapılabildiğini duydum fakat kesin bilen veya yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum.. Öncelikle istediğim kontağı açınca gösterge selamlaması.. İbreler sona vurup test edip geri geliyor sonra araç çalışıyor bunu yapmak mümkün mü 2012 1.6 TDI Bluemotion Golf te ? Bir de aracım 200 ü geçmiyor.. Şimdi olumsuz yorumlar gelmeye başlayacak biliyorum fakat bu durum oldukça can sıkıcı.. Böyle bir arabaya sahipken 200 de fren atıyor servisi aradım.. Bilgisayar bağlantısı ile açabildiklerini söylediler yüklüce fiyat bindirdiler yaptıramadım.. Yine bu vag com ile veya başka bir yol ile yapabiliyor muyuz ? Limitör varmış 200 e ayarlı onu devreden çıkarmak istiyorum.. Teşekkürler.

3
Golf VI / Golf 6 Orta Konsol
« : 21 Ağustos 2014, 21:38:02 »
Arkadaşlar abiler, Golf 6 aracımın orta konsol'unu sökmek istiyorum fakat zarar vermeden :) nasıl sökülüyor bilen varsa yardım edebilir mi ? Aşağıya tam sökmek istediğim kısmın resmini ekliyorum..


4
Golf VI / Golf 6 aracımın iç ve klima kokusu
« : 17 Ağustos 2014, 01:31:13 »
Merhaba arkadaşlar, golf 2012 model dizel bluemotion aracım var.. 40. bin kilometrede 2. el olarak aldım şu anda 59 bin km de.. bakımlarını hiç eksik etmiyorum ama bir sorum var.. Aracı ilk aldığımda kendine has kokusu vardı çok tatlı şekerli vanilin gibi bişey. Fakat son zamanlarda gelmiyor bu koku.. Polen filtresine kadar değiştirdim ama koku gitti.. Bir tek fan'ı sıcak konumda çalıştırdığımda çok nadir geliyor eskisi gibi yoğun değil.. bu koku neyin nesiydi acaba nasıl geri getirebilirim ? Yanlız aracın orjinal halı paspaslarını çamaşır makinasına atıp yıkadıktan sonra kayboldu koku.. Alakası olabilir mi ? Klimayı çalıştırdığım zaman ise nem li su kokusu geliyor.. Polen filtresini de değiştirdim klima gazına da baktırdım. Fakat bi sorun görünmüyor.. Neden olabilir ? Teşekkürler.

5
Biliyormusunuz 5 Temmuz 2011 tarihi ile 2011 model caddy trendline 41.370 trend+dsg 44.970.. comfortline 46.209 comfort+dsg 49.809 Bin TL'ye fırlamış.. Kim dur diyecek acaba bu artan fiyatlara.. Aylar önce de sıra davası vardı gün veriliyordu fakat 500 TL bile indirim yapmamalarını da anlamıyorum.. Bakanlık'ta görev yapan bir kişi bile "HOŞGELDİNİZ", "BUYRUN" gibi sıcaklık gösterebiliyorken vw plazaya girdiğinizde "evet ne vardı ??" gibi bir tepki almak çok ama çok şaşırtıcı oluyor.. Bu neden oluyor anlamıyorum.. Tavsiye edeceğiniz bir plaza varmı acaba..

6
Arkadaşlar abiler merhaba.. Sıfır araç almayı düşünüyorum 2 marka arasında kaldım.. birisi fiat doblo 1.6 (common-rail2) multijet 105 hp diğeri ise 1.6 102 hp vw caddy.. Fakat caddy kullananlara sorduğumda turbo ve baskı balata düşmanı olduğunu duydum doğrumudur? 4-5 ay önce sattığım arabam 1.9 105 hp 2004 model doblomla caddy ile yarışmıştım kafa kafaya gitmiştik.. Ne ben geçebildim ne de o.. doblonun performansını biliyorum, sensör arızası vs. gibi hiç şikayeti olmadı.. Açık konuşmak gerekirse pek devirli kullanmıyordum şehir içi yakıtı 7 lt idi 100 km (yol bilgisayarındaki değer) ölçtüğümde de yol bilgisayarı ile aynı çıktı.. Fakat yeni caddy'nin de görünümü çok çok hoşuma gidiyor. Fakat bu söylentilerden korktum.. Caddy nin 102 hp olması da beni üzdü biraz daha performanslı olabilirdi mesela 110 hp gibi.. Yeni doblo ile yarıştırsak ne olur acaba onu çok merak ediyorum.. Sizce caddy'nin artıları ve eksileri nelerdir? kullananlardan, bilenlerden yardım istiyorum. teşekkürler..

Sayfa: [1]