İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - gto

Sayfa: [1] 2
1
selamlar arkadaşlar. polo 6r 'me jant arıyorum. piyasa çin malı ve replikalarla dolu. lastikçimde 720 liraya 0 cmsler var montaj dahil. bana tamirsiz, et 35 vag grubu (seat skoda audi vw ) jant lazım. siyaha boyuyacağım ondan dolayı çizikli olabilir. +-400 lira gibi bir fiyat verebilirim. önceliğim golf 4 ün comfortline jantları. depo temizliği, jant değişikliği yapmak isteyen arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum.  ::)(çok mu erotik oldu :tavazn: )

2
selamlar arkadaşlar. polo 6r 'min arka tamponuna scirocco difüzörü yaptırmayı düşünüyorum. fiber olarak satılıyor. bana benim arka tamponu kesip fiber malzemeyi monte edebilecek düzgün iş yapabilen biri lazım.tavsiyeniz var mı acaba ? :melek:

3
selamlar arkadaşlar. aracımda amerikan park modülü var. ben sadece turuncu yanmasını istediğimden parkları söküyorum arıza lambası yakmıyor ancak sinyal verdiğim an yakıyor. parklar takılıyken sorunsuz kullanıyorum. aklıma şöyle bir şema geldi: madem parkları sökemiyorum ben de sinyal kısmına taşır bir de üstüne modül bağlar daha parlak yanmasını sağlarım. ancak arıza lambası yakmasından korkuyorum ve park lambasının negatifi boşta kalıyor. acaba negatifleri tek hale mi getirsem yoksa bu şekilde sorun olur mu ? yardımlarını için şimdiden teşekkürler :)


4
Merhaba arkadaşlar. Aracıma sis farı ve orjinal far anahtarı aldım. Titiz biriyim. Bostancı sanayide düzgün kablolama, montaj yapan bir yer tavsiye edebilirmisiniz ? Orjinal anahtar aldığım için anahtar arkasındaki pinleri çözebilen biri lazım. Şimdiden teşekkürler :)

5
Genel / Lastiğe fitil mi yama mı?
« : 29 Mart 2011, 13:35:24 »
selamlar arkadaşlar. dün gece kardeşim lastiği inik görmüş. stepne ile yola devam etmiş. bugün lastikçiye gittiğimde lastiğe vida girdiğini gördük. lastikçi oldukça güvendiğim bir lastikçi arkadaşımın tavsiyesi üzerine gidiyordum. lastiği sökmeden fitil koydular, hatta lastik sökülmeden nasıl 3 dakikada oldu şaşırdım  :) ustaya sorduğumda yama ile aynı işi gördüğünü hep bunu kullandıklarını söyledi. lastiğin kendi malzemesi imiş, zaten yama onlarda bulunmuyormuş. istersem tanıdığı bir lastikçiye götürebileceğini söyledi. ben adama güveniyorum ancak içime bir kurt düşmedi değil. tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar :)

6
Polo 6R / 6R'da Golf jantları buyrun
« : 02 Ocak 2011, 01:39:12 »


ancak offset problemi yüzünden çıkarmak zorunda kaldım  :) şeritler de söküldü. umarım fikir verir :)

7
Genel / voltmetre göstergesi nasıl bağlanır?
« : 20 Ekim 2010, 21:05:26 »
selamlar arkadaşlar. direkt çakmaklığa bağlasam çalışır mı? carrefourda çakmak çoğaltma ürünlerinini bazılarının üstünde ledler vardı sanırım akü durumunu gösteren ve gücünü sadece çakmaktan alıyor. bende bir gösterge alsam çakmak girişi bağlayıp çakmaklığa taksam çalışır mı? yardımlarınız için teşekkürler :)

8
Satılık / Orjinal Golf 4 çelik jantlar
« : 16 Eylül 2010, 02:12:49 »
Golf 4 çelik jantları (Acil) sahibinden.com'da
ilan benimdir arkadaşlar .Site içerisindeki arkadaşlara özel indirimim olacak :)

9
Genel / Balans yapılırken takılan vidalar hakkında
« : 27 Temmuz 2010, 08:55:05 »
Merhaba arkadaşlar . Büyük bir hevesle poloma golf 4 jantları taktırdım :) Şimdilik bir sorun yok sorun görselde  :) 4 lastiğe de balans yapılması için kenarına vida taktılar . Özellikle jantın bi tanesinde eşek kadar siyah vida var iğrenç duruyor :) Sorum şu: Bu vidalar jantın içine takılabilir mi? Yeni pek çok arabada bu vidalardan bulunmuyor bile gözlemlerim arasında . İlk defa çelik jantlı bir araba kullanıyoruz tecrübesiziz bu konuda  :D

10
Genel / MK1 Golf GTI jant
« : 15 Temmuz 2010, 16:10:30 »
Toyota / Corolla / 1.3 / 1986 hatcback COROLLA sahibinden.com'da
arkadaşlar öylesine gezinirken bu corollanın üstündeki jantları gördüm.wheeler dealers dizisinde golf gti topladıklarında bu jantlar takılıyordu. ilk defa gördüm bu jantları. bunlar ülkemizde hala bulunabiliyor mu yoksa ats ler daha mı popüler :)

12
Genel / 195 uyumlu janta 185 lik lastik takmak
« : 28 Haziran 2010, 16:15:28 »
olabilir mi arkadaşlar ? 6r 6j ölçüsü ile geliyor piyasada 6,5j jant var sadece . illa lastiği değiştirmem mi gerekecek  ???

13
Polo 6R / 6r den gelen ilginç ses
« : 21 Haziran 2010, 09:15:45 »
merhaba arkadaşlar. son zamanlarda arabamın ilginç bir sorunu nüksetti. arabayı çalıştırıyorum debriyaj+ vitese takma + gaz verip kaldırıyorum o esnada arabadan vıııııı diye bir ses gelmeye başlıyor ve kontagı kapatana kadar ses devam ediyor. sanki elektrikli bir motordan geliyormuş gibi. kullanışta hiç bir sıkıntı yok. kırmızı ışıkta falan dururken neredeyse motor sesini bastırıyor :D fikri olan var mı acaba ?

14
Genel / Golf jantını poloya takma
« : 07 Haziran 2010, 15:02:43 »
arkaadşlar merhaba . polo 6r ım var .üstündeki lastikleri değiştirmeden jant uygulamak istiyorum ve aklımda linkteki jant var .çıkma olarak almayı düşünüyorum acaba 185/60 r15 lastiklerim bu janta uyarmı ? orjinal jantım 6j 5x100
http://www.lakeshorewheelandtire.com/wheels/vw-129-16.JPG

Sayfa: [1] 2