İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - sweety86

Sayfa: [1]
1
Yeni bir bora kullanıcısıyım. Benzin uyarı ışığı yanmaya başladıktan sonra ortalama kaç kilometre yol gidilebildiğini bilen, deneyen varmı.

2
Arkadaşlar yeni cd çalar alacağım. Eski teyp yerinde kalsın istiyorum ve üstündeki boş olan yere yeni alacağım cd çaları monte ettirmek istiyorum. Daha önce böyle bir şey deneyeniniz varmı. Yaptırsam nasıl olur bir fikriniz varmı.

3
99 Bora aracım 2. el  aldım.2 hafta oldu. Aracın içindeki plastik aksamı eskidi. Kapı kolları, teypin ve klimanın olduğu bölümdeki plastik bölgelerde boyalarında aşınma ve plastiklerde çizikler meydana geldi. Oraları kapatmak için ne yapabilirim. Bi tamirci bir gün gel mat siyaha boyatalım dedi acaba güzel olurmu. Yoksa mat renk güzelliğini bozarmı. Aranızda deneyen varsa cevap verirse sevinirim.

4
Bora / Uzaktan kumanda yardım
« : 19 Ekim 2008, 16:48:32 »
Uzaktan kumandamın tuşları artık işlemez hale geldi. Sorun tam olarak nerde bilmiyorum aslında. Açma yada kapama tuşu zor çalışıyo. Epey bi uğraşıyorum. Tamirciye gittim kumandaların değişmesi lazım dedi. Vaktim olmadığı için servise gidemedim. Kumandaları değiştirmem zor olurmu. Ne kadar tutar 2 anahtarıda değiştirsem. Lütfen yardım edin.

5
Bora / Esp varmı
« : 17 Ekim 2008, 19:41:43 »
99 model bora comfortline aldım. Arabamda esp olup olmadığını nasıl anlarım. Comfortline modellerinde standartmı yoksa bu özellik????

6
Bora / Rezistanslı Aynalar yardım......
« : 17 Ekim 2008, 19:38:43 »
Aracımda ısıtmalı ayna olup olmadığını nasıl anlarım. 99 bora comfortline

Sayfa: [1]