Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - jckal__

Sayfa: [1]
1
Golf V / Tavsiyelere ihtiyacım var arkadaşlar..
« : 21 Kasım 2011, 09:18:25 »
Bundan daha önceki arabam MK IV dü ve huyunu suyunu biliyordum şimdi ki aracım FSİ ve farklı bi motor yapısı var.. Bu motora nasıl bakılmalı. Kullanımda nelere dikkat edilmeli? gibi cevaplara ihtiyacım var..

2 Adette parça lazım arkadaşlar. Hangileri derseniz Koltuk  kafa başlarında, kafanın koltuğu giriş çıkış yerindeki plastik ayar düğmesi.. Diğeri de panzilot ipinin bagaj kapağına bağlanan plastik parça. hepsi krem renk arkadaşlar. şimdiden teşekkür ederim..

2
Golf V / parça lazım..
« : 24 Ekim 2011, 08:43:02 »
1K0 862 531A UJC  parça kodu bunun sadece üst kapağı lazım hesaplı olursa hepsinide alabilirim. çıkma yeni fark etmez arkadaşlar

3
Golf V / service now
« : 14 Ekim 2011, 08:47:57 »
bu yazıyı yok etmenin metodunu dün buldum paylaşmak istedim.
ilk olarak 0.0 yani trip reset tuşuna basılı tutuyoruz. basılı tutarken kontağı açıyoruz. kontağı açtıktan sonra "service now" yazısını görünce 0.0 tuşunu serbest bırakıp saat ayarlama tuşu olan h ile min. olan kısımdan min. e basılı tutuyoruz ekranda service now yazısı kaybolacak.. :)

4
Golf V / vernik atığı
« : 14 Ekim 2011, 08:44:59 »
merhaba arkadaşlar..
aracımın ön kaputunda 2 mm. arka bagaj da ise golf ve fsi yazılarının kenarlarında vernik atıkları var. bu vernik atıklarından kurtulmanın yolunu bilen var mı.
bir de aklıma gelen çözüm önerisi kaput filmi yaptırmak yazıların olduğu kısmı ise yine filmi keserek yazıların etrafına ince çerçeve yaparak halletmek.

5
merhaba arkadaşlar IV kasadan V kasaya terfi etmiş bulunmaktayım. fakat aracımda bazı parçalar eksik bunları nasıl bulabileceğimi söyleyen olursa çok memnun olurum.
1- el freni altındaki muhafaza gözü kapağı (sürgülü olan krem renk)
2- muhafaza gözü içinde şişe açacağı
3- sol ön kapı altındaki kedi gözü


şimdiden teşekkürler

6
Golf IV / tıkırtı burcu
« : 02 Temmuz 2011, 23:27:30 »
arkadaşlar bi konuda emin olamadım. daha önce yaşayan arkadaşların deneyimine ihtiyacım var. kasislerden geçerken ön takım da tıkırtı geliyor ve direk direksiyona vuruyor.. yani resmen bi demir direksiyona vuruyor gibi. etrafımda sorduğumda tıkırtı burcu dediler. bi tanıdık tamirciye gittim bunlar hidrolik direksiyonlu dedi bunlarda tıkırtı burcu olmaz deyince kala kaldım.. benim bildiğim var olması gerek.. daha önce bu sorunla karşılaşanlar bana yardım edebilirler mi?

7
Golf IV / kokpit temizle ve renk farkını giderme
« : 27 Haziran 2011, 11:08:10 »
arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. golfümün kokpitinde çok belli olmamakla birlikte renk farklılaşması var sıradan parlatıcılar ve temizleyeciler denedim ama gidermedi. siz kokpit temizleme ve renk farklılaşması giderilmesinde ne kullanıyorsunuz  ya da ne önerirsiniz :?

8
merhabalar;
2005 model caddy aracım var. Fakat son 3 aydır anlamsız yanan arıza lambaları canımı sıkmaya başladı. İlk başlarda kızdırma yanıyordu emisyon arıza veriyordu. Şimdi ise motor yanıyor. Ama araçta hiçbir anormallik yok. Ne çekişten düşme nede motorda ses. Bundan 5 ay önce arka sisler takılı kalmıştı. Bizde servise götürdük yaptılar. Arızalar bundan sonra baş göstermeye başladı. Şimdi cihaza bağlıyoruz arka stop lambası arızası veriyor siliyoruz tekrar yapıyor. Bu şekilde başına gelen yada çözüm bulan bi arkadaş var mı?

Sayfa: [1]