Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - dangerfield

Sayfa: [1] 2
1
Satılık / Polo 6N Ledli Stop
« : 21 Temmuz 2010, 05:42:32 »
Polo 6N ye uyumlu ledli stoplarımı satıyorum. İlgilenen varsa telefon açabilir

Fiyat 150 tl

İstanbul

0 532 785 66 92
Can

2
Polo 6N / 6N polo inanılmaz sorun...
« : 12 Ekim 2009, 22:20:34 »
Merhabalar, arabam 99 Model LPG li 6N polo.
Sorunum ise arabamın marştan marşa gaz pedalının sertleşip, motor sesinin artıp, çekişin azalması. bu 3 ü herzaman birlikte oluyor fakat bazende pedal kaymak gibi, yalnızca egsoz sesini duyuyorum ve araba resmen yolda akıyor. Bunu neye bağlayabilirsiniz? LPG veya Benzin farketmiyor. Sanki motor yağlamasında sorun varmış gibi ses yapıyor ve gitmiyor. Hadi bunları anladım gaz pedalı nasıl sertleşebilir?

Distributor
Boğazkelebeği
Hararet müşürü
Motor yağı
Benzin filtresi
Yağ filtresi
Hava filtresi yeni alınmıştır

LPG ve adaptasyon deseniz belkide 50 kere yapıldı.

Baskı balata yeni değişti.

Bilen arkadaşın tahminini esirgememesi ise tek ricam...Teşekkürler...

3
Polo 6N / ! Polodan Anlayana ! Stop Sorunsali...
« : 04 Ağustos 2009, 01:30:02 »
Merhabalar, lafi hic uzatmiyacagim. 99 Model Polo HB aracimda stop sorunu var...
Benzin filtresi,
Boğaz Kelebeği,
Distributor,
Oksijen Sensörü,
Buji-Buji Kablolari,
değişti.
Katalizör söküldü.
Şikayetim: Motor sıcakken arabamı ilk çalıştırmada gaza hiç basmazsam yaklaşık 3 dakika falan devirde en ufak bir oynama olmadan duzenli çalışıyor. Gaza bastıktan sonra devir bir aşağı, bir yukarı, bir aşağı, bir yukarı oynamaya başlıyor ve stop ediyor. Aynı sorunu lpg dede yapıyor ama ÇOK NADİR. LPG de devir oynamaya başladıktan sonra gaza bas-çek yapıyorum düzeliyor. Benzinde asla düzelmiyor. 25 Liralık enjektör temizleyicisi aldım, tam depoya koydum ve 300 km yol gittim tam gaz. Tıkalıysada belki duzelir diye herhangi bir duzelme yok. LPG dede, Benzindede arabam normaldenı fazla yakıyor ve çekişide oldukça düşük. Fikirlerinizi aciliyetle bekliyorum...

4
Polo 6N / 3.5 veya 5 cm yay kullananlar...
« : 09 Haziran 2009, 00:34:12 »
Merhaba arkadaşlar polosunda 3.5 veya 5 cm yay kullananlar varsa markasını yazabilirlermi? bende 5 cm eibach yay var. danışmak istediğim birkaç husus söz konusu...

5
Polo 6N / Süspansiyon neredeyse yok...
« : 24 Mayıs 2009, 23:44:30 »
     Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bende 5cm yay 14 inch jant ve 55 yanak lastik var. Aracım kasislerden sonra minibus gibi sallanıyor. Uzun yolda herhangi bir eğimde eğimden sonra 3-4 saniye daha sallanıyorum. Bunun nedeni 5cmlik yayımın yumuşak olması. (Yaylarım eibach marka) Bunu biliyorum ve bu konuda herhangi bir şikayetim yok.
      Fakat!...En ufak bir asfalt yamasında, 2-3cm lik plastik kasislerde güm güm vuruyorum. Geçenlerde bir arkadaşın polosuna bindim. Ondada eibach 5cm yay var fakat onun jantı 15 ve 45 yanaklı lastik var. Ama suspansiyonu oldukça guzeldi. Oda benim gibi sallanıyor yumuşak yay kullanmamızdan dolayı. Ama o benmki gibi en ufak bir ani yukseltide asla vurmuyor. Ben resmen GÜM şeklinde bir sesle ön takımı vuruyorum. Sorunum nedir? Nerededir? Acil yardımlarınızı bekliyorum...

6
Polo 6N / En iyi 2. sınıf xenon markası?
« : 13 Mayıs 2009, 04:17:18 »
Merhabalar. Poloma bu haftasonu xenon taktırmayı düşünüyorum fakat mtec, bosch, cenmax, philips gibi xenonda piyasanın iyileri haline gelmiş xenon markalarını almak istemiyorum. Çünkü oldukça pahalılar. kamosonic marka xenon 130 lira. Cenmax 350 lira. biri 1 birim aydınlatırkan öteki 2 birimmi aydınlatıyor? -hayır. Oyuzden sizden MEMNUN BİR ŞEKİLDE KULLANDIĞINIZ çin veya kore malı xenonların markasını rica ediyorum. Hangilerinden uzak durmamı önerirsiniz? Bir önemli nokta daha ayrıyetten farınızın markasınıda yazarsanız sevinirim. (Mercekli olup olmadığını anlamak mayetinde...) Beyler sizden bir ricam daha, lütfen ".... marka iyimiş diye duydum" şeklinde mesajlar atmayın. Elim titreyerek vereceğim paraya acıyorum çünkü. Sakata gelmeyelim :) Teşekkürler...

7
Aranıyor / Spoiler veya logosuz panjur..
« : 02 Mart 2009, 19:27:12 »
Arkadaşlar polo 6N ye uygun logosuz panjur ve spoiler arıyorum elinde olan varsa özelden mesaj atmasını rica ediyorum...

8
Arkadaşlar "aranıyor" bölümünede ilan verdim fakat sizlerde kabul ediyorsunuzdurki o bölüme yeterince bakan olmuyor ve benim sorunumunda biraz aciliyeti olduğu için buraya başlık açtım. Ayrıca ben gördüğünüz bazı kişiler gibi ihtiyacım olduğunda yardım isteyip işim bittiğinde birdaha siteye uğramayanlardan değilim.

Benim acilen uygun fiyata distributor bulmam gerekiyor. Orjinalinede razıyım. Tamir ettirmeyide deneyeceğim fakat benm distributordeki parçalardan birisi eksik o sebepten arabamdaki butun sorunlara sebebiyet veren bu parçanın orjinalini dahi almaya razıyım şu dakikada. Çıkmacılara bakmak pek mantıklı gelmiyor çünkü sonuç olarak sorunlu çıktığı taktirde geri vermek gibi bir imkan yok. Sizden ricam İSTANBUL ANADOLU yakasındaki parçacılar bilemediniz çıkmacılar hakkında adres veya telefon bilgisi olanların bu bilgileri bana ulaştırmaları. Eğer fiyatlar hakkında herhangi bir bilginiz varsa lütfen üşenmeden çekinmeden benimle paylaşınız çünkü aylardır çözemediğim bütün motor sorunları sanıyorumki yalnızca bu parçadan kaynaklanıyor. Teşekür ediyorum...
(Orjinali için avrupa yakasıda 2. tercihim olarak kabulümdür)

9
Merhabalar, benim şikayetim soğuk, geceden kalmış motoru ilk çalıştırmada çekişimin çok düşük olması. Gaza baya basmam gerekiyor istediğim deviri elde edebilmek için. Motor yaklaşık 5-10 dakika içinde 89-90 dereceye ulaşıyor fakat çekişim hala gayet düşük. Ben nezamanki ısınmış motorlu aracımı stop edip tekrar çalıştırsam çekişim çok güzel oluyor.
Boğaz kelebeği temiz, avans ayarı yapılı, bujiler yeni.
Hararet müşürüm bozuksa eger motorun ısısını sürekli doğru gösterirmiydi?

10
Polo 6N / Sorunum Porya Rulmanımı?
« : 27 Ocak 2009, 02:16:07 »
Merhabalar, aracımın birçok yerinde ortaya çıkan patlaklara bir yenisi daha eklendi. Ustam porya bilyalarının değişmesi gerektiğini söylüyor fakat nasıl bukadar emin olabiliyor anlamadım :) yani sorunum belkide rot-balans gibi ufak bir sorundur.
Size sorunumu şöyle açıklayayım araçla seyir halindeyken özellikle 60km/s den sonra araçta çok belirgin bir titreme başlıyor. Örneğin 120km/s ile yokuş aşağı inerken araç bildiğiniz çamaşır makinesi gibi oluyor. Vitesi boşa attığımda biraz olsun kesiliyor. Frene dokunduğumda ise pedal resmen titriyor. Direksiyonda herhangi bir titreme yok, araçda belirgin bir sağa veya sola çekmede yok. Sizcede porya bilyasındamıdır sorun? parça fiyatı hakkında bir bilginiz varmı?

11
Polo 6N / kumanda ile kapılar açılmıyor
« : 19 Ocak 2009, 12:40:19 »
Merhabalar, geçen gün kumandamın kapı açma kapatma tuşu basılı kaldı kapılar surekli bir kilitleniyor bir açılıyordu. allahtan yanımda alet çantası taşırım surekli. içini açtım kumandanın ustundeki plastiği kaldırdım. birde baktımki sorun ustundeki plastikde değil içindeki noktamsı tuştanmış. geri atmıyor surekli basılı kalıyor. bende pilini çıkartım. arabayı anahtar ile kilitledim. sonra yedek anahtarı aldım evden. şuanda elimde yedek anahtar var. kapıları açmak veya kilitlemek istediğimde 4 lüler bir kez yanıp sonuyor fakat asla kilitlemiyor veya açmıyor. sorun nedir? ne yapmam gerekiyor?

12
Satılık / Sonar Marka Sol Angel Far (Tek Adet, Polo 6N)
« : 19 Ocak 2009, 02:09:31 »
Beyler elimde tek adet adet sonar marka sol angel far var. Orjinal kutusunda duruyor. Sağ farım kırıldığı için yenisini takım halinde aldım. Sol boşta duruyor. Takım fiyatları 350-400 arasında değişmektedir. Birtek sol far için 150 lira uygundur diye düşünüyorum ama çokta önemli değil oynama yapabiliriz :)
Tek sağ farı nasıl ve nereden bulabilirsiniz bilmiyorum fakat bulursanız bence kaçırılmaz bir fırsat.
Polo 6N içindir...
Sonar angelda tek farda 2 adet halka vardır ve mercekli yapısı sayesinde xenon montajına uygundur. Bir çok markanın yeşilimtrak ışığı mercek sayesinde olması gerektiği renkte yanar.

13
Polo 6N / 2 Adet Uzman sorusu...
« : 12 Ocak 2009, 14:32:39 »
Merhaba arkadaşlar size 2 adet soru sormak istiyorum.
Birincisi: Soğuk motorlu aracımı ilk çalıştırdığımda çekişim çok düşük oluyor. Böyle bir sallantılı falan çalışıyor. Ama ben razıyım 10-15 dk öyle kullansamda olur. Motor ısınana kadar 2.500 deviri geçmiyorum zaten. Motor ısındıktan sonra yani otomatik jigle devre dışı kaldığında çekiş kısmen düzeliyor. Fakat oldukça enteresandırki aracımı bir yere park edip 2-3 dk sonra tekrar çalıştırdığımda çekişim tek kelime ile mükemmel oluyor. 2-3 dk beklemem şart değil. Yolda giderken stop etmediğim için öyle yazdım. Yoksa sağa çekip stop edip tekrar motoru çalıştırdığımdada öyle. Motor soğumadığı surece tekrar çalıştırmalarda çekişim fazlasıyla güzel oluyor. Bunun nedeni ne olabilir???

İkincisi: Kısa ve teknik bir soru olacak. Aracımda elektrik kullanan bir çok ek parça var. Bunlardan en önemlisi ise müzik tesisatım. Aracımda kontak kapalıykende saatlerce müzik dinlediğim oluyor. Arabama gösterge almak istiyorum. 2 Çeşit gösterge var akü ile ilgili. Birisi Ampermetre diğeri Voltmetre. Aracın aküsü şarj edilmeden uzun süre kullanıldıgında. Ampermi düşer volt mu düşer. Hangi göstergeyi almam gerekiyor???

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

14
Acil paraya ihtiyacım oldugu için satıyorum. Stoplar kullanılmıştır fakat hiçbir sorunları yoktur ampulleri uzerindedir. Farlar açılmamış kutusundadır.

Stoplara ne verirseniz alabilirsiniz farketmez. Farlar için ise 100 lira kabulumdur.

Sayfa: [1] 2