İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - lostys

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 14
1
Satılık / Golf Mk2 MFA, Cruise Control seti.
« : 28 Kasım 2012, 19:27:28 »
Jetta için aldığım, kullanmaya fırsat bulamadan araç satıldığı için almış olduğum MFA ve Cruise Control seti satılıktır. 16v araçtan sökülmüşlerdir. yakıt hesabının doğru olması için 16v araç gerekiyor, yakıt hesabını es geçerseniz 8v olan araçlarda da çalışır (vortexde dizel mk1 e bile takanı gördüm.) yağ sıcaklığı için aracınızdaki yağ müşürnü değiştirmek gerekiyor, bir de aracınızda dış sıcaklığı ölçecek termometre gerekiyor. termometre herhangi bir aracın olabilir sanırım. Cruise için set full, sadece araç üzerine montaj yapılıp uygun kabloları uygun yerlere bağlamak gerekli, tesisat (fazlasıyla) mevcut. MFA ve cruise aynı araçtan çıktığı için sanırım bu cruise seti mfa sız araca olmayabilir. bilen birisi sistemi karbüratörlü araca bile uygulayabilir. cruise golf 3, passat a da olabilir, passat da kollar aynı, fakat golf 3 ve ventoların cruise kolu daha estetik olabilir. mfa ve cruise montajı için her türlü teknik desteği sağlayabilirim. km göstergesi mil dir, devir de 8000.

dediğim gibi, ayrı satabilrim ama mfa sız araçta çalışma olayından emin değilim, tabi aracınızda mfa varsa ayrı. zira aracın hızını dijital olarak ölçmesi gerekiyor sanırım. ama mfa sız araca montajı hususunda da yardımcı olmaya çalışırım.

bu arada 89+ modeller içindir.

fiyat olarak :

MFA, MFA lı silecek kolu, Cruise seti (beyin + vakum + sensörler), Cruise sinyal kolu => 600 TL.
MFA, MFA lı silecek kolu => 350 TL
Cruise seti  (beyin + vakum + sensörler), Cruise sinyal kolu => 350 TL














2
Otomobilim / Sonunda T3 lendik ...
« : 27 Kasım 2012, 22:18:10 »
elimdeki resimler şimdilik bunlar, biraz eski sayılırlar, detaylı resimleri eklerim daha sonra. kendisi 1988 model 1,6 td JX motor 5 ileri caravelle gl. ekstra olarak elektrikli aynalar, kare far, balon tampon pako takımı, yıldız mercedes jantları, devir saati, sis farları, arka silecek, arka cam havalandırmaları, sürgülü camları ve ön kelebek camları mevcut. ufak tefek işleri mevcut, yavaş yavaş yapıcaz artık.

resimdeki araçlardan soldaki. sağdaki multivan değil :)






3
KME markasını duyan eden var mı ?

4
Aranıyor / Golf 2 çift far kaş
« : 05 Kasım 2012, 22:53:14 »
arıyorum, var mı elinde olan, satıldığı yeri bilen ?

5
arkadaşlar benim sarı öküzde klima mevcut bilindiği üzere. klima ayar kolunu cam önü (en sağ) üfleme konumuna getirdiğimde, alttaki kol sıcak pozisyonundayken (en sağ) sıcak hava üflüyor fekat klima motoru da devreye giriyor. sizde de durum bu şekilde mi, sıcaktayken klima motoru calısır mı, yohusam kolda mı bir gariplik mevcut ?

bu arada pozisyon cam önü pozisyonundayken ortadan da hava üflüyor, orta kısmındayken klima motoru devreye girmemekle cam önüne üfleme yapmıyor (olması gerektiği gibi).

örnek resim :


6
Aranıyor / Golf Mk2 4 lü panjur
« : 22 Ekim 2012, 15:59:07 »
arkadaşlar uygun fiyatlı ikinci el 4 lü panjur + farları arıyorum. kaş da olsa dadından yinmez.

7
arkadaşlar bebeğimizde küçük bir sorun mevcut. ayakları anne karnındaki duruş pozisyonundan ötürü tabanları birbirine bakacak şekilde sorunlu. uzman bir hekim tarafından alçıya veya sargıya alındığında düzeltilebilirmiş, tabi bu müdahalenin en kısa sürede yapılması gerekiyor. bu nedenle çocuk ortopedisi alanında uzman - veya bu konuda bilgili, daha önce benzer uygulamaları yapmış normal bir ortopedist - hekim arıyoruz. bildiğiniz üzre balıkesir / gönen deyiz. bursa, çanakkale, istanbul gibi yakın civardan tavsiye edebileceğiniz, tanıdığınız veya bazı tanıdıkları vasıtasıyla erişebilecek durumda olan var mıdır ?

malum memur adamız, hastane, fakülte veya araştırma eğitim hastaneleri tercih sebebidir, özel işi son çare olarak düşünüyoruz.

konu altından, veya özel mesaj atarak veya  beşyüz otuz dört 671 89 elli dokuz numaralı telefondan ulaşarak yardımcı olabilirseniz sevinirim.

konu bir kaç gün yukarıda kalabilirse sevinirim.

8
Aranıyor / Westinhouse - manifolt arası sübap.
« : 18 Eylül 2012, 23:30:32 »


arkadaşlar yukarıda sarı renkli olan manifolt - westin house arası hortumda olan tek taraflı sübap ve üzerinde olduğu sert plastik hortum gerekmektedir. açık ismi nedir kendisinin, parçacılardan ne diye sorabilirim ?

foto görünmüyor ise şu linkte mevcut :

http://www.doppel-wobber.de/forum/Information_283_VW-Golf-Motor-MKB-RV.html

9
Video / Heeey gidi hey :)
« : 17 Ağustos 2012, 23:40:16 »
her ne kadar ürünü sevmesem de, reklam bence o yıllarda çekilenlerin en başarılarından diye düşünüyorum..

say hello to yenge man :)

http://www.youtube.com/watch?v=QlmxJsO-pNc

11
Sohbet / Şaka gibi bir olay ??
« : 30 Temmuz 2012, 00:08:37 »
haberi okurken gülsem mi ağlasam mı bilemedim ?

http://haber.mynet.com/yaris-otosuna-ehliyet-ruhsat-643335-guncel/

12
Golf I / MK1 Westmoreland panjur !!! içeride!!!
« : 17 Temmuz 2012, 00:24:22 »
bu gece aracım için malzeme bakınırken mk1 için westy panjuru gördüm bi sitede, mk1 i olan arkadaşlar, westmoreland kare tip panjura sahip olmak isteyenler, aşağıdaki sitede parts for sale kısmında var. fiyat biraz tuzlu gerçi ve buraya gönderir mi bilmem. ilgilenenler olursa incelesinler :

cult-classic.com


13
Aranıyor / Uygun fiyatlı temiz kullanılmış Coilover
« : 12 Temmuz 2012, 13:52:56 »
arkadaşlar mk2 için uygun fiyatlı temiz kullanılmış coilover arıyorum. bilgilerinize.

14
ani bir kararla cuma günü yasin arkadaşımızın iknaları ile perşembe günü sahibinden e düşmüş olan aracı dün görmeye gittik ve aldık geldik. cumartesi sabah ıspartaya gittim, ordan yasin le birlikte adana ya geçtik. aracı inceledik, 1990 model jetta, ilk sahibinden, 1,8 RV motor, digifant sistemli, 105 PS, klima, HD var. camlar elektrik değil. araç amerikan üretim, ilk sahibi emekli bir polis abimiz, kendisi birleşik arap emirliklerinde büyükelçilikte çalışırken almış, gelirken de getirmiş. 122000 km de, 3 ay taksi de kullanmış, düz lpg takmışlar ama randıman vermediği için çıkarttırmış, benzinli. araç pek kullanılmamış türkiyede, renk olarak taksi sarısı ama sanırım proje de bu renk üzerine yürüycek, şu an için boyatmayı düşünmüyorum.

detaylı resimler yakında gelir.

sahibinden linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-122000-km-temiz-orjinal-birinci-el-klimali-oto-92714523/pasif-ilan/#classifiedTitle

GÜNCELLEME 1 :

Her ne kadar aracın resimlerini henüz çekemesem de, bu akşam üzeri arabayı kurcalarken erşan abi ile beraber bulduklarımız :)
arabanın satış evrakları (birleşik arap emirlikleri nden alınırken, gümrükten girerken vs.. kitapçıklar, aracın kodunun yazılı olduğu anahtarlık, orj sigorta çıkartma aparatı, yedek sibop heralde :) , orj teyp çıkartma aparatları, beyaz olanların ne olduğunu anlamadım ama. arabanın her yeri orj bu arada.





[imghttp://img3.imageshack.us/img3/3473/dsc00371ar.jpg]http://[/img]






GÜNCELLEME 2 :

Bu gün mesaiden sonra kendisini biraz bızıklayayım dedim. sorun olan hava filtresi ile kelebek arasındaki hortumu söktüm, bantları temizledim, tabi baya bi kasaplığa maruz kalmış kendileri. bi kaç resim çekeyim dedim.



















GÜNCELLEME 3 :

arabanın evraklarını incelerken üzerindeki donanımları listeleyen bir siteye (http://igorweb.org/equidec/default.aspx) rastladım. sonuç :

X9B = National sales program Canada
C2A = Steel wheels 7.50 x 20 (10-hole)
G0C = 5-speed manual transmission
H0G = Tires 185/60 R14 H
J0J = Battery 300 A (63 Ah)
K8B = Notchback
L0L = Left-hand drive vehicle
M0Y = 4-cylinder gasoline engine 1.8 L/77 kW DIGIFANT, closed-loop cat. converter base engine is T3E
U0C = Instrument insert with tachometer clock and km/h speedometer
V0F = CONTINENTAL tires
0A2 = 4 doors
0NB = Nameplate set in base trim
1AF = Power brake
1C2 = Antifreeze up to -35 degree celsius tolerance up to -40 degree C
1G2 = Steel spare wheel with original equipment tires
1H1 = Load-sensitive proportioning valve
1MC = Steering wheel (hollow rim)
2JC = Comfort bumpers
3AM = Right exterior mirror: adjustable from inside, convex, with US print
3BW = Left exterior mirror: adjustable from inside, with special mirror surface (chromium instead of silver)
3D1 = Center console
Q1A = Standard front seats
3L3 = Manual height adjustment for front seats
3YB = Door pockets, front
8D4 = 4 speakers (passive)

Orjinal Rengimiz : Medium Blue Metallic, LA5T

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 14