Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - R-Line

Sayfa: [1]
1
Sohbet / 22 Mayıs Pazar - İzmir buluşuyor...
« : 02 Mart 2011, 14:23:13 »


Volkswagen İZMİR Buluşması

Tarih/Saat : 22 Mayıs 2011 Pazar - 13:30

Mekan : Park Bornova Outlet Center


daha önce böyle bir konumuz vardı ancak ancak aramızdan ayrılan ve yeni katılan arkadaşlar var.
konuyu güncelleyelim istedim.

Bu birçok arkadaş için ilk buluşma olacağı için fazla detaylı birşeye girmeyelim dedim.
Mangalı bir sonraki buluşmaya bırakalım
çünkü bunun için mekan seçilmesi, önceden gidip görülmesi gibi konularla ilgilenenimiz olmalı.
ilk buluşma olduğu içinde kim gelir nasıl katılım sağlanır bilmiyoruz,
önce tanışır kaynaşır, hatta bir sonraki buluşmayı detaylı yüz yüze konuşur,
önümüzdeki aylarda foruma örnek gösterilecek bir buluşma gerçekleştiririz
Pazar günü Park Bornova'da buluşur, resim çekilir içeride oturur sohbetimizi ederiz.

listeyi güncelliyorum yeni gelen oldukça ekleriz :

1- R-Line              Golf MK4
2- ibolution           Golf MK4
3- MeTHea35       Jetta MK2 / Golf MK3
4- barut               Golf MK3
5- midbar             Golf MK1
6- Onamdar         Golf MK3
7- hakkihakan      Golf MK4
8- Ali                    Golf MK4
9- mk3 gtı            Golf MK3
10- kesik44          Golf MK2
11- hipperactive  Golf MK3
12- kokil               Polo 9N3
13- ttanriken       Golf MK4
14- stalkerr         Golf MK3
15- 35dsn47       Golf MK1
16- servet_volt  Golf MK3
17- tayfun35      Golf MK2
18- heroselo        Polo 6N
19- Aksel_TR      Polo 6R

2
Golf IV / Vites Körüğü Krom Çerçevesi
« : 27 Ekim 2008, 17:16:29 »
Merhaba arkadaşlar,

bora comfortline da bulunan fakat golf 4 comfortline da bulunmayan, aşağıdaki resimdede belirtmiş olduğum vites körüğü çerçevesini nasıl temin edebilirim. daha doğrusu öğrenmek istediğim şey bu çerçeve ayrı olarak takılan birşey midir, yoksa vites topuzu ve körüğü ile birlikte olan bir parçamıdır.




3
Golf IV / Hangi motor yağını kullanıyorsunuz?
« : 18 Haziran 2008, 17:54:58 »
Merhaba Arkadaşlar.
Golf 4 te hangi motor yağını tercih ediyor sunuz?

4
arkadaşlar lastiklerimi değiştirmeye karar verdim. şu an mk4 ün üzerinde Michelin var, araç 2 senedir bende ve bu lastikler askerlikten dolayı 5 ay yattı. buna rağmen lastiklerin diş derinlikleri ve yol tutuşu fena değil ama dün yakından incelediğimde dişlerin yan taraflarında ince ince çatlaklar olduğunu farkettim. pek içime sinmedi. sizce ne yapmalıyım?
Bir keresinde balon yapıp beni üzsede Michelin den genel olarak memnunum. açıkçası fazla yol yapamadığım için lastiğinde kullanım süresini düşünerek pahalı lastik almakta istemiyorum.
Kumho hakkında pek olumlu şeyler duymasamda, ku31 modelini kullananlar memnun olduklarını söylüyor. açıkçası ku31in desenide benim hoşuma gitti. orjinal ebatları (195/65/R15) aracın hırpalanmaması için değiştirmeyi düşünmüyorum.
tahmini fiyatı sizce nedir, kullanan arkadaşlar var mı?

5
Jetta V / jetta R GT
« : 04 Mart 2008, 01:56:19 »
jetta 5 başlığında rgt ile ilgili resim göremedim ekleyim dedim. arkadaşlar bu araç 550hp gücünde 3,2 V6 motora sahip dehşet bir makina.





6
Golf IV / Donanımlar
« : 01 Mart 2008, 15:03:40 »
HİGHLİNE

ABS Fren, EBD (Elektronik Fren Basınç Dağılım), Sürücü Hava Yastığı, Yolcu Hava Yastığı, Ön Yan Hava Yastıkları, , İç Denetimli Alarm, İmmobilizer, Uzaktan Kumanda Merkezi Kilit, Hidrolik Direksiyon, Yükseklik Ayarlı Direksiyon, Otomatik Klima (Climatronic), , Elektrikli Ön ve Arka Camlar, Elektrikli ve Isıtmalı Aynalar, 8 Hoparlör, Radyo Teyp, Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu, Yükseklik Ayarlı Yolcu Koltuğu, Alüminyum Alaşım Jant, Ön ve Arka Kol Dayama, Gövde Rengi Kapı Kolu ve Çıtalar, Ön Sis Farı.

Yukarıdaki özellikler (1998, 1999 Model) 1.8 Highline içindir. Bunlara ek olarak aşağıdaki özellikler (2002, 2003, 2004 Model) 1.6 Highline donanımına ait.

ESP (Elektronik Stabilite Programı), ASR (Elektronik Çekiş Kontrol), Sunroof, Hız Sabitleyici (Cruise Control), Yol Bilgisayarı, Ön ve Arka Tavan Hava Yastıkları, Direksiyondan Kontrollü Müzik Sistemi, Yağmur Sensörü, Otomatik Kararan Dikiz Aynası.

COMFORTLİNE

ABS Fren, Sürücü Hava Yastığı, Yolcu Hava Yastığı, Ön Yan Hava Yastıkları, İmmobilizer, Merkezi Kilit, Hidrolik Direksiyon, Yükseklik Ayarlı Direksiyon, Manuel Klima, Elektrikli Ön ve Arka Camlar, Elektrikli ve Isıtmalı Aynalar, Radyo Teyp, 4 Hoparlör, Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu, Yükseklik Ayarlı Yolcu Koltuğu, Ön ve Arka Kol Dayama.

Yukarıdaki  özellikler 1998, 1999 Model Comfortline için. 2000 yılında aşağıdaki özellikler eklenmiş.

Elektronik Fren Basınç Dağılım, Yol Bilgisayarı, İç Denetimli Alarm, Uzaktan Kumanda Merkezi Kilit, Yağmur Sensörü, Otomatik Kararan Dikiz Aynası, Alüminyum Alaşım Jant, 8 Hoparlör.

Otomatik Klima (Climatronic), 2001 yılında standart olarak sunulmaktaydı.

Ön ve Arka Tavan Hava Yastıkları, 2002 yılından itibaren kullanılmış.

PASİFİC

ABS Fren, Elektronik Fren Basınç Dağılım, Sürücü Hava Yastığı, Yolcu Hava Yastığı, Ön Yan Hava Yastıkları, İç Denetimli Alarm, İmmobilizer, Uzaktan Kumanda Merkezi Kilit, Hidrolik Direksiyon, Yükseklik Ayarlı Direksiyon, Manuel Klima, Yol Bilgisayarı, Elektrikli Ön ve Arka Camlar, Elektrikli ve Isıtmalı Aynalar, 4 Hoparlör, Radyo Teyp, Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu, Alüminyum Alaşım Jant, Gövde Rengi Kapı Kolu ve Çıtalar, Krom Çerçeveli Göstergeler.

PRİMELİNE

ABS Fren, Elektronik Fren Basınç Dağılım, Sürücü Hava Yastığı, Yolcu Hava Yastığı, Ön Yan Hava Yastıkları, İmmobilizer, Merkezi Kilit, Hidrolik Direksiyon, Yükseklik Ayarlı Direksiyon, Manuel Klima, Elektrikli Ön ve Arka Camlar, Elektrikli ve Isıtmalı Aynalar, 4 Hoparlör, Radyo Teyp, Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu, Krom Çerçeveli Göstergeler.

TRENDLİNE

ABS Fren, Elektronik Fren Basınç Dağılım, Sürücü Hava Yastığı, Yolcu Hava Yastığı, Ön Yan Hava Yastıkları, İmmobilizer, Merkezi Kilit, Hidrolik Direksiyon, Yükseklik Ayarlı Direksiyon, Manuel Klima, Elektrikli Ön ve Arka Camlar, Elektrikli ve Isıtmalı Aynalar, 4 Hoparlör, Radyo Teyp, Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu.

BASİCLİNE

ABS Fren, Sürücü Hava Yastığı, Yolcu Hava Yastığı, Ön Yan Hava Yastıkları, İmmobilizer, Merkezi Kilit, Hidrolik Direksiyon, Yükseklik Ayarlı Direksiyon, Elektrikli Ön ve Arka Camlar, Elektrikli ve Isıtmalı Aynalar, 4 Hoparlör, Radyo Teyp, Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu.

7
Golf IV / Oil Sensor Workshop
« : 29 Şubat 2008, 14:26:43 »
...

8
Golf IV / cam kaldırma modülü
« : 26 Şubat 2008, 23:45:33 »
arkadaşlar merhaba. foruma yeni üye oldum.adım birol bir mk4 sahibi olarak size bir sorum olacak. aracıma cam kaldırma modülü takmak istiyorum. aracım kendidnden uzaktan kumandalı. öncelikle bunun için alarm takmak gerekirmi , ikincisi bu parçayı takarsam bir sorun yaşarmıyım. izmirde bir çok elektirikçi bu parçanın cam motorlarını zorlayıp yakacağını söylüyor bu ne kadar doğru. taktıran arkadaşlar deneyimlerini bildirirse sevinirim :)

9
Otomobilim / MK-IV Golf ( from İzmir ) ( güncellendi )
« : 26 Şubat 2008, 23:32:47 »
Arkadaşlar merhaba.

Uzunca bir süredir bu forumu takip ediyorum. ve nihayetinde üye olmaya karar verdim. umarım benide aranıza alırsınız.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki son derece faydalı bilgiler paylaşılıyor burada, yine çok güzel bir arkadaşlık ortamı oluşmuş. bu yüzden bu forumun hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
genel olarak vw ile yakından ilgiliyim. sadece mk1 ve mk4 lere ilgim birazcık fazla. şüphesiz burada sizlerden öğreneceğim şeyler olacaktır ve yine bildiğim şeyleride sizlerle paylaşmak isterim.

uzunca bir süre golfle beraberim. ondan öncesinde mk1 jetta gld ile bir beraberliğimiz vardı. gönül isterdi ki 2 araçlık bir garajım olsaydıda jettayla ayrılmak zorunda kalmasaydık.








Sayfa: [1]