İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Realwolf

Sayfa: [1]
1
Polo 6N / 6N gösterge aydınlatması
« : 29 Ocak 2017, 01:18:54 »
Merhabalar.

Forumda eski tarihli topicler ve internette gördüğüm kadarıyla gösterge paneli renklendirmeleri mevcut. Nasıl yapıldığına dair belgelendirme veya hangi şehirde yapıldığı konusunda yardımcı olur musunuz.

Gördüğüm kadarıyla mavi ve kırmızı renklendirmeler mevcut ve berbat yeşil renkten daha canlı daha gösterişli gözüküyor.

Eski başlıkları hortlaymak yerine yeni başlık oluşturmayı düşündüm eğer benim göremediğim bir başlık mevcut ise link paylaşabilir misiniz


2
Polo 6N / Polo 6n Sinyal Sorunu
« : 15 Haziran 2016, 00:17:45 »
Merhaba arkadaşlar

98 model polo 6n aracımın sinyalizasyonunda sıkıntı mevcut. Sinyal kolunda bir problem yok. Dörtlülerdede. Ancak sıkıntı şurada başlıyor. Sinyal verdikten sonra kafasına göre yanıyor kafasına göre yanmıyor. Mesela; sağ sinyali yakıp kırmızı ışıkta beklediğimde 3 kere yanıyor sonra ortalama 5 saniye sonra yanıyor. Bazen hiç yanmıyor. Sigortalarda sıkıntı olsa hiç yanmaması lazım ancak canı istediği zaman yanıyor istediği zaman yanmıyor.

Klasik Türk arıza giderme yöntemlerini denedim. İlk denememde kontak açıp kapattım düzeldi ama sonra telrar başladı. İkinci yöntem olarak darbe ile düzeltme denedim ama o da etki etmedi. Konu hakkında bilgisi olan, nedendir, niyedir bilen eden var mı aranızda.

İyi akşamlar dilerim.

Sayfa: [1]