İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - saydam

Sayfa: [1]
1
Satılık / Tek Kapı Mk2 kapı döşemeleri
« : 04 Ekim 2008, 11:24:02 »
satılık ilanlarına bakınırken gözüme çarptı ihtiyacı olan vardır belkide.
 
http://www.sahibinden.com/tel_kapi_golf_2_kapi_dosemeleri_set_olarakWQQaXQQ5817145WQQpXQQdisplayitem&keyword=golf

2
Otomobilim / Buda Benim mk 1 im
« : 29 Mart 2008, 09:16:56 »
biraz geç oldu ama iyi kötü yorumlarınızı beklıyorum. bayada bi kirli ama ne yapalım cumartesi banyo günleri  :)



3
Aranıyor / Golf 1 nikelaj
« : 11 Mart 2008, 11:51:00 »
arkadaşlar resimde görünen yeşil golf 1 in nikelajından orjinal tek kapı için sol ve sağ kapı nikelajı arıyorum. yardımlarınızı beklıyorum teşekkürler :)

4
Genel / lütfen dikkat !!!
« : 01 Mart 2008, 15:31:55 »
bugün bizim arkadaşlar kemal sunalım filmlerinde rastlanacak kadar komik bir üç kağıtcılığa mağdur kalmışlar. beyaz 34 plakalı bir hyundaı arkadaşımın yanına yaklaşıp.   birader elimde pıonner lcd ekran teyp var almak istermisin? ben bunları vs. diyerek!! arkadaşımda bakıyor çok güzel bi teyp son teknoloji bi anlatıyor bana üzerinde lcd ekran felan var, neyse bu teybi 150 ytl ye alıyor ve şirkete geliyor. teybe bakıyorlar hiç birşeyi çalışmıyor teybin ne kafası açılıyor ne bişey yukarı servise çıkıyor, bizim çoçuklar teybi görür görmez abi sendemi kazıklandın diye bir cevap karşısında şok oluyor. teybi nasıl uydurmuşlarsa on tarafını felan birebir aynı, teybin içine kaset çalar yerleştirmişler ve lcd televizyon diye sattıkları alet dijital saat çıktı ve tabiki hiç biride çalışmıyor. şirkette daha öncede  3 kişi bu olayı yaşamış.  :) birbirleriyle dalga geçiyorlar seninki daha ağırmış, sen benden daha ucuza almışşın gibi :) arkadaşlar bu olay ankarada yaşanıyor bu olayın bizim siteden de kimsenin etkilenmemesi için bu konuyu açtım dikkatinize!!!

Sayfa: [1]