İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - nismoo

Sayfa: [1]
1
Arkadaşlar hiç çiğ mazot yakma sorunuyla karşılaşmış olanınız var mı bu araçlarda ? Aracımda şöyle bir sıkıntı var sabahları ilk çalıştırdığımda baya sarsıntılı çalışıyor ve dumanı basıyor bir güzel böyle ne tam mavi ne tam beyaz ve inanılmaz bir mazot kokusu geniz yakacak şekilde. Binada ki sinek popülasyonunu bitirdim vallahi ;D Normal giderken ısınıp belli bir süre öyle gidene kadar öksürüyor araç 2-2.3 devirleri arasında. Tamamen ısınıncada geçiriyor sorunu. Böyle saçma bir sorunla karşı karşıyayım. Lütfen bir fikri olan benimle paylaşsın veya benzer sorunu yaşayan.

Bu arada;

- Enjektörler BOSCH Dizel Serviste bakıldı hatta sıfır takılıp denendi sorun devam etti.
- Mazot pompası DELPHI Servisinde komple dağıtılıp valf ve egzantiriğine bakıldı sorunsuz denildi.
- Sente kontrol edildi ve avans ayarlandı ancak sorun devam etti.
- Beyin söküldü, kontrol edildi ve yazılım orjinale çevrildi fakat sorun devam etti.

Nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?

2
Arkadaşlar egzoz universaldır. Askılarıyla birliktedir ve golf 4 e birebir uyar. Dizelciler için son susturucu yerine kullanılabilir. Benzinli araçlar içinde boru kesilip orta susturucu iptali yaptıktan sonra egzoz ucunuda görsel niyetine kullanabilirsiniz. Boru girişi 6 cm civarı sanırım 63'lük oluyor ve boru uzunluğu da kullanılabilir olarak 65 cm. Egzoz ucunda deformasyon, ezilme ve pas yok.

Yaylarda orjinal golf 4 yayları. Sanırım birer bakla kesilmiş. Elimde başka orjinal olmadığı için karşılaştıramadım ama netten gördüklerimle karşılaştırdığımda bir bakla kesik hepsinde. Uçtan uca önler 28.5 arkalarda 30 cm uzunluğunda. 

Fiyat: Yay 100 TL ; Egzoz 60 TL. Fiyatlarda yardımcı olmaya çalışırım.( Fiyatları düşürdüm arkadaşlar )

Emre YILMAZ 0537 560 27 87






3
Satılık / Golf 4 Ledli Stop Takım Satılık
« : 05 Ocak 2015, 20:06:07 »
Aracımdan faal şekildeyken söktüm arkadaşlar. Kırıksız, çiziksiz ve çatlaksızdır. Tüm led aksamı faal durumda ve tertemizler. Fiyat olarak 280 TL düşünüyorum. Beğenip almak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.

İletişim Emre YILMAZ 0537 560 27 87









Araçta duruşu bu şekildedir arkadaşlar.


4
Arkadaşlar satılık bölümünde yeni konu butonu gözükmüyor bende nedense bunun bir çözümü var mı acaba ?

5
Uzun arayışlar sonucu istediğim gibi bir araba buldum Allah'a şükürler olsun. Araç gayet dolu ve kmsine göre başarılı bir araç. 203 bin kmde şuan. Belkide konusu vardır aracın burada bir bilgim yok. Araçtan biraz bahsedersem eğer 1.9TDi AHF motor kodlu 110 HP'lik motor var araçta. Büyük intercooler var üstünde. Elektrikli sunroof, dijital klima, 6 ileri manuel vites, yağmur sensörü,yol bilgisayarı vs. Aracın üstünde de pioneer double teyp, 2 takım mid (jbl,kicker), güzel bir amfi ve pioneer ts midler, vardı. 3-4 yıl önce Almanya'dan gelmiş bir orta yaşlı abiden aldım aracı saolsun çok yardımcı oldu bizede. Dediğim gibi araçtan çok memnunum şükürler olsun. Dijital klima olayını bunlarda bilmediğim için yanlışlıkla aldığımdan beri kaloriferi klima açık kullanıyormuşum şehir içinde kısa mesafede o yzden biraz fazla yaktı ama bu haliyle bile yaklaşık 29-30 kuruş arası sarfiyatı oldu. 2001 model araç normal olarak ufak tefek arızaları var onlarıda hallettim mi Allah'ın izniyle mermi gibi çıkacak araç :) iyi seyirlerr..













Arka stopları orjinale çevirdim. Aldığım kişi makyajlı kasa stopu vermişti bi takım :)









6
Golf IV / Temiz Golf 4 1.9 TDi Yardımm
« : 05 Kasım 2014, 21:45:24 »
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim ve bir golf 4 TDi almak istiyorum. Sizden ricam bu araç hakkında biraz bilgilenmek. Dizeli nasıldır, sorunları var mı, temizi bulunabilir mi veya çevrenizde önerebileceğiniz temiz baş ağrıtmıycak bir araç var mı ? Bayadır takipteyim fakat hiç denk gelmedi. Bende forum sitelerine baş vurdum son çare. Hem bilgilenmek hemde belki önerebileceğiniz güzel araçlar olabilir diye. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.. :)

Sayfa: [1]