İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - hhakan

Sayfa: [1]
1
      Bugun metrobüs ile bir aracın kafa kafaya çarpıştıgı haberini okudum.(Metrobüse çarpan arac bariyerleri aştıktan sonra vurmuş üstelik.)Haberi incelerken arabanın iç kısmının nasıl bu kadar saglam kaldıgı dikkatimi cekti ve ilk bakısta jipe benzettim sonra dikkatli bakınca bu aracın bora veya golf oldugunu anladım.Nereden anladınız derseniz : Yan ayna,dikiz aynası,bej döşeme,far anahtarı.
Haber Linki:
http://www.hurriyet.com.tr/sirinevlerde-metrobus-yolunda-kaza-40011027






2
      Bugun metrobüs ile bir aracın kafa kafaya çarpıştıgı haberini okudum.Haberi incelerken arabanın iç kısmının nasıl bu kadar saglam kaldıgı dikkatimi cekti ve ilk bakısta jipe benzettim sonra dikkatli bakınca bu aracın bora veya golf oldugunu anladım.Nereden anladınız derseniz : Yan ayna,dikiz aynası,bej döşeme,far anahtarı.





Haber Linki:
http://www.hurriyet.com.tr/sirinevlerde-metrobus-yolunda-kaza-40011027

3
Bora / Termostat değişti ve...
« : 04 Ocak 2015, 13:00:29 »
  Araca gecen muzik dinlemek icin asagı indim ve işim bitti kilitledim gittim.Ama oda ne aracın fanları calısmaya basladı (Radyatör fanları) akü bitene kadar calısmasın diye aracı calıstırdım ve ustumu giyip dogru sanayiye kostum.


Termostat değişti ve 10KM'de ısınan arabam artık 1 km'de ısınıyor.(dısarda hava 5 dereceyken) Boşu boşuna kaloriferden yararlanamamışım ve motor soguk olmasından dolayı bosuna yakıt harcamısım aylarca anlayacagınız.Termostattan supelenenler gitsin hemen değiştirsinler benden soylemesi.

4
Aranıyor / VW bora golf ön kapı tweeter.(philips marka)
« : 23 Aralık 2014, 19:00:25 »
   İki hoparlör iki tweeter aranıyor. Sadece tweeter olsada olur.

6
MOTOR SOGUKKEN CIKAN BU SES 30-40 SANİYE SURUYOR VE KESİLİYOR BİLGİSİ OLAN VARMIDIR ACABA?

video:
http://www.youtube.com/watch?v=psoxqmiTC4g&feature=youtu.be

7
Bora / Boradan çıkan bu ses nedir ? Videolu. (Çözüldü)
« : 15 Aralık 2014, 15:00:00 »
Motor sogukken bu ses yaklasık 30-40 saniye cıkıyor ve sonradan kesiliyor bilgisi olan varmıdır?

VİDEO :
http://www.youtube.com/watch?v=psoxqmiTC4g&feature=youtu.be

8
Bora / Mucize plastik aksagam parlatıcı.
« : 30 Kasım 2014, 13:25:27 »
Bu urun ile tanısana kadar neler denedim ama hepsi husran.Bunu size siddetle oneriyorum baskada birsey demiyorum.Gogusluge ve dıs cıtalar tamponun siyah bolumu icin kullandım sonuc harika.Kalıcı ve toz tutmuyor.
YORUMLARI OKUYUNUZ.
http://www.detailturkey.net/atas-urunleri/7278-atas-fasco-dis-yuzey-plastik-koruyucu.html






9
Bu urun ile tanısana kadar neler denedim ama hepsi husran.Bunu size siddetle oneriyorum baskada birsey demiyorum.Gogusluge ve dıs cıtalar tamponun siyah bolumu icin kullandım sonuc harika.Kalıcı ve toz tutmuyor.Badem yagı ve torpido sutleri ile kıyas kabul etmez.2 ay kalıcı parlaklık.


YORUMLARI OKUYUNUZ.
http://www.detailturkey.net/atas-urunleri/7278-atas-fasco-dis-yuzey-plastik-koruyucu.html




Sayfa: [1]