İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - çağdaşefe

Sayfa: [1]
1
Herkese merhabalar aracimi4 yildir kullanıyorum performansından hic memnun degildim. En son motorda küçük bir hortum değişti ve arabanin gidis harika oldu yakit ise en az %30 düştü. Fakat bir hafta sonra ariza lambasi yakti (gidis hala süper idi) ben servise gittim motorun hava girisi temizlendi ve oraya bakan bir sensör degisti ışık söndü fakat benim motor da söndü.  Tekrar gitmiyor ve cok yakıyor alt devirler yok. Bagira bagira ice içe 90 a zor variyor eskisi gibi. Tecrübeli arkadaslar lütfen bana yardım edin lütfen. Saygılarımla.

2
Polo 6N / 6n km saatini sıfırlayan çubuk bozuldu
« : 20 Şubat 2010, 16:35:02 »
arkadaşlar sıfırlama çubuğu bozuldu.ne önemi var demeyin.aracım lpg li ve bu sayacı kullanarak nekadar daha gaz kaldığını anlayabiliyordum.şimdi zor oluyor.
servise gittim başından savdı.birazda alay eder gibi bunun için gelinir mi gibi baktı.iş başa düştü yani
belkidee sorun mekanikdir.burayı nasıl açacağım bir fikri olan varsa lütfen yardım
şimdinen teşekkürler saygılar

3
Polo 6N / şanzıman bitmiş.
« : 20 Şubat 2010, 16:22:08 »
 :tarkadaşlar be iki sene önce uzun yolda şanzıman contasını patlatarak yağsız epey ilerledim ve şanzımanı bozdum.(farketmeden oldu tabi)sizlere şunu demek istiyorum servise gittiğinizde bu contayı kontrol etmelerini söyleyin 3 kruşluk şey yüzünden şanzımanı değiştiricem şimdi. iki senedir yağ katkıları ile öte öte biniyorum artık sesler çoğaldı benden bukadar diyor.(yinede yolda bırakmadı çok şükür. şimdi çıkmasını arıyorum.en az 1000 tl ye maalolacak bu iş.
amman dikkat. :-\

4
Polo 6N / polo ateşleme bobini
« : 07 Nisan 2009, 18:52:28 »
98 polo 6n sahibiyim.3yıldır aracımı severek kullanıyorum.fakat her ilkbaharda bobin yeniledim şu an üzerindeki 3.bobin.bu bobin yüzünden iki kez yolda kaldım 100 er lirada verdiğim cabası.servisim bu araçların bobinlerinin sürekli arıza çıkardığını bu modellerin hastalığının bu olduğunu söylüyor(kış şartlarında nemden etkileniyormuş).bu araçtan kullanan arkadaşlarda aynı sorunu yaşıyor mu?lütfen bana yardım eder misiniz? çok sinir bozucu bir durum bobin fabrikam var sanki :p saygılar. :-[

Sayfa: [1]