İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Gökhan1984

Sayfa: [1]
1
Satılık / Golf 4 1.8 highline satilik
« : 31 Temmuz 2016, 16:34:59 »
Merhaba arkadaşlar 3 yildir hafta sonları ve bayramlarda kullandığım aracımı iş değişikliği nedeni ile satılığa çıkardım. Düşünenler aşağıdan aracı inceleyebilir. Hayırlı günler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1998-golf-highline-temiz-322927696/detay

2
Golf IV / Nedir bu salıncaklardan çektiğimiz.
« : 12 Eylül 2015, 11:06:26 »
Merhaba Arkadaşlar,
Geçen yıl yaptırdığım ,sadece bayramlarda ve  ara sıra hafta sonları bindiğim aracın salıncakları yine bozuldu. Bu salıncakların orjinalleri yokmuş. Geçen sene yan sanayi takmıştım. Bu sene salıncaklara orjinal burç çaktırdım. Salıncaklara orjinal burç çaktırmak komple salıncak taktırmaktan daha masraflı çıkıyor. Ve inşallah çözüm olmuş olur. Salıncaklar 50 tl iken , orjinal burçlar  70 tl taktırması da 100 tl  toplam 170 e maal oldu. Arkasından da aks bilyaları problem çıkardı. oda toplamda 200 e maal oldu. şimdi paronayak oldum acaba sırada birşey varmı diyorum. Bakalım bayramda 2000 km yol yapmayı planlıyorum fakat korkmuyorum desem yeridir. Bu aralar beni çok üzdü. İnşallah bunlar ile biter.

3
Golf IV / detaylı bir yenileme ve bakım
« : 19 Aralık 2014, 13:02:56 »
Merhaba arkadaşlar,
Aracımın baskı balata bitmişti. Frenler bitikti disklerle beraber. İç kapı döşemeleri ve tavan sarkıktı. Komple bir revizyona girdim.

Öncelikle baskı balata değiştirdim. Sachs marka orjinal taktırdım. Ön frenler disk ve balataları değiştirdim. Arka frenlerde sadece balataları değiştirdim. Ön sağ amortisör yamuktu ve sol körük patlaktı bunlar değişti. bir kaç ufak problem onarıldı.
Sonra frenler ayar tutmadı. Çakma bbs jantlarım vardı. Arada flanş vardı. Problem bu jantlar ve flanslardan dedi. Tamam dedim jantlarıda değiştirdim. Polo GTI jant taktım. Sonra rot balans oda tamamlandı.
Sonra tavan ve kapılar için döşemeciden kumaş aldım. akşam söktüm tavanı kapı pandizotlarını çıkardım eve günden güne yavaş yavaş yaptım ve dün akşam topladım aracı aşağı yukarı 2750 - 3000  tl civarı bir masraf oldu. Sizce nasıl?

4
Golf IV / golf 4 buji kablosu arıyorum
« : 11 Temmuz 2014, 13:19:24 »
 Merhaba arkadaşlar,
Aranıyor bölümünde konu açamadım buraya açıyorum özür dilerim.

Golf 4 1,8 agn motor aracımın 2. sıradaki buji kablosu arızalı , komple takım olarak çok pahalı. Elinde 2.el fazla olan arkadaşlar var ise satın almak isterim. sadece tek bir kablo da olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

5
Golf IV / Kalorifer hep konumda sıcak çalışıyor
« : 13 Mayıs 2014, 08:39:26 »
Merhaba arkadaşlar,
Aracım 98 model Golf IV 1,8 highline  aracım dijital klimalı modeli neyse klimayı hangi duruma getirirsem getireyim araç sıcak üflüyor.Fan hızlandırıp yavaşlatma tuşları görevini görüyor. Diğer fonksiyonlarda çalışıyor. Sadece sıcaklığı kaça ayarlarsam ayarlayayım hep sıcak hava geliyor.  Başına böyle bir durum gelen arkadaş var mı acaba?. Paylaşımda bulunursa sevinirim. Teşekkürler

Sayfa: [1]