İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - WayOfLife

Sayfa: [1]
1
Otomobilim / T(ü)RK MK4
« : 19 Şubat 2016, 11:23:57 »
Merhaba vwtr ekibi;

Bir zamanlar sürekli forumda takıldığım burada da aracımı tanıttığım Polo'dan sonra yine VW aracı olan Golf ile buradayım. Gerek arkadaşlarım gerekse forumdaki yazılar'da  VW'nin insana yaşam tarzı dedikleri zaman gerçekten ciddi gelmezdi ama sahibi olduğum araçlardan sonra başka marka araçlara aidiyet hissedemiyorum, tutkum beni eski kasa VW araçlara yöneltiyor.

Eski mahallemde yıllarca önünden geçerken ahh ettiğim sahibini de bir o kadar çok sevdiğim hani Abi şuradan bir tur atıp geleyim dediğim arabanın sahibi artık ben oldum. Bu arabanın yeri bende o kadar farklıdır ki sahibi ile bakımları bile eski sahibinin peşine bile takılıp gitmişliğim ve önünde resim çekinmişliğim vardır. Eski sahibi arabayı 2000 senesinde sıfır km iken almıştır artık ikinci sahibi'de ben oldum inşallah bir ömür bizim kuşağımızda kalmaya da devam eder.

Sözü daha fazla uzatmadan resimlere geçeyim :)



İlk gözarım Polo'yu çocukluğumdan beri hayalini kurduğum Golf'ü alabilmek için kısa sürede sattım.





İnsanın akrabası oto yıkama - boya korumasının olmasının avantajını kullanarak soluğu yanında aldım.
Sağolsun onunda hayırlı olsun hediyeleri sayende gelinen son durum.











Ebay'dan sipariş ettiğim güneşliğim ve kalörifer düğmeleri takıldıktan sonra ilk resimleri





Aynalığa asılan kendi tasarımımı yaptırmış olduğum pleksi ile




Sonrasında kış geldi ve aracıma kışlık lastiklerimi taktım ne kadar sevmesem de bütçe doğrultusunda kapak jant ile resmi



Km daha 67 bin olmadı mümkün olmadıkça bende eski sahibi gibi pek arabayı çıkartmıyorum. Ayrıca sizlere bir sorum olacak resimde de görüldüğü gibi sis ışıkları yanık gözüküyor fakat yeni aldığım far anahtarından sonra oldu bu sıkıntı bunu nasıl çözebilirim ?



Gözüme hoş gelmeyen farları ön ve arka tampon ekini çıkartmak istiyordum. Bunun içinde ön tampon ve orjinal cupra ek aldım yakın zamanda da arka tampon ekini almak istiyorum. Boyandıktan sonra araba yeni bir çehre kazanacak inşallah bununle birlikte folyo olan çıtalar ve kapı kolları'da boyanacak.





Çok istediğim farları uzun uğraşlar sonunda buldum fiyat konusunda anlaştık fakat satan kişi dürüst bir şekilde davranmadı söyledikleri ile getirdiği farlar konusunda sıkıntı yaşadık (fiyat+ürün sorunu) sonuç olarak almaktan vazgeçtim bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.



Son olarak da int gördüğüm ve bagajın temiz olması için almak istediğim bagaj havuzu geldi gelmeden önce arabayı temizleyip koymak istedim.
Temizlerken de yine int'de gördüğüm stickeri çıkartıp arabaya yapıştırdım. Sonrasında bende pek beğenmedim ama hevesim geçene kadar dursun istedim.








2
Otomobilim / VW 6N2 06 ZCB 57
« : 31 Mart 2014, 14:38:47 »
Aslında "Otomobilim"  Bölümünde aracımı daha önceden tanıtma fırsatı bulmuştum. Buluşmalardan aracımı bilen abilerim, kardeşlerim vardır fakat dış mihrapların, paralel devletlerin  forumu ele geçirmesi sonucunda(mübalağa) :p forumun başına gelen talihsiz olayların sebebiyle yeniden tanıtmak istedim şayet değerli vaktinizi alıyorsam affola..

Aracım 2002 model vw polo 1.4 16V Comfortline sunroof'lu modelidir.

Yapılan İşlemler

 - FK Angel Eyes Farlar
- 6N2 Far Kaşı
- VW  Junyan Polo, Bora Çamurluk Sinyali Siyah
- 6N2 Hella Led Stop
- Philips D3S Xenon Ampul
- VW German Flag
- GTİ ön panjur
- GTİ logo (ön-Arka)
- Navitech, NX-212  DOUBLE NAVİGASYON
- 950w Edison Anfi
- Pioneer Tüp Bass
- Pioneer TS-A6914i 16,3 x 23,7Cm 4 Yollu Hoparlör, 500 W
- Alpine SPX-17PRO Component  ses sistemi
- Rotiform nue 4x100, 8x15"
-195*45*15 Kumho Spor Lastik
- Eibach yay (5cm)

Yapılmayı Bekleyen İşlemler
- Çamurluk altı lip
- Tavan üstü spoiler ( Gti model )














3
Polo 6N2 / Tozluk- Paçalık
« : 25 Şubat 2014, 16:36:10 »
Resimdeki tozluk (paçalık) çok hoşuma gidiyor. 1-2 arabada uygulanmış halini gördüm sahiplerine sorduğumda nereden aldıklarını ya hatırlamadılar yada takılı olarak aldıklarını belirttiler. Bende internetten araştırmalarım sonucunda bu resimleri buldum. Fakat parakende olarak satan yer bulamadım. Acaba bana bu konuda yardım edebilecek birileri varmıdır  :sevgi:






Sayfa: [1]