İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - acy46

Sayfa: [1]
1
Golf IV / Klimasız golf
« : 14 Ağustos 2016, 23:49:48 »
Arkadaşlar herkese merhaba .
Çok iclendigim bir mesele var.
Çok temiz bir golf 4 um vardı kaza yapınca sattım, daha sonra volvo v40 classic aldım. Bu araba sürekli  ariza yaptı falan doğru düzgün ustası da yoktu herneyse bunu da sattım en iyisi golf dedim aramaya başladım . Piyasa oldukça yüksekti benim sattigim arabaya 25 bin fiyat çekiyorlar di . Eski golf um gibi olmasa da düzgün birşey olsun beni sanayiye götürmesin dedim çünkü volvo da gerçekten arabalardan tiksindim. Hatta hala öyle ilerde motora geçmeyi düşünüyorum . Lafı çok uzatmadan , piyasa çok pahalı olduğu için yuksek modellere bakamadim . 20 bin param vardı bende güzel bitane buldum 200 binde motoru 75 yürüru falan gayet güzel tik ses yok araba da 98 model. İste isin en can alıcı kısmına geldik . Araba da klima yok . Ben alırken aman araba temiz olsun sanayiye sokmasın sürekli klima da olmasın dedim . Şuan da çok pişmanım . Satmaya karar verdim  koydum sahibinden e klimasız da yazdım ne arayan var ne soran ben arabayı 20500 e aldım ama o fiyatı bana veren yok vermeyi geç arayan soran yok 10 günü geçti. Ben ne yapacağım bir akıl veren olur mu . Zarar etmek de istemiyorum düğün yapacağım. Kaldım böyle. Kızı adanadan aldım. Klimada şart oldu. Birisi akıl versin :)

2
Aranıyor / golf 4 jant
« : 02 Eylül 2015, 15:49:55 »
Kaza yaptım jant 'ın biri kırıldı 5 kollu olan , elinde olan varsa tek jant a ihtiyacım var.  [email protected]
534 524 14 14

3
Satılık / STİCKER
« : 11 Nisan 2015, 11:25:17 »
S.A Arkadaşlar  reklam firmasın da grafikerim istediğiniz boyutlarda stickerları basıp gönderebilirim. Toplu sipariş verilirse daha uygun ve hızlı olur. Aracınız için hertürlü yazı ve sticker hazırlayabilirim .



4
Golf IV / aracım su alıyor ,yardım
« : 10 Şubat 2015, 16:07:18 »
S..a arkadaşlar , aracım şoför tarafı yağmurda su alıyor yeni farkettim , 2 gün hiç binmedim yağmurun altında kaldı araç bu sabah bindiğimde hafif su vardı yer döşemesinde , sağına soluna baktım suyun geldiği biryer gözükmüyor , ne bir ıslaklık ne de bir iz var , ancak ayağımızı bastığımız yer ıslak, daha önce başına gelen varmı bilmiyorum ama ne yapmam konusun da yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı. ?

6
Golf IV / stop etme sorunu.
« : 25 Kasım 2014, 18:27:53 »
Selamun aleyküm arkadaşlar.
Yaklaşık 2 aydır arabamda stop etme sorunu var , ustaya da gösterdim adaptasyon yaptı, boğaz kelebeğini ve gerekli yerleri inceledi ama sadece arabanın gidişi düzeldi sadece biraz daha atik hale geldi.
Daha önce başına gelen ve sorunu çözen arkadaşlar yardım edebilirse çok mutlu olurum.
Özellikle kırmızı ışıkta duracağım zaman debriaj basınca birden stop ediyor.
Acaba motor soğukken mi yapıyor diye düşündüm ilk başlarda ama hayır motor sıcakken de stop edebiliyor.
24 saat hiç durmadan kullanılsa sanırım sadece 2-4 kere stop eder.
Ve ek olarak araba da bir hırıltı sesi geliyor ne zaman ustanın yanına gitsem ses kesiliyor bu ses motor sıcak ya da soğukken fark etmiyor.
Ustaya gidince sesin gelmemesi beni çıldırtıyor çok garip değilmi ?
Arabam 98 model orjinal 132bin de
Yine o hırıltı sesi gelirse video çekip sizlerle paylaşacağım.
sırf bu sorunlar yüzünden sersive gitmek istiyorum ama malesef araba da lpg var servis kabul etmiyor.
Arkadaşlar sorunlarıma yanıt verirseniz gerçekten çok sevinirim canım sıkılmaya başladı.
22 yaşındayım ilk arabam sayılır ve hiç satmayı düşünmüyorum ilk aldığım gün dedim. Hurdaya çıkana kadar bineceğim.

7
Golf IV / ön konsol
« : 15 Eylül 2014, 02:29:45 »
arkadaşlar  yarın plasti dip alıp ön konsolu boyamayı düşünüyorum malum çok fazla çizik var ama nasıl sökebilrirm bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı ?

9
Golf IV / modifiye yasağı
« : 31 Ağustos 2014, 00:07:50 »
s.a arkadaşlar size bahsedeceğim konu çok üzücü . bugün arkadaşın arabasını polisler bağladı nedeni ise 17'' jant kullanması yere yakın olması vs. duyduğumda çok şaşırdım modifiye yasaklandı diye haberler okumuştuk ama bi jant için araba bağlanması çok zoruma gitti. bu konu hakkında tam bilgi sahibi olan arkadaş varsa bizleri bilgilendirsin lütfen . yani artık arabada hiçbirşey değiştirmeyeceğiz mi ya da değiştirsek bunun bir yasal yolu yokmu. ülkede bütün dertler bitti sadece modifiyemi kaldı. çok üzülüyorum

10
Golf IV / bisiklet taşıyıcı
« : 10 Temmuz 2014, 03:24:30 »
s.a arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar.
         Tayinim çıktığı için esylarımı falan taşıyacağım çok şükür golf üm beni yıne üzmedi koltukları yatırarak geniş bir alan sağlayacağım. Bir de bisikletim var bunun için bisiklet taşıyıcı almam lazım daha önce alan kullanan veya bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı, internette buldum ama aracıma uyum saglarmı bılmıyorum. Yardımcı olabilecek birilerini arıyorum.[/b]
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/font][/font][/color]  http://www.n11.com/knk-bisiklet-tasiyici-2-bisiklet-kapasiteli-P22808439  ben bunu düşündüm.[/b][/u]

11
Golf IV / Motor koruma kapağı
« : 29 Haziran 2014, 13:51:52 »
Sa arkadaslar golf 4 motor koruma alt kapağı lazım sitelerden baktım hepsı farklı sekıllerde kapak gosterıyor . Daha önce alan arkadas varsa bılgılendırebilirmi.

12
Sohbet / kullanıcı hesap
« : 19 Şubat 2014, 19:21:37 »
s.a arkadaşlar foruma guncelleme geldıkden sonra kullanıcı adımla gırıs yapamadım boyle bır kullanıcı adı yoktur dedı. daha sonra aynı kullanıcı adıyla hesap  actım neden boyle olur bı fıkrı olan varmı ?

Sayfa: [1]