İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - silver_line

Sayfa: [1]
1
Jetta V / DSG 7 Gaz ve Fren
« : 12 Ekim 2016, 14:52:47 »
Arkadaşlar benim düldülü emekliye ayırdım sonunda :) 2010 Jetta aldım. Düz motor. FSI - TSI falan değil. DSG 7. Merak ettiğim gaz ve frene aynı anda basıp frenden ayağı kaldırıp gitmeyi deneyen oldu mu aranızda ? :)

2
Satılık / Blaupunkt RCD 310 Radyo-CD-MP3 Çalar
« : 26 Eylül 2016, 00:53:23 »
Ürün çıkma orjinaldir. Çok kullanılmadı. AUX olduğu için CD bölümü hemen hemen hiç kullanılmadı. Çiziksizdir. Aracınızda servis montajı park sensörü varsa animasyonlu olarak ekranda destekler. Bluetooth kiti taktırırsanız bluetooth özelliğini kullanabilirsiniz. Onarım, tamir, bakım görmedi. Geri görüş kamerası ve usb desteği YOKTUR...

NOT: PAZARLIK PAYI VARDIR.

***** VOLKSWAGEN GRUBU (VW, SEAT, SKODA vs) araçlarla uyumludur.

*****CİHAZIN KODU MEVCUTTUR.*****

***** FİYAT 230 TL*****

Mehmet Eren

0 324 234 00 31

Mesaj atarsanız gün içinde cevaplayabilirim.














3
Golf VI / Ekstra özellik ekleme.
« : 15 Şubat 2016, 11:59:27 »
Arkadaşlar 2000 model golf'ümü sattım. 2011 model alacam bu hafta allah kısmet ederse. Araca sonradan anahtarsız giriş ve çalıştırma, park asistanı, adaptif şasi kontrolü gibi donanımlar ekletmek niyetindeyim. Bunları ekletme şansımız var mı ? Servisle görüştüm o donanımlar fabrikasyon olarak araçla gelmediği için parça orjinal bile olsa aracın elektrik aksamında sorun yaratacağını dirençlerini yanacağını söylediler. Böyle birşey var mı ?

4
Satılık / Satılık Performans Abarth Egzos
« : 19 Mart 2015, 13:51:55 »
Egzos Adana'da Şuayip ustada taktırılmıştır. Ev ahalisinin baskılarına boğun eğerekten söktürdüm :) Sesini keşke anlatabilsem. :) Öyle şahin, doğan, 106 gibi boğuk insanı rahatsız edici seslerle kıyaslamayın. Sesi çok hoş ve toktur. Özellikle aracı çalıştırdığınız anda kafasını çevirip size bakmayacak tek kişi işitme engelli birisi olabilir. 3000 devire yaklaşırken ve sonrasında çıkardığı ses ise adeta önünüzde seyreden kişilere çekilin ben geliyorum dercesine :) Kafamı dinleyecem dediğiniz zamanlarda ise mandallı susturucusu mevcut onu taktığınızda kedi kadar sessiz bir hâle bürünüyor. :) Fiyat olarak 250 düşünüyorum. Mersin içi olursa elden teslimat yaparım.








5
Golf IV / Golf 4 1.8 GTİ Yakıt Durumu
« : 12 Mart 2015, 10:19:43 »
Arkadaşlar kolay gelsin. Golf GTİ almayı düşünüyorum bugünlerde. Malum turbolu 1.8 LPG var üzerinde ama yakıt durumu nasıl bilgisi olan arkadaş var mı ?

6
Golf IV / Ufak bir kaza.
« : 06 Mart 2015, 11:57:12 »
Geçenlerde geri geri gelirken arka stop camını dokundurduk. Haliyle stop camı kırıldı. Sadece camı değişir mi ? Ön far cam olduğu için değişiyor da arka stopları bilmiyorum.


7
Golf IV / Radyatör Su Deposu Sökme
« : 27 Şubat 2015, 20:10:51 »
Arkadaşlar radyatör su deposunun içi açılıyor mu ? Şu ekvator çizgisi gibi yerden ?

8
Golf IV / Golf 4 Tavan Döşeme Yenileme...
« : 22 Şubat 2015, 21:57:29 »
Arkadaşlar uzun zamandır kirlenmiş ve sarkmış tavan döşemesini değiştirmeyi düşünüyordum. Dün bir kaç döşemeci gezdim en ucuzu 300 en pahalısı 400 TL fiyat çektiler. Kullandıkları kumaşlarda çok dandikti. En son sanayide bir döşemeci buldum. Nubuk güzel bir kumaş aldım. İki kişi işe koyulduk. :) Maliyeti 95 TL. :D

Önümüzdeki hafta kısmet olursa da kapı içlerini deri kaplayacam. :D Sonraki adım direksiyon :D Geçen sene direksiyonu ve vites körüğünü deri kaplamıştım. el dikişli. Ama suni deri olunca güneşte yıprandı söktüm. Tekrar işlemden geçirecem :)

Malzemeler:
2.5 mt arkası ince elyaflı ortası süngerli nubuk kumaş aldım. Metresi 18 TL. 40 TL verdim.
2 Kg bali, 1 tane boya fırçası (3 parmak genişliğinde) ve zımpara 55 TL.

Tavanı gece söktüğüm ve sabah da acil yola çıkacağım için sökme ve takma işini adım olarak resimleyemedim. Sadece sökülmüş ve takılmış halini ekleyecem. Sökme işleminin videosunu buradan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=sGUXUr31nOM

Resimler...



İlk hali...



Çürümüş süngerleri zımparayla temizledik...



Zımparanın bitmiş hali...



Yapıştırarak geldik. İlk katı baliyi astar niyetine attım. Yarı kuru yarı ıslak haldeyken ikinci katı atıp az kuruduktan sonra yapıştırdım. Dikkat etmeniz gereken tek şey baliyi çok sürmeyin yoksa kumaştan çıkıyor ön tarafına.



Bitmiş hali. Kıvrımlı yerler gerildiği için havada kalıyordu. (Güneşlikler tutma yerler vs.) Oraları fön makinesiyle iyice ısıttıktan sonra elle bastırıp kuruyana kadar bekledim. Ama yine bu aşamada çok fazla güç uygulamayın hep tavanı kırarsınız hemde bali yine kumaşa geçer. Bir elinizle arkadan destek verip diğer elinizle bastırabilirsiniz.



Son olarak neşter ile delikleri açtım...



Ve son. Yarın bir kaç resim daha eklerim...






9
Golf IV / Gaza Basınca Titreme Sorunu.
« : 01 Ocak 2015, 10:40:25 »
Arkadaşlar günaydın bu yeniyılda herşey istediğiniz gibi olsun. Malum yılbaşı tatili Ankara'ya yol çıktık dün. Ama Ankara'ya 250 km kala gaza her bastığımda araba, çamaşır sıkan çamaşır makinesi gibi komple titremeye ön taraftanda ara ara gevşemiş civata varmış da sallandıkça ses yapıyormuş gibi ses geliyor. Ayağımı gazdan çekiyorum sarsıntı yok. Boşa atıyorum sarsıntı yok. Tekrar gaza yüklendiğimde masaj koltuğu gibi titriyor. Sorun ne olabilir ?

Sayfa: [1]