İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - gokeri06

Sayfa: [1]
1
Golf IV / Arabam.com daki golf 4 ilanı
« : 15 Ağustos 2014, 18:03:59 »
Arkadaşlar bugün bana facebook üzerinden bir arkadaş ulaştı. http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-volkswagen-golf-1-6-pacific/golf-1-6-pacific/5052531 bu ilanda eski aracımın ilanı kullanılmış ve kuvvetle muhtemel dolandırıcılık vakası haberiniz olsun.

bana ulaşan arkadaş 200 tl kapora göndermiş bence daha fazla kiş göndermiştir.

2
Geçen ay Antep dönüşü başlıkta ismi geçen tabletimi araç içi kayıt cihazı gibi kullandım ve çektiğim video....

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3bvoblZJx0w

3
Otomobilim / 2003 Golf 4 Pasific Otomatik Aracım
« : 01 Ocak 2013, 13:52:44 »
Yeni yılın ilk günü can sıkıntısından bir kaç resim...





4
Golf IV / Digital Music Changer USB-AUX
« : 26 Aralık 2012, 11:55:28 »
Arkadaşlar arcımda kasetçalar var ve ben orjinal görüntüyü değiştirmek istemediğim için kasetçaların cd changer çıkışına takılan bir aparat ile usb-aux-ipod gibi ürünlerin bağlantısını sağlayan Digital Music Changer adı verilen ürünü taktırdım.
Resimleri kendi kişisel blog sayfama eklediğim için sitenin adresi vardır resimlerde. Sakıncası varsa yönetim uyarısı ile kaldırabilirim.







5
Sohbet / Ankara'dan Golf 4 pasific ile merhaba!
« : 13 Aralık 2012, 10:56:37 »
Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır takip ettiğim bir forumdu ancak merhaba mesajı ancak bugüne nasip oldu.Ankra'da Öğretmen olarak görev yapıyorum. Hepimizin ortak noktaları otomobiller olması bizleri bu tarz ortamlarda buluşturuyor. Bende Golf Pasific aracım öncesinde www.chevroletclubtr.com ve www.merivaclub.com forum sitelerinin kurucusuyum. Şuanki aracım olan Golf Pasific aracımı bir ay kadar önce 43 bin km de bularak aldım şuan 46 bin km yi geçti sanırım.

Aldığımda ilk iş komple bir bakım ardından Landirenzo LPG sistemi montajını yaptırdım. Sırada hız sabitleyici montajı var ancak geçen hafta istenmeyen bir sağlık sorunu sebebi ile hastaneye yatmış ve dün itibarı ile taburcu oldum. Malzemelerim hazır sadece montaj kaldı bakalım.

Herkese tekrardan merhabalar.


Sayfa: [1]