İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ordic

Sayfa: [1]
1
Golf V / ön cam değişimi
« : 04 Temmuz 2015, 01:25:55 »
arkadaşlar detaing sitelerine uydum seriglass ile camdaki silecek izlerini kaybedeyim derken gece ışıklarda çok belli olan bir sürü hare çizik oluşturdum camda. Yetkili serviste malzeme artı işçilik 780 tl. Henüz karar vermedim ama sanki ilerleyen süreçte bir değişim olacak, yetkili servis dışında yaptırmayı düşünmüyorum. Siz ne dersiniz karşılaşacağım sıkıntılar olurmu? keşke değiştirmeseydim dermiyim?
























2
Golf V / sol ön tekerden gelen cıtırtı
« : 05 Kasım 2014, 00:42:40 »
merhaba arkadaşlar, benim aracın sol ön tekerden etrafta gürültü yokken arabanında camını açınca seyrek şekilde çıtırtı gibi bir ses duyuyorum.  Bahsettiğim sesi 2-3. vitesteyken sıcak asfalt üstünde çevrede çok gürültü yokken farkedebiliyorum. Lastik oluklarını kontrol ettim taş felan yok. Bilye v.b. problemlerden kaynaklı olsa nasıl anlaşılır? araçta sağa sola çekme, direksiyon titreme gibi hiç bir emare yok, sorunsuz yani. Lastik çevresindeki davlunbaz, ön tamponun altında bulunan plastik uzantılar v.b. yerlerden ses gelebilirmi? kendim kontrol ettim ama tespit edemedim bir şey. Buna benzer problem ile alakalı teccübesi olan yada  konu hakkında fikri olan varsa tavsiyelere açığım.

3
Golf V / Lastik seçimin
« : 23 Mayıs 2014, 16:02:29 »
Arkadaslar aracımın on lastiklerini gecen sene değiştirdim. Cok km yapmadım araçta 195/65 15 turanza er300 lastik var. Arka lastiklerin değişme zamanı geldi. Arkaları michelin alsam nasıl olur? Aslında 4 lastiğide değişecek olsam direk michelin alırdım. Merak ettigim önler ve arkalar farklı olursa nasıl olur. Michelini hamuru yumuşak içeri ses az alma konusundan dolayı almayı düşünüyorum. Cok fark edermi onu da bilmiyorum. michelindeki baloncuk ihtimali felan sorun degil, aracı sakin kullanırım, çukurlardan-kasidelerden kaçınırım.

4
Golf V / golf v comf. kayıp el freni düğmesi
« : 08 Kasım 2012, 15:12:02 »
Arkadaslar aldigim aracin el freni dugmesi kayip bulmasi kolay olur diye dusunmustum ama yanildim.galiba. ikitelli org. san bagcilar san.sit e gittim bakim icin. oradaki parcacilara baktim cikma bulamadim. Serviste fren koluyla beraber satiyorlarmis 250tl civarinda. sadece dugmeyi nereden bulabilirim istanbulda?

5
Golf V / calismayan cruise control
« : 01 Kasım 2012, 17:24:44 »
Arkadaslar 2004 golf 5 comfortline aldim bir haftadir bende istanbul icinde kullanma firsatim olmamisti dun denedim ama calismadi galiba bozukmu anlamadim. cruise control'u actigimda yesil isik felan yaniyor sorun yok gibi ama sol koldan cc 'yi actiktansonra gazdan ayagimi cekince aracin devri ve hizi dusmeye basliyor. Bilgisizligimden bos bir soru sorduysam affedin.

6
Golf V / koltuk temizligi hakkinda
« : 29 Ekim 2012, 15:21:39 »
Arkadaslar bende ilk arabam olan 2004 golf 5 comfortline aldim. arac temiz kullanilmis ama koltuklarda cok hafif kirlenme ozellikle surucu koltugunda gri renkli oldugu icin belli oluyor biraz. Belirli bir leke yok ama ben tertemiz olsun istiyorum. Konuyu biraz arastirdim netten genelde kopukle silmekten bahsediyorlar. o sekilde kiri sungerin cekecegini dusunuyorum icime sinmez. hali yikama turu temizletsem kurutmasi felan sorun ayrica sonradan sarkma kusma yaparmi diye dusunuyorum. tavsiyeniz ne olur acik renkli koltuk temizligi icin teccubeli arkadaslardan yardim istiyorum.

Sayfa: [1]