İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ata666

Sayfa: [1]
1
Satılık / satıyorum
« : 06 Mayıs 2008, 12:05:17 »
arkadaşlar bu ARALAR PARAYA İHTİYACIM VAR BU YÜZDEN ARABAMI SATMAK ZORUNDAYIM. İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYURULUR. http://www.sahibinden.com/4_lastik_ve_ontakimlar_yeni_yasina_gore_temiz_bir_arac_lpg_ru_WQQaXQQ3461474WQQpXQQdisplayitem

2
Sohbet / ORGANİZASYON ANKARA ÖNEMMLİİİİİİ
« : 24 Kasım 2007, 18:24:34 »
ankaradaki arkadaşlar. benim bir müşterime forumuzdan bahsettim. kendisi (reklam olamsın diye ismini vermiyorum) kaliteli bir derginin editörü. eğer güzel bir organizasyon yapabilirsek dergide 2 sayfa röportaj ve fotolar için yer verecekler. ne dersiniz eğer toplanalım diyosanız ben müşterimle görüşüp gün ayarlaması yapacağım. dergide bizden bahsedecekler süper olmazmı yaaa. sizden düşüncelerinizi bekliyorum.

3
Sohbet / GOLF'ün tanımı
« : 23 Kasım 2007, 12:20:32 »
arkadaşlar bana biri golf sevgisini tanımlarmısın dese sözüm şu olurdu. GOLF HER SABAH BİR YERE GİDERKEN KONTAĞI AÇIP A NOKTASINDAN B NOKTASINA GİDEN BİR ARAÇ DEĞİL, BİR YAŞAM BİÇİMİDİR. peki sizin tanımınız ne olurdu???

4
Golf I / tavsiyeleriniz önemli bi bakın bakalım
« : 14 Kasım 2007, 16:46:16 »
arkadaşlar bende golfümün yanına şöyle dama yaptırayım diyorum çok mu kötü olur acaba sizinde bi fikrinizi alayım dedim. yok olmaz derseniz yaptırmam arabamda beyaz ya belki olur gibime geldi ne dersiniz.

5
Golf I / fazla yedek parça takası
« : 06 Ekim 2007, 17:32:45 »
arkadaşlar henüz iki defa hurdacılara gitmeme rağmen bir daha gitmeme kararı aldım. benim şöyle bir önerim olacak. hem hepimiz için faydalı hemde çok güzel malzemeler edinebileceğimiz ayrıca yardımlaşmamızı gösterebileceğimiz bir öneri.takas yapalım. elinde işine yaramayan parçası olanlar birbirlerine haber verip malzeme takasında bulunsun. hem kazık yememiş oluruz hemde birbirimize yardım etmenin hazzını yaşarız. mesela benim hemşerim firestarter (ibrahim) bana kullanmayacağı jantlarını verdi saolsun.böyle bişey başlarsa bence iyi olur.

6
Golf I / ankara yıldız sanayi
« : 03 Ekim 2007, 17:22:09 »
geçtiğimiz günlerde yıldız sanayiye gittim ostimin karşısında. abi millet yamyam olmuş yaa.golf 1 parçaları soruyorum hurdacılara varmı diye. adamlar yok liste yap getir bulalım, yok efendim var ama sana ne lazım deyip duruyolar. bende dedimki abicim benim şu anda acil bişeye ihtiyacım yok ama iyi sağlam  herhangi bi parçayı alabilirim diyorum. yok allah yok adamlar göstermedi parçaları iiyimi. kardeşim sanki gizli bi iş yapıolar da bende uğur dündarın ekibinden bi muhabirim göstermediler parça falan. ya ne istediğimi söyleyip getirecekeler yada yok göstermediler. yani demek istediğim bu olay bence nasıl kazıklarım stratejisi olmalı. önce ihtiyacını öğrenecek ve alma durumunun aciliyetini gerekliliğini öğrenecek sonrada afedersin geçirecek. bilmiyorum belkide paraoya yapmışımdır. paylaşmak istedim sizcede haklımıyım??

7
golfümün önüne kırmızı çerçeve yaptım arkadaşlar yorum ve önerilerinizi bekliyorum

8
Golf I / ön panjura kırmızı çerçeve
« : 28 Eylül 2007, 09:37:23 »
volksport eray arkadaşımın önerisiyle ön panjuruma alt üstlü bi kırmızı çerçeve yaptım.hemde öyle çok avangart değil folyo çkektim sadece denemek için. abi süper yakıştı yaaa.bu deneme olduğu için foto koymadım.hafta sonu daha güzel bir şekilde yapıp foto koyacağım.

9
Otomobilim / ben ve 5 kapı gti ım
« : 21 Eylül 2007, 15:55:46 »

10
Aranıyor / konsol lütfen
« : 21 Eylül 2007, 13:44:43 »
arkadaşlar bana orta konsol lazım vites yanına nerden bulabilirim ve kaça?? arabanın ortası bomboş çıplak arazi gibi:):)

11
Golf I / herkese selamlar.
« : 21 Eylül 2007, 10:56:23 »
yaklaşık 8 ay önce görmüş olduğunuz golf ümü aldım. arabam çok iyi değildi. yavaş yavaş yaptırıyorum önem sırasına göre.ihtiyacım olursa sizlerdende yardımlarınızı bekliyorum. ayrıca bundan önce benim 1974 model vosvosum vardı.ondan ayrılmam zor olmuştu. ama şimdiki golf üme alışmam hiç zor olmadı. mükemmel bir araba ve arabamı çok seviyorum.5 kapı gti ve çok hızlı.. tekrar herkese selamlar.

Sayfa: [1]