İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - pyroleo

Sayfa: [1]
1
Jetta V / Jetta 1,4 tsi 140hp comfortline anahtar sorunu!
« : 19 Temmuz 2012, 13:44:15 »
slm,

1,5 ay önce 1,4 tsi 140hp comfortline aracımı büyük bir hevesle aldım ancak aynı istekle ve zevkle maalesef kullanamadım, sürekli sorunlar yaşıyorum bunlardan biriside aşağıda değindiğim sorundur.

Aracı alırken önceki sahibi de söylemişti; anahtar uzaktan hiç kumanda etmiyor (açıp kapama işlemi) aldığım zaman yakından da etmiyordu, serviste tekrar chip'e yükleme yapılarak, yakından açıp kapatabilir konumuna getirildi, fakat sorun çözülemedi. Arabayı 2gün Kayseri'de yetkiili servise bıraktım arızalı parça bulunup değiştirilsin diye, 2 gün sonunda servis asistanından gelen yanıt 22.000tl karşılığında tüm elektronik aksamın sökülüp yenilenerek sorunu çözebileceklerini söylediler. Tabi yaptırmadım.
Yaklaşık bu durumdan 2hafta sonra Mersin'de, yakından kumanda etmeyide keserek baştaki durumuna geri döndü, yetkili servise götürdüğümde comfor kontrol ünitesinden olabileceği söylendi, ama kesin birşey söylenilebilmesi için aracın bırakılıp incelenmesi gerektiği ve arızaya göre bişey söyleyeceklerini belirttiler. Anahtara tekrar yükleme yapılarak yakından kontrol edebilir hale getirildi. Bu arada araç comfortline donanımına sahip ve anahtardan, pencereleri ve bagajı açıp kapama özelliklerinin hiçbiri çalışmıyor.

Bu sorunla karşılaşmış ve çözüm önerisi olan arkadaşlar konu ve neden oluştuğu hakkında yorum yaparlarsa, tecrübelerini benimle paylaşırlarsa çok mutlu olurum.
teşekkürler

Sayfa: [1]