İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - POLO

Sayfa: [1] 2
1
Otomobilim / 1962 VW KARMANN GHIA
« : 06 Ekim 2011, 17:12:12 »
Çok samimi bir arkadaşımın aracı,beraber gibip ahırdan çıkardık,çatı üstüne çökmüştü :) Manisada çocukluğumda yolda sürekli gördüğüm bu araç sonra biranda kaybolmuştu. Arkadaşımda izini sürüp sahibini bulmuş,kendisi gurbetçi olan sahibi senelerce bu aracı kullandıktan sonra tamamen toplatıp yeniliyor,kapalı garaj yerine sokakda duran aracın, bir gece serseriler tarafından yan camları kırılıyor,sahibide daha fazla uğraşmamak ve sokakda zarar vermesinler diye köyüne aracı götürüyor ve çalışır vaziyetde giden bu araç,7-8 sene ahır gibi bir yerde kalıyor,köydeki çocuklar vs oyuncak yapınca araç bu hale geliyor.
İnanın o kadar seneden sonra bir iki uğraşsak araç çalışırdı,çünkü motor vs sapasağlam...Yerini bilseydim ben alacaktım ama arkadaşım benden önce davrandı,şuan Manisa sanayide klasik araç toplayan,eskilerin daha iyi bildiği (zamanında autoshow vs, kaplumbağları cabrio'ya çeviren yer diye dergiyede çıkan),bu bölgede çoğu eski vw restorasyonunu yapan usta tarafından toplanıyor,tüm parçaları Amerikadan,İstanbul'dan vs getirildi ancak titizlik gerektiren bir uygulama olduğu için yavaş ilerlemekde,buyrun fotoğraflar...Bu arada kaça aldınız derseniz üstümüze,sahibi başta 4000 dedi sonra 2250TL istedi vergi borçları vs sahibi tarafından ödenince 1800TL'ye mal oldu,sahibi ilk biz bu aracı alıcaz dediğimizde,delimisiniz bu araç hurda nasıl yapacaksınız,parçası yok vs dedi,tabi bizde bunun üzerine fiyatı baya kırdık,zor bulunan parçalardan camları,kapı fitilleri vs zor bulundu,diğer parçaların,motorun vs tamamı zaten kaplumbağalarla aynı,orjinal ve düzgün toplanmışlarına 25-30bin dolar fiyat isteyenler var ki Türkiye'de 10 tane yoktur,bu versiyondan...






2
Polo 6N / Polo 6n supercharge kiti
« : 07 Ocak 2008, 15:02:04 »
Millet turbo diye deliriyor,aracının sağını solunu kestirip çakma turbo yaptırıyor...Polo 1.6 için supercharge kiti çıkmış,danimarkalı bir firma üretmiş ve küçücük montajıda basit,fiyatıda 4800YTL 160Hp elde ediliyor,bence orjinal bir uygulama için çok değil ama buraya getirmesi var...
http://r-techs.dk/en/superchargerkits-75/vw-77/kitset-for-polo-6n-16-diy-159.html

3
Genel / Bak sen vw'nin yaptığına
« : 07 Ocak 2008, 14:19:02 »
Bu yazıyı şikayetvar sitesinden buldum,gerçekten çok ilginç bir olay...
96'da Doğuş yetkili satıcısı gönen Motorlu Araçlar'dan 96 model 0 kilometre kırmızı bir polo satın aldım. Yaklaşık 8 yıl sonra boya kalkması sonucu ön tamponun altından yeşil, arka tamponun altından metalik mavi boya çıktı.

Doğuş otomotiv’i aradım; astardır dediler. Yetkili Gen Oto’ya gittim, kırmızı renk tamponların altından yeşil ve metalik mavi renk çıktığına dair rapor tuttular.

Doğuş müşteri temsilcisi Gen Oto raporunu ve fotoğrafları istedi, araştıracaklarını, gerekenin yapılacağını belirtti. Birkaç gün sonra arayıp, bu kez; üretimdendir dediler. Aracımın şasi no’su üzerinden net bir bulgu ve üretimden olduğuna dair yazılı bir belge istedim; Volkswagen AG 96 model bir araç ile uğraşamayacak kadar yoğun, araştırmalarını isteyemeyiz, üretimdendir diye yazılı belge de veremeyiz, konunun üzerine giderseniz tamponların orijinal olmadığını iddia ederiz dediler.

Israrlarım sonucu sadece aracın fabrika çıkışından satışa kadar boya işlemi görmediğini ifade eden bir yazı göndermekle yetindiler. Almanya Volkswagen AG ile irtibat kurdum, raporu ve fotoğrafları gönderdim, şasi no’su üzerinden araştırma ve açıklama talep ettim. Birkaç gün sonra 96'da Polo araçlara özgü üretimsel ve lojistik sebeplerle bazı Polo araçlara gövde renginde tamponlar eksik geldiği için farklı renklerde tamponları üstüne söz konusu gövde renginde 2. bir renk atarak monte ettiklerini belirttiler.

Önce bu açıklamayı yazılı vermekten imtina ettiler, ısrarlarım üzerine antetli kağıda yazıp, imzalayarak gönderdiler. Buna göre; araca üretimde yeşil ön tampon, metalik mavi arka tampon üzerlerine kırmızı renk atılarak monte edilmiş.

Şimdi soruyorum;
1)Volkswagen AG açıklamasına göre 96'da üretimsel ve lojistik sebeplerle Polo araçlara istinaden aynı renkte gövde ve tampon adetleri birbirini tutmadığı için az sayıda araç için sıra dışı bir üretim söz konusu olmuştur. Böyle bir üretim "yasal mıdır"?

2)Böyle bir üretim söz konusu olduğunda bu az sayıda araç test sürüş aracı vb olarak mı kullanılır? Yoksa satışı da yapılabilir mi?

3)Satın almış olduğum araç Doğuş otomotiv'e, Volkswagen AG tarafından test sürüş aracı vb olarak mı gönderilmiştir?

4)Satış amaçlı gönderildi ise Doğuş otomotiv’e Volkswagen AG tarafından tamponların üzerinde 2 kat farklı renklerde boya olduğuna dair bir yazı verilmiş midir?

5)Bu bilginin üretici firma tarafından distribütöre verilmesi "yasal zorunluluk değil midir"?

6)Distribütörün ve yetkili satıcının bu bilgiyi nihai tüketiciye vermesi "yasal zorunluluk değil midir"?

7)Tüketicinin hakları nedir?%

4
Video / Porsche transporter melezleri şaka gibi
« : 27 Ekim 2007, 12:58:09 »
http://www.youtube.com/watch?v=OSkkzgRbvLg&NR=1 ben bunlardan birtane istiyorum :)

5
evet arkadaşlar özelliklerini saymakla bitiremeyeceğim yok yok anlayacağınız(mesela öndekiler dvd izlerken arkadakiler radyo dinleyebiliyor en basiti),eylül ayında Almanyadan dönerken aldığım sıfır dvd oynatıcılı teybimi satıyorum,ozaman müzik sistemi hevesiyle almıştım ama bunun yanında lcd ekran,amfi... de getirdim ama takmaktan vazgeçtim,benim en sevdiğim özelliği hırsızlar için dikkat çekici olmaması çünkü kafa komple çıkıyor(ekranla beraber)alt tarafta sade bir teyp görüntüsü kalıyor...orjinal teyp yuvasına tam oturuyor!
FİYAT:950YTL son
http://common.ziffdavisinternet.com/util_get_image/10/0,1425,sz=1&i=107187,00.jpg

6
Satılık / Sıfır BLAUPUNKT lcd ekran ve amfi
« : 10 Ocak 2007, 23:17:19 »
sıfır,takmaktan vazgeçtiğim, hiç kullanılmamış Blaupunkt LCD TFT ekran 5.6inç,modeli IVMS 5601 ekran ile sıfır Blaupunkt GTA-2 special 2kanallı 380W (rms 170W) amfimi satıyorum
Fiyat:ekran için 300YTL(kamasonic fiyatına neredeyse :D )
amfi için 250YTL istiyorum
ekranın fotoları bunlar,isteyenlere amfininde çekip koyarım


7
Polo 6N / LASTİK?
« : 26 Aralık 2006, 21:48:21 »
kardeşler ben arabanın ön lastiklerini değiştirmeye karar verdim bıktım bu kumholardan,olduğum yerde sarıyorum,sağlam bişeyler istiyorum yere sağlam basalım ne tavsiye edersiniz? DUNLOP,GOODYEAR düşünüyorum belki düşük ihtimal toyo çünkü ucuz etin yahnisini yedik baya yavan çıktı,birdaha yemeyelim,ebat 195/45 R15 ortlama fiyatları nedir bilginiz varmı!
Buradan tekrar belirteyim benim yaptığım yanlışı yapmayın,aracınıza ne kadar yüklenirseniz yüklenin lastikler iyi değilse herşey boşa gidiyor,lastikte hiçbirzaman ucuza kaçmamak lazımmış,şimdi bin pişmanım,o kadar uğraştık birşeyler yaptık,kalkarken boşa sarınca yapılanların önemi olmuyor,lastik alacaklar kumho,avon,marshall zart zurt marka ürünleri almayın,lastiği birkere alın sağlam alın...(bu arada sadece önleri değiştirmemin nedeni kalkış ve frenajımın iyi olmasını istemem,düzde arkalar kumhoda olsa dengenin bozulacağını zannetmiyorum)

8
Polo 6N / Bana polo 6n 1.6 turbo fotoları lazım...
« : 17 Aralık 2006, 22:24:41 »
Yetti artık ben gti ları  :toki istiyorum,bu yüzden birtakım planlar var,tabi bu işi ben yapmayacam,kısaca bestservisin sahibi muzaffer abiye yakında polo 1.6 alıyoruz ve alıncada buna turboyu oturtacak,sonra patlamazsa bende nasiplenecem ama bizi aydınlatacak fotolar lazım neyi nereye koyacaz diye,yani çakma olacak ama düşük basınçlı zaten kendisi map'ine kadar herşeyi yapacak...daha önce kit fotoları vardı ama canlı birşeyler varmı kendisine göstereceğim,hedef +20 hp gibi bir değer amaç yüksek tork!

9
Otomobilim / kambersiz düğün olmaz:)
« : 29 Kasım 2006, 21:48:42 »
kusura bakmayın fotoları tekrar yüklemek zor geldi,başka bir sitenin ismi yazıyor,bir sakıncası var ise konuyu silin gitsin önemli değil...
dış modifiye:
195/45 R15 Kumho ecsta lastikler ve 15"jantlar
Eibach prokit yaylar
Taktırırsam wischer sport kule gergisi,şu an odamda
FK angel eye farlar+6000K xenon kiti
arka spoyler ve marşpiyel
 
iç modifiye:
birba racing beyaz zeminli göstergeler
golg4 kısa vites topuzu ve körüğü
 
motor modifiyesi:
superchips
colombo&bariani 280 derece egzantrik
supersprint header
52mm borular ve remus modele özel son susturucu
Pipercross sünger tip açık hava filtresi
müzik sistemi olarak pek birşey yok sadece JVC KDAVX1 dvd oynatıcılı teyp,blaupunkt 5.5" LCD ekran ve pioneer hoparlörler,pioneer woofer ve  Blaupunkt GTA-2 amfi



10
Satılık / Blaupunkt LCD TFT ekran
« : 22 Ağustos 2006, 15:01:15 »
Almanyadan almış olduğum sıfır (daha jelatinleri üzerinde) Blaupunkt 5.6" lcd ekranı satıyorum, modeli IVMS 5601,Türkiye fiyatı 1320YTL civarında,benim istediğim fiyat 500YTL,diğer lcd ekranlarla kıyas kabul etmez Blaupunkt bu!satma nedenim almış olduğum jvc kd-avx1 in kendi ekranının bana yeterli olması,bunu extradan almıştım...

http://www.otopol.com/product_info.p...ts_id=10499 2

5.6" (4:3) monitor
Built-in Speaker
On/Off power button
Separate source button & control keys
Additional Video Input
Key Features
High definition TFT-LCD displays with bright and sharp picture quality.
5.6" screen with slim design for easy operation & installation.
All operation keys on the front panel.
SRC-key for switching between multiple video sources via Signal Converter IVSC-5501.
Control keys for easy selection of volume, brightness, color, contrast and more displays for individual taste (format, etc.)
Up/Down keys to adjust volume, brightness, color, and contrast.
Power on/off keys.
Built-in speaker.
Additional headphone jack for private listening (stereo 3.5mm).
Individual Video input (composite video CCVS, 3.5mm).
Easy installation with cables (signal, +12v & switching).
Specs:
Picture size (viewable): 5.6" (14cm)
Picture format: 4:3
Resolution (HxV in Pixels): 720 x 234
Viewing angle in degrees:
from above 10 deg.
from bottom 30 deg.
from left 45 deg.
from right 45 deg.
Dimensions:
(WxHxD in mm): 140 x 114 x 42
(WxHxD in inches) 5 1/2 x 4 1/2 x 1 5/8
Installation spot: Head rest or any recessed area, Stand-alone
Accessories included: Mounting kit
5 M cable to signal source/converter
Operating manual
Temperature:
Operating -10'C ~ +60'C / +14'F ~ +140'F
Storage -20'C ~+80'C / -4'F ~ +176'F

11
Satılık / Blaupunkt cd çalar+kumanda+amfi
« : 15 Ağustos 2006, 17:05:39 »
merhaba arkadaşlar,arabama yeni teyp ve amfi aldığımdan,bunlara ihtiyacım olmadığı için satıyorum;

Blaupunkt Alicente CD32 cd çalar ekranı vw mavi tuşları kırmızı aydınlatmalı vw araçları için, sıfır ayarında tuşlarında bile ne silinme nede çizik var,fiyat 150YTL

Blaupunkt direksiyon kumandası sensörüde içinde modeli IDC 08 olmalı sıfır gibi yazılarında silinme bile yok 50YTL(Yurtdışında fiyatı 50euro)

Harward amfi 2*280 sorunsuz ve az kullanılmış,üst bölümü şeffaf ve içinde göstergeler var özellikle gece aydınlatması süper 75YTL

resimleri şuan elimde yok ama en yakın zamanda eklerim.

12
Satılık / Polo 6n mavi hella stoplar
« : 18 Nisan 2006, 22:31:44 »
arkadaşlar dolabımda artık yayıntı yapan stoplarımdan kurtulmak istiyorum,en fazla 1 ay kullanılmış sıfır ayarında,benim araçta sırıttığı için sökülmüş(lacivert) ve o zamandan beri durmakta fiyat son:75YTL
Almayı düşünüpte sıfırını sorarsanız 250-300 arasıdır!

örnek resimdir düşünenlere canlı fotolarını yollayabilirim

13
Golf II / İzmirden golf2 VR6 sonuç?
« : 17 Nisan 2006, 23:10:19 »
bakalım arkadaşlar bir azimle olaya el attı ama sonuç daha belli değil 23nisanda mahalli draglara yetiştirmeye çalışıyorlar ama zor görünüyor,işin içinden çıkabileceklermi!
http://egetuning.com/forum/viewtopic.php?t=9478

14
Polo 6N / Polo göstergeleri
« : 06 Mart 2006, 23:57:03 »
selam arkadaşlar bu polo 6n lerin gösterge paneli nasıl sökülüyor bilen var mı,alakasız oldu ama birde kırmızı ibre nereden bulabilirim,golf 4,bora... farketmez

Sayfa: [1] 2