İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - mimarali

Sayfa: [1]
1
Merhaba arkadaşlar. başıma gelen kazalardan ve trafikteki katillerden bıktım usandım ve bunları ifşa etmek ve başıma bir iş gelirse kanıtım olsun maksadı ile arabama kamera takmaya karar verdim. Kamera arayışına girdim ve türkiyedeki araba kameralarının aslında şehir içi otobüslerindekinden başka olmadığına karar verdim, bende çinde yaşayan hemşerim arkadaşıma sordum ve oda bana resimlerdeki kamerayı tavsiye etti inceledim araştırdım ve yabancı ülkelerde bu tür kameraların çok kullanıldığını gördüm. bende sipariş verdim ve siparişi verirken 1 adette yedek olması için için 2 tane sipariş verdim. kameralar bana ulaştı ve 2. kamerayı elime ulaşır ulaşmaz bir abimiz satın aldı. ve bana yine 1 tane kaldı bende hemen taktım bu kamerayı, 1080p kayıt ayarında kullanıyorum 3 gündür ve kayıtları denemek için izledim bilgisayarda görüntüsü gayet güzel. Sizlere bu konu hakkında danışmak istiyorum. Acaba ben arkadaşımdan yine sipariş versem acaba devamında burada bu kameraları satabilirmiyim. Düşüncelerini paylaşırsanız sevinirim.


By mimarali at 2012-06-27


By mimarali at 2012-06-27


By mimarali at 2012-06-27


By mimarali at 2012-06-27

2
Polo 6R / Kayseri Özel Halk Otobüsü Şöförleri Klasiği !
« : 04 Haziran 2012, 10:08:06 »
S.A. Arkadaşlar. haziranın 1 inde daha 1300 km deki aracımla hasta ziyareti için gittiğim üniversite hastanesi önünde daha arabamdan inmeden başıma gelen olayın resimlerini paylaşmak istiyorum. Size bende tavsiye kaza yaparsanız hiçbir şekilde aracınızı yerinden oynatmayın. Oynatırsanız devlet sizi adam yerine koymuyor artık ama hiç bir şekilde oynatmayın.
ben hastaneye girdim ve aracımı otobüs duraklarını 20 metre kadar geçtikten sonra sağa çektim ve önümdeki aracın ilerlemesini bekliyordum yani aracımı park etmedim. bu sırada arkadan durakdan çıkan otobüsü fark ettim ve gelmemesi için elimi kornaya dayadım ve hiç çelmedim. etraftaki herkes bana bakarken otobüsü süren angut sesi duymamış( kendi söyledi, hadi duymadın önündeki arabayı damı görmüyon ) geldi ve fotograflardaki fotoğraftaki gibi vurdu. hadi insan dır sonuçta olabilir buraya kadar. kötü olanı ben indim ve direk polis çağırmak istedim tam o anda yol tıkalı olduğu için arkadan sesi gelen ambulansın içindeki hastanın vebaline girmemek için ben kendim çektimki yol açılsın diye ve açıldı. aracı yerindeen çektikten sonra otobüs şöförü angut ben imzamamam dedi ve imzalamadı kaza tutanağını poliste aracı yerinden oynattığım için tutanak tutamayacağını söyledi yani yani anlayacağınız bir insanın hayatını kurtarmak için aracımı çektim ve otobüs şöförünün oyuna geldim. burdan size fotoğrafları iletirken otobüs (eski dolmuşçular) şöförünü, yasayı o şekilde düzenleyen ve özel durumları gözetmeyen devlet makamlarını, bu angut şöförleri başımıza musallat edip hergün onlarca insanın canının yanmasına neden olan kayseri büyükşehir belediye başkanı hasekiyi rabbime havale ediyorum.

sayın vw sevdalısı kardeşlerimin başına kaza bela gelmemesi dileğiyle a.e.o.




3
Polo 6R / 2012 1.4 Comfortline POLO için Jant Yardım!
« : 22 Mayıs 2012, 12:20:23 »
Merhaba arkadaşlar Polomu alalı 2 hafta oluyor ve jant aramaya devam ediyorum orjinal bayide jant fiyatına 4000 tl diyorlar bende 15' jant almak istiyorum ve replikalara baktım ve boavistanın benzerini buldum ama forumda birkaç arkadaşın yazdığı replikalar hakkında aracın ayarlarını rotunu balansını bozuyor gibisinden yazılar okudum ama kullanan bazı arkadaşlarında çok memnun olduklarını belirtir yazılar okudum. Forum üyesi arkadaşlara bir fotoğrafla birlikte almak istediğim replika jantı sormak istiyorum eğer kullanan aradaşlar düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim.



kolay gelsin

Sayfa: [1]