İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ardad0gan

Sayfa: [1]
1
Golf I / Golf mk1 devir kesici ve silahlı çatışma :)
« : 16 Temmuz 2014, 20:08:08 »
Yavastan toplamaya basladigim golf1 aracima bugun kesici taktim motordaki duzenlemeler bitince kaportaya verip bomba gibi bi arac yapmayi planliyorum suanki halinin videosunu paylasiyorum :)


http://www.youtube.com/watch?v=72gCVCqXPSM



iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2
Volkswagen , audi , skoda , seat marka araçların tamir bakımını yapmaktayız. Bizimle çalışacak volkswagen grubundan anlayan deneyimli bir usta arıyoruz. Başvurmak isteyen arkadaşlar 0532 778 76 13 - 0312 385 88 85 numaralarından veya Alınteri bulvarı Gül86 sitesi 1/29 Ostim/Yenimahalle adresinden ulaşabilirler.

A Volkswagen Service.

3
A Volkswagen Service
A Servis Otomotiv çalışanları olarak sizlere en kaliteli, temiz ve iyi hizmeti sunmak için Ankara Ostim Sanayi sitesinde hizmet vermekteyiz

A Servis Otomotiv olarak, Volkswagen,Audi,Skoda,Seat marka araçlara kaliteli servis hizmeti sunuyor, orjinal yedek parça garantisiyle tüm bakım işlemlerini son teknoloji bilgisayar sistemleriyle yerine getiriyoruz.Yaz bakım kampanyalarımızla aracınızı yaza hazırlıyoruz.

Volkswagen grubu servisi olarak tüm kışlık bakımlarının yanı sıra kaporta-boya, mekanik, elektrik ve tüm periyodik bakımları uzman kadromuz ile garantili bir şekilde yapılmaktadır.

Servisimizde, aracınız için yararlanacağınız hizmetler sadece servisimizde yapılmamaktadır. Acil yol yardım, yerinde bakım, adresten alma ve bırakma hizmetlerimizlen de faydalabilirsiniz.
Elektronik test cihazlarıyla, profesyonelce arıza tespiti yapılarak, doğru kararla, müşteri memnuniyeti ve güveni esas alınarak hizmet vermekteyiz.
Deneyimli kadrosu ile sizlere uzun yıllar hizmet vermek üzere günün her saati güvenli yolculuğunuzda yanınızdayız.

İletişim bilgilerimiz :
www.aservisotomotiv.com
[email protected]

Alınteri Bulvarı Gül86 sitesi No:29/1
Ostim/Ankara

0312 385 88 85
0532 778 76 13

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. A Service ailesi.  

Sayfa: [1]