İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - atlantiq

Sayfa: [1]
1
Polo 6N / motor suyu eksiltiyor
« : 21 Nisan 2009, 14:39:46 »
merhaba arkadaşlar. 3-4 ay önce küçük bi taşın üzerinden geçebileceğimi düşünmüştüm ama olmadı. taşa çarparak üzerinden geçtim o günden sonra  motor suyu eksiliyor. 2 haftada tamamı bitiyor. 2 kere tamirciye goturdum hava yapmış felan dediler sorunu çözemediler. goturdugum tamirciler yapamadıgından volkswagenın orjinal servisine goturmeyı düşünüyorum da fiyat konusunda çekiniyorum. sizce ne yapmalıyım? (Ankaradayım)

2
Polo 6N / sandıgım kadar sağlam değilmiş
« : 12 Ağustos 2008, 12:03:54 »
cumartesi günü bi otobüse çarptım. yeşil ışıkta gererken sol taraftan özel halk otobüsü kırmızı ışıkta geçti. bende frene bastım ama nafile otobüse yandan girdik. ön tampon,far,kabut gitti. radyatorde delindi sanırım. yalnız pololar tahmin ettiğim gibi saglam değilmiş burdan bunu öğrendim.ekspertiz suçu karşı tarafa verdi şuan tamirde arabam umarım yine eskisi gibi olur.

3
Polo ve Lupo / çipli anahtar
« : 15 Kasım 2007, 17:31:54 »
arkadaşlar bende 97 model polo var. anahtarı tek oldugu için kopyasını çıkarmak istedim. tamircim anahtarın çipli oldugunu söyledi. anahtarın üzerinde çipe benzer hiçbişey yok düğmede yok. 97 polo anahtarlarında çip oluyormu acaba?
resmi

Sayfa: [1]