Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - pusat18

Sayfa: [1]
1
Bora / İkaz Lambası sönmüyor Araba çalışmıyor
« : 10 Haziran 2012, 00:40:04 »
arkadaşlar acil yardım. Motor işaretine benzeyen ikaz lambası sönmüyor, marş tam çevirmiyor ve araba çalışmıyor bu sırada yol bilgisayarında airbag fehler yazısı çıkıyor. Hiç bir sorun yoktu. arabayı parkettim. çalıştıracağım zaman başıma bunlar geldi. sigortaları kontrol ettim o işaretle ilgili olan tüm sigortlar sağlam. marş dinamosunda mı bir sorun var. elektirik var farlar yanıyor. bir türlü anlayamadım başına gelen varsa lütfen bilgilendirsin.

2
Bora / Motor Stop Ederken Çok Fazla Sarsıntı Yapıyor
« : 05 Mayıs 2012, 18:36:41 »
Aracımı park ettikten sonra stop ederken motor aşırı derecede sarsıntı yapıyor.
 Başlarda bu şekilde olmuyordu ama şimdi çok fazlalaştı.
Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.
Araç 2003 Bora Pasific 1.6 Brc Sıralı Sistem LPG

3
Bora / sarj dinamosu rulman dağıttı dikkat edin
« : 04 Mayıs 2012, 22:47:38 »
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 2 aydır 2003 Bora pasific 1.6 16 Valf kullanıyorum. Geçen haftasonu memlekete dönerken yolun ücra olduğu bir yerde normal hızda seyrederken yol bilgisayarı arıza verdi jeneretörle ilgili ve akü ikaz lambası yanmaya başladı.teyp kalorifer ve farlar açıktı. hemen kapattım. sağa çekip kaputu açtım. akü daha yeniydi. biraz kurcaladım ama bişey bulamadım. yavaş yavaş gidiyim demeye kalmadan direksiyon dönmemeye başladı. o kadar zor dönüyordu ki iki elimle zor çeviriyordum. hemen bir ustayı aradım.anllattım durumu. şarj dinamosu arızlanmış olabilir dediler. zorlada olsa bir ilçenin sanayisine kapağı attım. hemen bi elektirçiye gittim . sarj dinamosu iki rulmanı dağıtmış ve kayışı koparmış. direksiyon hidroliğide aynı kayışa bağlı olduğundan çalışmıyormuş. havada kararmak üzereydi. aradık taradık ama ilçede parça bulmak zor. hemen en yakın şehrin sanayisine hava kararmak üzereyken yetişdim. Adamlarda tam kapatmak üzereydi. 110 liraya kayışı ve 2 rulmanı değiştirdim.Ufak bir detay gibi görünüyor ama farlarınızı yakamadan ve hidrolik olmayan bir direksiyonu kullanarak 80 km virajlı yollarda seyahat etmek hiçte kolay olmadı. gözüm sürekli hararetteydi ama Allah'tan bişey olmadı. arkadaşlar başınıza gelirse bilginiz olsun diye anlattım.

Sayfa: [1]