Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - fatih.ctk

Sayfa: [1]
1
Genel / vw EOS Hakkında.
« : 13 Ekim 2016, 19:18:25 »
Merhaba Arkadaşlar;

Şuan Seat Leon kullanıcısıyım Hayalim Olan Cabrio Araca binmek için Eos'a karar verdim.Bütcem 45 bine kadar Sormak istediğim ;

Eos alıp ön tamponu   Scirocco'ya yada golf R tampona çevirebilirmiyiz.Böyle birkaç araç gördüm internette ama kaç model neyin nesi bilmiyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var saygılar.

2
Golf V / Yokuş kalkış desteği ?
« : 17 Mart 2012, 00:10:57 »
yokuş kalkış desteğiyle geri kaydırmaz aynı şeymi ve bide otomatik yada yarı otomatiklerin tümünde oluomu bu özellik yoksa ek özellikmidir ?

3
Golf V / Yardımlarınızı Bekliyorum Lütfen..
« : 27 Şubat 2012, 02:09:00 »
Herkeze selamlar. 25,26bin civarı param var otomatik siyah renkte golf5 almaya karar verdim.Ama özelliklerini yeteri kadar bilmiyorum sadece comfortline konfor acısından iyiymiş onu biliyorum.FSİ motormu Tercih etmeliyim yoksa düz motorumu hangisi iyidir. siyah renk düşünüyorum ,en çok tutulan rengi hangisidir satarken bana zorluk çıkarmıcak olanı nedir.Km'de kaç Kuruş yakar. alıcam arabanın DSG şanzıman oldugunu neresinden anlayabilirim yardımcı olursanız çok çok sevinirim şimdiden herkeze çok teşekkürlerrr.

Sayfa: [1]