İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - neter

Sayfa: [1]
1
Polo 6N / Bulunamayan Arıza
« : 23 Ekim 2017, 21:38:56 »
Arkadaşlar aracım 99 model Aee Motor. Araç kaç haftadır sanayide çözüm bulabilen daha olmadı araç bu hale gelmeden önce benzin pompası yanmıştı delphi marka benzin pompası takıldı aradan bir gün geçtikten sonra enjektörlere giden benzin hortumu kaçırdığını fark ettim ve değiştirildi. Daha sonra yaklaşık bir 150 kilometre gidip aracı durdurduktan sonra araç marşa basıyor fakat motor çalışmıyordu 2-3 saat uğraşmamıza rağmen araç çalışmadı sanayi kapalı olduğundan o gece orda kaldım diğer gün aracı sanayiye götürmek için çektireceğimiz zaman tekrar deneyim derken araç çalıştı sanayide elektirk ustasına gösterdim  ordada tekrar aynısı oldu bobinden distribütöre giden kabloyu çıkarıp taktı tekrar çalıştı yoldada durursan aynısı yaparsın dedi abi bobinden olabilir dedi  işim acil olduğundan fazla baktırmadan geleyim dedim burada hallederiz dedim ve geldim burdada sanayi gittim derdimi anlattım motorcusu baktı bişey yok elektrikçisi baktı bişey yok bobin değişti farkeden bişey yok kaldım öyle kaç sefer bu kabloyu çıkarıp takınca çalıştı bazende akşam çalışmıyor sabaha bırakıyorum kendiliğinden çalışıyor  en son bi usta daha bulduk heryerine baktı yok motordan değil elektrikçiye baktırdı bulamadı son olarak beyine bakalım dediler bekliyorum ustanın anlattığına göre elektrik bujilere kadar gidiyor bi sıkıntı yok benzin enjektörlere  kadar geliyor yalnız enjektörlerde elektrik yok beyin elektriği kesiyor dediğine göre. Araç ara ara çalışıyor bazende 2-3 gün çalışmıyor bazen bobin kablosunu çıkarıp takıyorum öyle çalışıyor. Araç yoldayken stop etmiyor.   Böyle bi durumla karşılaşan fikri olan arkadaş var mı acaba ? Servise götüreyim bilemedim.

2
Polo 6N / Havalandırmadan gelen gaz kokusu
« : 17 Aralık 2012, 23:12:38 »
merhaba arkadaşlar aracım ne zamandır gaz kokusu var kaç yere gösterdim sızıntı yok dediler. Araba çalışmadığı zaman koku yok fakat çalışırken çok fazla koku var bide kışın fark ettim havalandırmadan bas baya gaz kokusu geliyor. benim şimdi sormak istediğim daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı yada bu konuda önerisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim . Bu arada araba kilometrede 400 kuruşu geçiyor. Araba çiğ gaz atıyor olabilir mi?

3
Polo 6N / Boğaz kelebeğinin Şase Kablosu Nerden Geliyor ?
« : 31 Mart 2012, 19:01:09 »
boğaz kelebeği yeni olmasına rağmen bir türlü adaptasyon yapamadılar  geçen şase kablosunu farkettim takılı değil yalnız ortada şase kablosuda yok ustanın biri bi tane yaptı bobinin yanındaki yere bağladı fakat yine olmadı   boğaz kelebeği orjinal ve daha bir kaç aylık ama adaptasyon yapamayanlar  boğaz kelebeği bozuk diyor   acaba şaseyi yanlış mı yaptı bir ucu boğaz kelebeğinde diğer ucu nerde olması gerekiyor okudum kadarıyla o takılı değilse adaptasyon tutmuyor. Yada cidden boğaz kelebeği gitt mi yardımcı olursanız sevinirim artık ne yapacağımı şaşırdım 30 milyon gazla 70-80 kilometre gidebiliyorum. İbre oynayıp duruyor.

4
Polo 6N / Gasitaly bilen var mı?
« : 26 Mart 2012, 16:34:51 »
Arkadaşlar arabamda voltran marka tüp  var fakat piyasada ne servisi kaldı ne arabanın düzeleceği var adaptasyon bile yapamadılar tüpten kaynaklı diyorlar  mecbur ön tarafı değiştirecem. bir kaç yer senin arabaya atiker gitmez dediler bende  fiyattan dolayı gasitaly düşünüyorum bu konuda tavsiye verebilecek arkadaş var mı gasitaly nasıldır atiker kullanan arkadaşlar sıkıntısı var mı yardımcı olursanız sevinirim

5
Polo 6N / Termostat Ucu kırılıyor...
« : 19 Mart 2012, 19:30:44 »
arkadaşlar benim hararet şehiriçi 90 çıkıyor fakat uzun yola çıktığımda ibre düşüyor  bende bu problemi burdan öğrendim ve ustaya gittim anlattım durumu yandada parçacı var dı bi tane termostat aldım fazla seçeneğim yoktu en azından 5-6 ay götürür dedim çıkardığı termostatın uçtaki iğnesi kırılmıştı değiştirdi 1 saat sonra benim araba hararet 110 lara çıktı tekrar ustaya gittim açtı yine uç gitmiş termostat yuvasındada çatlak vardı dedi istersen komple değiştir hem termostat içinde var daha uygun olur bende değiştirdim yine eski haline döndü ibre yine düşüyor en son gittim servise parça istektim 2-3 güne gelecekmiş. size sormak istediğim en sonu daha çıkarmadık ama ondada büyük ihtimalle uç gitmiştir bunu neden yapar termostatlar mı adi yoksa benim arabada mı bi sıkıntı var sizlerin başına geldi mi acaba ?

6
Arkadaşlar yakıt problemim var arabam lpg 40 kuruş yakıyor bugün bizim passatı olan arkadaş senin devrin 11 de 9 da olması lazım dedi bir tane usta var ona sordum tüp markasına arabasına gör değişir dedi. Şimdi benim arabada voltran marka tüp var acaba bu markadan dolayı mı devir yüksek yoksa normalde devir 11 de mi yardımcı olursanız sevinirim?

7
Polo 6N / Buji Kablo Sıralaması
« : 12 Mart 2012, 01:25:22 »
Merhaba arkadaşlar öncellikle böyle bir forum bulduğuma çok sevindim. Daha ilk arabam ve pek arabalar konusunda bilgim yok. Yavaşa yavaş öğrenmeye çalışıyorum. Arabada ara ara sanki birisi arabayı tutup bırakıyormuş gibi olay geliyor başıma bide yakıt lpg kilometre 400 kuruş civarlarında en son ona sor buna sor el atmadığım buji kablosu var ondada bir tanesinde atlama var dı ustanın biri bantladı değiştimene gerek yok dedi. yalnız içim rahat etsin diye onuda değiştirecem fakat golf bölümünde kablo sıralaması denk geldi bu pololarda var mı böyle bir şey servis zamanı değiştirecektim söktüleer hepsini ama ellerindeki uymadı belki yanlış takmışlardır diye aklımı kurcalayıp duruyor.  Varsa bu konuda bilgisi sırasını verebilecek  olan çok memnun olurum.

8
Polo 6N / Buji Kabloların sıralaması ?
« : 25 Aralık 2011, 00:13:08 »
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ilk arabam ve nasip polo oldu. Araba konusunda bu kadar tecrübesizken böyle bir forum görmek çok memnun edici arabayı yeni aldım elimden geldiğince forumda bir şeyleri çözmeye çalıştım fakat bu buji kablolarıyla ilgili merak ettiğim bir sorum var bulamadım golf III te denk geldi fakat polo 6n ler de var mı kablo sıralaması varsa sırasını tarif edebilir misiniz ? ı  

Sayfa: [1]