İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - BAYİKS

Sayfa: [1]
1
Polo 6N / Akü Tavsiyesi
« : 22 Mayıs 2008, 18:41:17 »
Selam arkadaşlar. Ben 99 polo aracıma yeni bir akü almak istiyorum. Akü markalarını falan inceledim biraz da sizden de fikir almak istedim. Araçta sadece alarm sistemi var. Bu durumda size göre hangi marka ve hangi özellikte akü almalıyım?

2
Polo 6N / LüTfEn YaRdIm-MaRş PrObLeMi
« : 15 Mayıs 2008, 22:47:31 »
Slm arkadaşlar.Benim araç 99 HB.Bu sorunumu daha önce paylaşmıştım ve çözüm bulabilme umudu ile forum sayfalarında dolanırken bir arkadaş da sabahları soğukken arabayı çalıştırırken saat ve km sıfırlanıyor yazmış ve ek olarak marş sorunu da yaşıyormuş.Ben arabayı 8 ay önce aldım, aküsü hakkında çok bilgim yok.Ustaya sordum da biraz daha gider dedi. Arkadaşın yaşadığı sıfırlanmayı ben de yaşadım kışın ve asıl sorunum motor sabahları ve soğukken çok güzel alıyor;ama gelgelelim ki motor sıcakken stop edip yine bastığımda 4-5 basmaya alıyor.Ustaya gittim,boğaz kelebeğinin oraya baktı ve marşı öyle denedik, bazen arabanın marşı açınca benzin ışığı sönünce araba benzini kesiyormuş, bundan dedi.Oto elekrtikçi de beyne bakalım diyor.Acaba derdim akü olabilir mi,neden sadece motor sıcakken olur?

3
Polo 6N / Yakıt deposu ve göstergesi
« : 14 Mayıs 2008, 17:26:18 »
Slm Arkadaşlar.Bende 99 polo HB var.Ben arabamın km'de ne kadar yaktığını hesaplayacağım;fakat bildiğiniz gibi benzin kıyamet pahası.Depoyu fullamak zor.Bunun için depo yarımken deneyeceğim.Bizim dopo kaç lt benzin ile tam doluyor.Bir de benzin göstergesi geçende beni aldattı.Servise de gösterdim sorun yok dedi.Gösterge tam sıfıra yaklaşmadan benzin bitiyor.Bu durum sizde de aynı mı denediniz mi? Fikir açısından sizin araç km'de ne kadar yakıyor?

4
Polo 6N / Araç içi düğme aydınlatması
« : 28 Nisan 2008, 18:58:43 »
Selamlar. Benim 99 polo 6N aracım var.Aracın kalorifer,klima ve ayarları gibi düğmelerin olduğu panelin içindeki bazı ışıklar yanmıyor galiba; çünkü karanlıkta bazı göstergeler görünmüyor. Bu lambaları değiştirmek için bu panel neresinden, nasıl açılır bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

5
Polo 6N / servis uyarısı
« : 02 Ocak 2008, 23:10:19 »
Slm arkadaşlar.Benim Polo 117.000 km'de.Km göstergesinin yanında servis uyarısı yazdı. Bu yazıyı servise gitmeden benim kaldırmam mümkün mü,yoksa servis şart mıdır yazının yok olması için? Şimdiden teşekkürler.

6
Polo 6N / karbon clear
« : 29 Eylül 2007, 21:33:49 »
Slm. Arkadaşlar. Arabam bugün kırmızı ışıkta stop etti ve 4-5 kere marş basmadan çalışmadı. Ustaya gösterdim, Bilgisayardan baktı ve enjektör 1 ve 2 hata verdi. Sonra karbon clear sıvısı ile motoru temizledi makina ile 1 saat.(60 YTL) Bu konu hakkında bilgisi olan var mı, Bu temizleme olayı randuman verir mi?

7
Polo 6N / stop sorunu
« : 14 Eylül 2007, 23:57:09 »
Tüm arkadaşlara selamlar.Benim sorunum özellikle arabayı sabah çalıştırdığımda boştayken arabaya gaz verince motor boğuluyor ve stop ediyor.Böyle olmaması için sabah arabayı gazda 5 saniye falan çalıştırmam gerekiyor. Benzin motora geç geliyor diye düşünüyorum.Sizde böyle bir durum var mı, olağan bir şey mi yani?(Bujiler ve kabloları da yeni değişti.)

8
Polo 6N / Marş problemi
« : 06 Ağustos 2007, 15:22:16 »
Arkadaşlar,dün arabayla köye gittim,o kadar kullandım,yol yaptım,o kadar marşa baştım bir sorun yaşamadım;fakat bugün sabah araba 3 marşta anca çalıştı.Bir arkadaş bu konuyu açmıştı;fakat benim benzin seviyem daha kırmızının ilk çizgisindeydi daha yeni giriyordu kırmızıya.Acaba bu sorun benzin dediğim seviyedeyken de yaşanır mı. başka bir sorun mu var ki;çünkü bunu 1 kere daha yaşamıştım ve aldırmamıştım?

9
Polo 6N / Yeni Polocu Soruları
« : 02 Ağustos 2007, 16:14:58 »
arkadaşlar 99 model bir polo aldım ve bazı küçük sorularım olacaktı, yardımcı olursanız sevinirim.(sorular size göre acemice gelebilir;ama ilk arabam,yardımcı olursanız sevinirim.)
1-arabanın içinde far düğmesinin altındaki yuvarlak ayar ne ayarıdır?
2-Klima ayarlarının altındaki AC ve onun yanındaki tuş ne işe yarar?
3-arabanın suyuna bakacaktım;fakat radyatör kapağını bulamadım.Acaba suyu silecek suyundan otomatik mi alıyor?
4-arabada düzenli olarak nelere bakmalı ve kontrol etmeliyim?
5-hararet göstergesi normalde hangi değerlerde olmalı,olağanın dışına çıkarsa ne yapılmalıdır?
6-sizce poloya tüp taktırmalı mıyım,yakıt durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?(99 polo-1.6-100BG)

Sayfa: [1]