Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - lyk

Sayfa: [1]
1
Aranıyor / Bulamıyorum
« : 24 Ağustos 2012, 17:56:09 »

Selamlar,

Resimdeki jantları uzun süredir arıyorum ancak bulamadım.
Yer tavsiye edecek veya marka modelini bilen mesaj bırakabilirse çok makbule geçer.

Şimdiden teşekkürler...


2
Genel / 2011 VW'lerin sorunları
« : 06 Şubat 2011, 14:26:16 »

Selamlar,

Son dönemlerde yeni kasa VW'lerle ilgili çok sorun yaşandığını duyuyorum. Açıkçası kendim de aynı sorunları yaşıyorum. Sizlerin kulağına gelen bu tip şikayetler oldu mu?

Örnek benim yaşadığım olay :

Aracım yeni Passat 1.4 TSI. 31 Aralıkta trafiğe çıktı. Henüz 300 kilometredeyken motor ikaz ve EPC ışıkları yandı ve araç önce hıçkırmaya başladı sonra da durdu. Güç bela servise kadar götürdüm. Kötü yakıt dediler akşamına aracı teslim aldım. Sonrasında farklı farklı zamanlarda 3 kez daha yolda kaldım. En sonuncusu dün ve araç yine serviste. Muhtemelen arızayı silip tekrar geri verecekler ve bakalım tekrar ne zaman yolda kalacağım.
Şu an araç 2.800 km'de bu km'ye kadar 4 kez yolda kaldı ve her defasında da kötü yakıt dediler. Kendimi bildim bileli aynı benzinlikten benzin alırım diğer araçlarımın hiçbirinde bu sorun yoktu ki eski aracımda Passat'tı. Aynı motora sahip Jetta da kullandım ve aynı yerden benzin aldım.
60 küsür bin lira verip de aldığınız araç daha birinci ayının sonunda değerinden olması gerekenin çok üstünde kaybetti ve servisin buna cevabı "kötü tesadüf" oldu.

Servise gidip gelirken yine 2011 (sıfır) başka Passat ve Golf'ler de farklı farklı ama tekrarlayan genellikle elektrik sistemi veya ateşleme ile ilgili çok sorun duyuyor ve görüyorum. Her 15 günde aküsü biten Golf,   yine benzin!! sebepli ateşleme sistemi bozulan başka Passatlar gibi.




3
Satılık / Maalesef satılık
« : 09 Ocak 2011, 15:46:46 »
Arkadaşlar,

Çok uzun yıllar arayış sonucunda alıp topladığım aracımı istemeden de olsa satacağım.
Kısmetse 2011'de ev almak istediğimden öncesinde satılığa çıkarttım. Malum herhalde 6 ay - 1 seneden önce satılmaz.  Olursa satılır, satılmazsa da canıma minnet.  :D
İlanda detayı vermeye çalıştım. Yine sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım. 

Sahibinden de ilan kodu 38894964.

4
Scirocco ve Corrado / G60 motor için yardım
« : 15 Temmuz 2010, 17:26:38 »
Arkadaşlar,
Corradonun toplanması artık bitti. Far, jant-lastik gibi detayları kaldı. Ama şimdilik ancak bu kadar yapabiliyorum. Artık zamanla.

Bu sabah aracı çalıştırdığımda gaz yemediğini farkettim. Aynı zamanda motor çok gürültülü çalışıyor. Araba çoook ağırdan devirleniyor. Ama bazen de hiç sorun yok. Ve rolantide kaldığı zaman özellikle klima çalışıyorsa stop ediyor.

Aslında genel olarak motorun durumu gayet iyi. Zaten alınca genel bakımı da yapmıştık. (yağ, filtreler, triger vs.) Ancak ben yine de bu motordan anlayan bir ustaya gösterip fikir almak istiyorum. İstanbul'da Corrado motorundan anlayan bildiğiniz bir usta var mı?

Yadımlarınız için teşekkürler

5
Aranıyor / Direksiyon Simidi aranıyor
« : 10 Haziran 2010, 18:00:07 »
Arkadaşlar sıfırdan toplamaya çalıştığım aracım için resimdeki direksiyon simidini arıyorum. 2 aydır bulamadık. Araç da yavaş yavaş bitiyor. Bu direksiyon simidi  bildiğim kadarıyla Golf VR6 ve Corrado da var. Yurtdışından buldum ancak 155 euro fiyatı var. Sadece simit için çok pahalı olduğundan TR'de arıyorum. Bildiğiniz bulabileceğim bir yer veya elinde olan var mıdır? Fiyatı konusunda bir fikriniz var mı?

Yardımınız için teşekkürler...



Uploaded with ImageShack.us

6
Volkswagen > Corrado > G60 > Benzersiz Alman Efsanesi #23294251 - sahibinden.com

Arkadaşlar,
Bu linkteki Eskişehir'de olan arac hakkında bilgi sahibi olanınız var mı? El sıkıştım, kısmetse almaya gidiyorum. Ömrümde ilk defa da bir arabayı görmeden alıyorum ya hadi hayırlısı. :-\

Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Niyetim baştan sona aracı toplamak.

Teşekkürler...

7
Karşılaştırmalar / Corrado G60 vs Calibra - Celica
« : 10 Kasım 2008, 00:38:26 »
http://rapidshare.com/files/162258787/whatcar_sept1991_corrado_takeson_celica_and_calibra.pdf.html

Hepsi de kendi markalarında efsane olmuş araçlar.
Arabalar her açıdan değerlendirilmiş. Makalenin sahibi de kendi tercihi olarak Corradoyu şeçmiş. Bence de kesinlikle öyle.
Sizce?

8
Scirocco ve Corrado / hiç G40 duymuş muydunuz?
« : 02 Kasım 2008, 12:31:19 »

Bu konuyu buraya mı yoksa Polo'nun altıma açsaydım bilemedim, neyse
Linkte g60 Corrado ve G40 Polo ile ilgili bir makale var. Ben G40 motoru ilk defa duyuyorum. Sanırım seri üretime geçilmemiş.
Motor değerlerine bakarsanız küçük motor ve tarihe göre bence oldukça iyi. 1,3 motorda 113 hp. 0-100 8,1 sn.

http://rapidshare.com/files/159890546/supercharged-polo_g40_and_corrado_g60.pdf.html


Sayfa: [1]