Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - n3co

Sayfa: [1]
1
Polo 6R / GTİ Deri Direksiyon 1.150tl. ???
« : 14 Mart 2012, 22:48:30 »
Ebay'da gezerken buldum, satıcı profili baya iddali. 630 dolar direksiyon. Enderde 1500. 350 tl için aksiyona girmeye acaba değermi ?

Hazır konu açmışken BM'de sis farlarını bir türlü sökemedim , forumda turuncu ampül takan arkadaşlar nasıl söktü bir açıklama iyi olur. Bir ara niyetlendim komple tampanu indircektim 3-5 vidadan sonra gözüm yemedi :)

http://www.ebay.com/itm/VW-GOLF-GTI-5-6-EOS-POLO-PASSAT-SCIROCCO-JETTA-R-LINE-STEERING-WHEEL-R32-R36-GLI-/300676648616?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4601b98ea8&vxp=mtr#ht_12400wt_1060

2
Polo 6R / Vallahi aklıma geldi ! ! Bir ALMAN ve ben :(
« : 05 Mart 2012, 20:38:55 »
Mercedes aslında benim aklımı okudu, bir dönemler aydınlatma işi yapıyordum ağırlığımız led ile çevre aydınlatmasıydı. O zamanlar böyle bir şey aklıma gelmişti, arkadaki görüntüyü ön tarafda oynatarak görünmezlik elde edilirmiyim diye düşünüyordum. Bu videoyu izleyin ve düşünün aynı şekilde üstünüzde bir mont var ve direk arka plandakiler gösteriyor. İşlem basit gibiydi yapabilirdim ama sadece bir düşünce olarak aklımdan geçmişti. Tıpkı şaiir'inde dediği gibi '' İmkan yoksa, yetenek bir hiç '' vallahi böyle oldu. Helal olsun mercedes.


http://www.youtube.com/watch?v=To0sSJKqeEk


 :'( :'( :'(




3
Porsche* / Volkswagen dünya devini satın alıyor
« : 28 Şubat 2012, 10:30:59 »
Porsche hisselerinin yüzde 49.9'unu elinde bulunduran VW, kalan yüzde 50.1'lik kısmın peşine düştü.

Bloomberg Haber Ajansı'nın haberine göre, gizlilik içinde yürütülen planın iki hafta içinde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.
VW 2009 yılında yaptığı anlaşma gereği 2011 yılı sonunda Porsche'nin tamamını alması gerekiyordu. Ancak ABD ve Almanya'da şirket değeri üzerine açılan davalar satış sürecini sekteye uğrattı. Şimdiki alternatif plana göre Porsche'nin otomobil üretimi işi VW çatısı altına girerken, VW'nin yüzde 50.7 hissesine sahip olan Porsche şirketi de açılacak davalarla uğraşacak. Analistlerin yorumlarına göre, VW otomobil üretimini Porsche ile entegre ederek daha verimli bir iş yapısına kavuşmayı hedefliyor. VW'nin 2009'daki anlaşmaya göre opsiyonlarını kullanıp Porsche'yi alması durumunda 1 milyar euro'luk bir vergiyle karşı karşıya kalacağı, 2014'ün ikinci yarısına kadar beklemesi durumunda verginin sıfıra ineceği belirtiliyor.



700 milyon euro tasarruf
General Motors'un ardından dünyanın ikinci büyük otomobil üreticisi olan VW, 'şemsiye şirket' kurarak hisseleri aldığı takdirde yine vergi ödemeyecek. VW, Porsche'yi bünyesine katarak kârlılığını artıracağını ve 700 milyon euro tasarruf edeceğini hesaplıyor. VW'nin lüks markaları arasında Audi, Lamborghini ve Bugatti de var.
İki ünlü marka arasında yakın işbirliği Porsche'nin VW'yi zorla satın alma girişimine kadar yürüdü. VW'nin yüzde 50.7'sini alan Porsche 10 milyar euro'nun üzerinde borca girince VW bünyesine girmesinin yolu açıldı. VW ve Porsche CEO'su Martin Winterkorn Porsche'nin kârlı üretim operasyonlarının yardımıyla GM'i geçerek en büyük otomobil üreticisi olmayı planlıyor. :D

4
Polo 6R / Folyo Kaplama [ 9.90tl :) ]
« : 25 Şubat 2012, 19:04:00 »
Aklıma hep geliyordu böyle bir şey yapmak, şimdilik karlık yaptırana kadar böyle idare edeyim dedim. Sanayide sordum çift dikiz 60tl dediler. Bende kendim yapmayı uygun gördüm. Koçtaş'dan 9.90tl ye 2mt'lik kendinden yapışkanlı turuncu( kırmızı renk bulamadım o anda ) folya aldım ve kolları sıvadım.

Gerekli malzemeler ,

1. Kendinden yapışkanlı folyo ( koçtaş, tekzen, office store'de bulabilirsiniz )
2. Fön makinesi
3. Makas
4. Maket bıçağı
5. Bez
6. Yardım edecek bir arkadaş.

Yaklaşık 20dk mızı aldı. İlk olduğu için bir takım hatalar mevcut tabiki fakat ikinci sefere sanayi ile aynı temizlikte çalışabiliriz. Sistemin mantığını anladık.

Sonuç ise,












Sonuç olarak bunlar, deneme amaçlı yaptığımız ilk çalışmayı gerçekten de beğendik.  :tamamdir

5
Polo 6R / Polo 6R Bodykit - ANKARA [ Modifiye ]
« : 22 Şubat 2012, 18:27:09 »
Çizdiğim paintten sonra aldığım güzel tepkiler beni gaza getirdi.  :D Araştırdım araştırdım en son Şaşmaz oto sanayideki ''karlıkcı halil '' ile görüştüm. Mustafa bey sagolsun baya ilgilendi şöyle yapsak böyle olur vs. Ben en sonunda internetden bu resimleri gösterdim ve aynısı istiyorum dedim,



Arka karlık,



Yan marşpiyel,




Oda 1 gün süre ile biz bunu yaparız dedi. Benim aklıma takılan fiyat konusu,

850tl + kredi kartına 6 taksit imkanı.

Sizce yaptırıyım mı ? yoksa bildiğiniz bu tarz çizim üzerine kalıp dökecek bir usta falan biliyormusunuz ?

Yarışmaya katılan tüm forumdaşlarımıza başarılar  :D

6
Skoda / Superb Hakkında !
« : 11 Şubat 2012, 17:21:31 »
Öncelikle herkese iyi forumlar, 2006 opel vectramı 33500tl.ye sattıktan sonra uzun araştırma sonucu bütcemizi fazla zorlamadan skoda superb ye karar verdik. Araçta ek olarak,

Sanruf,
4 Koltuk Isıtma
Renkli cd çalar
ve Elagance paketi var. Fiyatı 76.000tl. (uzun pazarlıklardan sonra * karter koruma, döşeme koruma, 2 paspas, spor jant, ilkyardım çantası hediye :D )


Şimdi sorum aracı kullanan arkadaşlar bu araca kapora verdik şubat 20'de burda. Yalnız pek bir bilgimiz yok şahsen test sürüşü olmadığı içinde süremedik.

Sizce gönül rahatlığı ile alalım mı ? Yoksa bu fiyatlarda bu özelliklerde başka secenekler varmı ?

7
Öncelikle iyi forumlar, aracımı pazartesi günü 15.000 bakımına verdim ve hala bakımda !!! Konuya detaylamasına giriyorum eğer sizinde de böyle problem oluyorsa lütfen bu başlık altında bildirin.

Aracımı aldığım daha ilk hafta fren'e basınca arka frenlerden ses gelmeye başlamıştı, günlük ortalama 100-150km şehir içi yol yapıyorum işim gereği dur kalk vs. vs. İlk aracı aldığımda 1000km de getirin bir bakalım demişlerdi bende bu seslere fazla kafayı takmamıştım sonuçta yeni araçtı parçalar birbirlerine uyum sağlıyor demiştiştim.. Her neyse 1000km bakımında bu sesin geldiğini söyledim Ankara doğuşoto etimesgut şub. deki arkadaşlar balataların daha yeni olduğunu belli bir süre sonra bu sesin kesileceğini söyledi bende eyvallah dedim işlemlerimi bitirdim ve çıktım.

Daha sonraları bu ses hiç kesilmedi bu ses için tam 6 defa servise gittim her defasında toz var pislenmiş diyip sprey sıkıp gönderdiler. İşin tuhaf yani ses gün geçtikce her frene bastığımda çoğalıyordu, düşünsenize ışıkta beklerken arkadan bir araç ses yaparak geliyor !! herkes kafayı çevirip bana şöyle bir bakıyordu bu ses için !!

ve en sonunda 15000km bakımı geldi servis müdürü problemleri sordu ve bu sesin hala devam ettiğini söyledim onlarda tekrardan kontrol edelim dediler ve aracı bıraktım çıktım. Akşam tekrar doğuşoto ya uğradığımda bu ses şu anda bizde gelmiyor aracınız hazır dendi. Oysa aracı uzun yolda sürüp test etmemişler bile !!

En sonunda servis de çalışan bir arkadaşa sinirlendim, hala toz falan vardır diyerek sorunun üstüne gitmektense kaçış yolunu tercih etmesi beni çıldırttı. !! Anahtarı eline verdim al dedim çevre yoluna çık sür gel ses gelecek mi gelmeyecek mi, neyse aracı tekrar bıraktım ve cıktım. Ertesi gün aradığımda bu sesin geldiğini arkadaş da duymuş, tekrar beni çağırdılar. Servis müdürü tekrar demez mi bende denedim ses falan yok araç hazır diye !! Gayet sakin bir şekilde dün testte çıkan arkadaşı çağırttırdım servis müdürünün masasındayız o geldi ses geliyor dedi araç ısındıktan sonra yani belli bir km yol yaptıktan sonra frene basınca ses geldiğini servis müdürüne söyledi. Servis müdürü ise gayet pişkin bir şekilde bana bir araç tahsis edilmesini ve bu sorunu almanya ile görüşmeleri gerektiğini söyledi. Çarşamba günü kiralik bir polo verdiler eve geldim park ettim ve bir daha sürmedim gideceğim yere yine dolmuşla gittim.

Bügün tekrar aradım hala almanya'dan bir cevap bekliyorlarmış bu ses ile ilgili yuh yani dedim servis de o kadar çalışan var kimse sesin nerden geldiği hakkında bir mantık yürütüp de çözemiyor.

iki gün sonra yılbaşı ve aracım halaaaa almanyadan haber bekliyor , bende merak ettim ne söyleyecek almanya. :)

işte bu yüzden polo'da soğudum galiba satıp opel corsa ya yazılacam. zaten ilk corsa alacaktım polo yu görünce ondan caymıştım. ama yanılmışım...

8
Otomobilim / 6R Bluemotion
« : 23 Aralık 2011, 22:12:01 »
Forumda pek yeni değilim, ama aktif de değildim. Neyse ama artık donanımhaberden kopan Angara'lı bir kaç arkadaş burda aktif olmaya karar verdik. Tabi bizide aranıza alırsanız  ;)

2011 Polo Bluemotion. - Bluemotion hakkında soru sormak isteyen arkadaşlar hem burdan yazabilir, hemde p.m atabilir. Sayfanın sonunda kendi çektiğim HIZLANMA videosu'da mevcuttur.















Burda' hızlanma video'su var.

http://www.youtube.com/watch?v=LWtICfCF2nA

Sayfa: [1]