İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - GolfIV46

Sayfa: [1]
1
Golf IV / adaptasyon nedir?
« : 08 Ağustos 2012, 23:55:15 »
Merhaba arkadaşlar. Aracımda(Golf4) tüpe geçince titreme ve stop etme sıkıntıları vardı. Bugün lpgyi takan yere götürdüm ve boğaz kelebeğini temizletmem ve adaptasyon yaptırmam gerektiğini söyledi. Boğaz kelebeğini temizletmeyi anladım ama adaptasyon nedir anlayamadım? Nedir bu adaptasyon? Cevap yazıp bilgisini paylaşan paylaşmayan herkese şimdiden teşekkürler.

2
Golf IV / Hoparlör Bilgisi Yardım
« : 24 Mayıs 2012, 10:48:10 »
Merhaba Golfdaşlar.:) Benim aracın ön sağ hoparlörü patlamış. Hoparlörü henüz sökmediğim için özelliklerini bilmiyorum. Hoparlör ebatları nelerdir? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...
Sağlıcakla kalın.

3
Merhaba GOLFDAŞLAR... Malum araçlarımızın bakımlarını ihmal etmememiz gerekiyor. Aklma takılan şu oldu: Lpgli araçların bakımlarında özellikle dikkat etmemiz gereken bir konu var mı? Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

4
Skoda / Usta Yardımı
« : 13 Şubat 2012, 16:29:33 »
Merhaba arkadaşlar. Kayınpederimde 93 model bir Skoda  Formen var. Rahatsızlığından dolayı pek ilgilenememiş arabayla. Arabanın iyi bir elden geçmesi lazım. Balıkesir Edremit ,  Ayvalık , Burhaniye çevrelerinde bildiğinizi iyi bir Skoda ustası var mı? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

5
Golf IV / Teyp bilgisi
« : 23 Ocak 2012, 09:08:49 »
Merhaba. Aracımı aldığımda üzerimde cd çalar vardı. Bu cd çalar teyp yatağına büyük gelmişti. Bir kaç cm dışarıda duruyordu. Golf4 lerin teyp yatak boyu ne kadar oluyor? Ya da hangi model teypler/cd çalarlar Golf4 lere tam olarak oturuyor? Şimdiden herkese teşekkürler.

6
Golf IV / Silecek bilgisi
« : 10 Ocak 2012, 11:15:54 »
Merhaba herkese. Aracımın sileceklerini değiştirmek istiyorum. Muz sileceklerden almak istiyorum. biraz bakındım ama genelde golfV'in sileceklerine rastladım. GolfV'in silecekleri GolfIV'e uyar mı? Yosa illa ki GolfIV için mi bakmak gerek? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

7
LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri / Lpg ve hız
« : 04 Ocak 2012, 13:26:45 »
Merhaba. Aracıma(Golf 99 comfortline) yeni Lpg taktırdım. Geçenlerde uzun yola gittim ve bu yolculuk sırasında 160 km ye kadar çıktım. Bunu arkadaşıma anlattığımda Lpg ile yapılacak en yüksek hızın 120 km olduğu , bundan fazlasının motoru mahfettiğinden bahsetti. Bana pek inandırıcı gelmedi. Böyle bir şey gerçekten var mı , yoksa bu da bir şehir efsanesi mi?

8
Golf IV / Tamirci Tavsiyesi
« : 03 Ocak 2012, 15:02:31 »
Merhaba arkadaşlar. Göz bebeklerimizi , araçlarımızı , bir sıkıntısı olduğu zaman teslim edebileceğimiz en güvenilir adres tabii ki yetkili servislerdir. Fakat servislerdeki fiyatların yüksekliğinden dolayı bazen farklı arayışlara girmek ihtiyacı doğuyor. Forumu inceledim ama, ya ben bulamadım ya da gerçekten yok , tavsiye edilen bir usta bulamadım. Bu başlık altında tavsiye edebileceğiniz ustaları paylaşmanızı istiyorum. Hepimize faydalı olacağını düşünüyorum. Hepiniz sağlıcakla kalın. :tamamdir

9
Golf IV / Abs ışığı
« : 26 Aralık 2011, 11:52:14 »
Merhabalar. Dün akşam aracımı çalıştırdığımda Abs ve hava yastığı göstergeleri yandı. Biraz yandıktan sonra geri söndü. Bu bir sıkıntıya mı işaret? Durduk yere neden yanar bu ışıklar? Bilgisi olan arkadaşın yardımcı olacaklarından eminim. Teşekkürler herkese şimdiden... :tamamdir

10
Golf IV / Kapı Fitilleri
« : 15 Aralık 2011, 17:11:04 »
Merhaba Golf tutkunları.(Golf4 99 model Comfortline) Aracımın kapı fitilleri eskimiş ve içeriye çok fazla ses alıyor. Değiştirmek istiyorum. Kapı fitilleri parça parça mı satılıyor yoksa takım halinde mi? Birde fiyatı konusunda bilgisi olanlar beni de aydınlatırlarsa çok sevinirim. Selamlar herkese...

11
Golf IV / Lpg'li araçta Arıza Lambasının Yanması
« : 13 Aralık 2011, 08:48:30 »
Merhaba arkadaşlar. Akılma takılan bir soruyu sizlerle paylaşmak istedim. Arkadaşımda 2003 model Golf4 comfortline otomatik vitesli var. Araçta Lpg takılı ve arıza lambası sürekli yanıyor. Ona bunu sorduğumda , lpgli araçlarda bunun normal olduğunu söyledi.
Sorum şu; birincisi , dediği doğru mu? Yani tüp takılan araçlarda böyle bir durum normal mi?
İkincisi ise; Bunun nedeni nedir?
Yorumda bulunana arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

12
Merhaba arkadaşlar. 99 Comfortline Golf'üme Lpg taktırmayı düşünüyorum. İstanbul'da , özellikle Anadolu Yakasında, tavsiye edebileceğiniz Lpg dönüşüm merkezleri var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

13
Merhaba arkadaşlar. Volkswagen arabalarda hangi motorlara Lpg uygulaması yapılamıyor? Ben Fsı motorlara yapılamıyor diye biliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

14
LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri / Lpg
« : 16 Ağustos 2011, 10:38:55 »
Merhaba arkadaşlar. Aracıma Lpg taktırmak istiyorum. İstanbul( özellikle anadolu yakası)da yaşayan arkadaşlardan bana iyi bir usta tavsiye etmelerini rica ediyorum. Şimdiden herkse çok teşekkürler...

Sayfa: [1]