Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - comicim

Sayfa: [1]
1
Golf IV / Yeniden LPG - Sıfır Sistem
« : 07 Haziran 2022, 16:16:32 »
Arkadaşlar merhaba. 2001 mdel Golf4 aracımda, 2010'da montajı yapılan BRC marka sıralı sistem LPG bulunmakta. Yaklaşık 1 senedir sürekli farklı arızalar çıkarmasından dolayı , sistemi yeniden sıfırlama kararı aldım. Atiker marka sistem sizce nasıl olur? Tank hariç 3500 tl fiyat istiyorlar sıfırdan tüm sistemi yapmaya. Yorumlarınızı ve önerilerini bekliyor, keyifli sürüşler diliyorum.

2
Golf IV / LPG'de rölanti titremesi, gaz yememe ve stop etme
« : 18 Mart 2022, 12:13:16 »
Değerli forum kullanıcıları, merhaba. Golf 4 model aracımda; benzinde herhangi bir problem yokken, LPG'ye geçince rölantide dalgalanma oluyor. Boşta giderken dahi devir saati 0.900 ile 1200 arasında kendi kendine gidip geliyor. Bunların akabinde araç hem gaz gemiyor hem de bir süre sonra stop ediyor. Servise gittiğimde bilgisayar ortamında sorun görünmüyor. Aracımda BRC marka sıralı sistem bulunmakta. Serviste regülatör ve çalışmayan bir adet enjektör değişti ama hala sorun devam ediyor. Konu hakkında bilgisi veya tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi? Keyifli sürüşler.

3
Golf IV / Kapı Kilitleri
« : 29 Haziran 2020, 15:09:24 »
Arkadaşlar merhaba. Kapı kilitlerinde yaşadığım sorundan bahsedip, fikirlerinizi almak istiyorum.
Öncelikle birkaç yıldır arabamın kapılarını kumanda dışında kilitleyip açmıyorum. En son anahtarla açıp kilitlemem 3-4 sene öncesinde denk geliyor. Geçen gün aracımı anahtarla açmak istediğimde, kilit yuvası dönmedi ve haliyle kapıları açamadım. Merkezi kumandadan kilitleyip açmamda problem yok fakat dediğim gibi manuel olarak kilitlemek istediğimde anahtar yuvaları dönmüyor. Bu problem, her iki kapı ve bagaj için de geçerli. Sorun nedir sizce? Tamir için ne yapmak gerekiyor? Fiyat hakkında bilginiz var mı? Şimdiden teşekkür ederim. Keyifli, kazasız, belasız sürüşler.

4
Golf IV / Araç Tavan Kumaşı Değişimi
« : 23 Mart 2017, 17:58:58 »
Merhaba arkadaşlar. Golf IV aracımın tavan döşemesini değiştirmeyi düşünüyorum. Ankara'da bu işlemi yaptırabileceğim iyi bir firma ve fiyatı hakkında bilgisi olan var mı. Keyifli sürüşler.  :tamamdir

5
Golf IV / LPG Aşırı Tüketim
« : 24 Ekim 2016, 16:59:40 »
Arkadaşlar Merhaba. Aracımda özellikle 2 aydır aşırı yakıt tüketimi var. 27 litrelik lpg tankıyla 310-320 km giden araç şu an 250 km ancak gidiyor. Yani 1 depo lpg de 70 km gibi bir kaybım var. Aracın bakımları yeni yapıldı ve durum değişmedi. Bilgisi veya tavsiyesi olan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. Keyifli sürüşler.

6
Golf IV / Direksiyonun Altından Yağ Sızıntısı
« : 11 Nisan 2016, 16:54:22 »
Arkadaşlar merhaba. Golf 4 aracımın tam tarif etmek gerekirse ; iç kısımda debriyajın sol tarafındaki ayak koyma platformu civarından , kaput açma kolunun dibinden yağ sızıntısı var. Ne olduğunu anlayabilmiş değilim. Sebebini bilen arkadaşım varsa eğer yardımını bekliyorum. Keyifli sürüşler.

7
Golf IV / Görüntülü Teyp
« : 04 Mart 2016, 13:26:25 »
Arkadaşlar Merhaba. Golf 4 aracıma profesyonel olmayan,  uygun fiyatlı, görüntülü bir teyp almayı düşünüyorum. Aklımda Piranha markasının iki modeli var. Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.

- Piranha encore type y
- Piranha encore type q

http://www.hepsiburada.com/piranha-encore-y-type-radyo-bluetooth-usb-sd-teyp-p-OTPIRENCOREY?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.yapi.market.banyo.urunler.pla&gclid=CIPusJH2pssCFcyRGwodJHoK1g

http://www.hepsiburada.com/piranha-encore-q-type-indash-bluetooth-oto-teyp-p-OTPIRENCOREQ?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.yapi.market.banyo.urunler.pla&gclid=CKa73sT2pssCFUQcGwodsQcN2Q

Keyifli sürüşler.

8
Golf IV / Eksozdan Gelen Bozuk Para Şıkırdama Sesi
« : 01 Aralık 2015, 17:45:18 »
Arkadaşlar merhaba. Bu kez sorunum eksoz. Özetle şöyle ;
İlk çalıştırmada aracımın eksozundan sanki içinde bir avuç bozuk para varmış gibi şıkır şıkır sesler geliyor. Bir müddet gidip motor ısındıktan sonra epey azalıyor bu ses. Sorunum sizce nedir ? Tamir ile çözülebilecek bir problem midir ? cevaplarınızı bekliyorum. Keyfli ve emniyetli sürüşler.

9
Golf IV / Lastik
« : 21 Kasım 2014, 12:10:38 »
Arkadaşlar merhaba. Golf 4 195/65/15 ebatlarında ; yazlık , 4 mevsim ve kışlık olmak üzere lastik önerilerinizi yazar mısınız. Ayrıca bildiğiniz üzere Ankara' ya eskisi kadar aşırı kar yağmıyor son bikaç yıldır. yağsa dahi ana yollar hemen açılıp , diğer kısımlar da 1-2 günde eriyo zaten. Kar üzerinde kullanmamak kaydıyla; kışın da kullanabilceğim bir 4 mevsim veya yazlık lastik var mı. Şu anki lastklerim : michelin energy saver. bu lastikleri 3 yıldır sürekli , her mevsim kullanıyorum kar üzerinde olmamak kaydıyla. tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden. 

10
Golf IV / çok ağır bir bakım
« : 04 Temmuz 2014, 17:34:26 »
ARKADAŞLAR MERHABA... GOLF-4 MODEL ARACIMA AŞAĞIDAKİ İŞLEMLERİ YAPTIRMAK İSTİYORUM...


*10.000 BAKIMI

*TRİGER SETİ DEĞİŞİMİ

*BASKI BALATA DEĞİŞİMİ

*FREN BALATALARI DEĞİŞİMİ ve FREN DİSKLERİ KONTROLÜ

*KLİMA MOTORU ONARIMI (ara sıra "viyk viyk " gibi sesler geliyor)

*ÖN TAKIM DEĞİŞİMİ ve AMORTİSÖR KONTROLÜ

*EL FRENİ ONARIMI (el frenini sonuna kadar diilde biraz az çeksem kayıyor yokuşta)

*ŞANZIMAN YAĞI DEĞİŞİMİ


ARACIM 208.000 DE ve ÇOK SEVİYORUM ARACIMI.SİZCE NE KADAR TUTAR BUNLAR ve  ANKARA DA TANIDIĞINIZ ,  GÜVENDİĞİNİZ BİR USTA VARMI... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... KEYİFLİ SÜRÜŞLER...  :)  

11
Golf IV / KAZA YAPTIM...
« : 26 Kasım 2011, 15:50:48 »
arkadaşlar merhaba dün akşam saatlerinde golf 4 ümle kaza yaptım ...daha doğrusu sol arka köşeden çarptı birisi ..konu altına fotoğraf ekliyorum..sizce parçalar orjinalle değişse bile yürüyen aksamda bi sıkıntı olurmu..yorumlarınızı bekliyorum ..(teker az bişey eğildi bu arada )


12
Golf IV / ön taraftan gelen gıcırtı
« : 06 Ekim 2011, 00:43:35 »
merhaba arkadaşlar... havalar soğumaya başladığından bu yana yani aşağı yukarı 20 gündür , sabah arabamı hareket ettirdikten sonra 15-20 km boyunca fren yaptığımda veya tümseklerden geçerken ön tekerlerin olduğu bölgeden gıcırtıyla karışık "çıt" diye bi ses geliyor...ustaya götürdüm tabla takozu , rot mili , terazi kol lastiği değişti... amortisörlere baktılar vurma veya gıcırtı yok dediler... rot balançılarda bi sıkıntı göremedi... sadece yağ donduğu için soğuk havada, ısınana kadar ses yapar dediler... fakat diğer araçlarda olmaması ve benim bu sese maruz kalmam tuhaf geldi...sizden fikir ve tavsiye bekliyorum... teşekkürler şimdiden...

13
Golf IV / ön taraftan gelen gıcırtı
« : 03 Ekim 2011, 00:10:21 »
merhaba arkadaşlar... havalar soğumaya başladığından bu yana yani aşağı yukarı 20 gündür , sabah arabamı hareket ettirdikten sonra 15-20 km boyunca fren yaptığımda veya tümseklerden geçerken ön tekerlerin olduğu bölgeden gıcırtıyla karışık "çıt" diye bi ses geliyor...ustaya götürdüm tabla takozu , rot mili , terazi kol lastiği değişti... amortisörlere baktılar vurma veya gıcırtı yok dediler... rot balançılarda bi sıkıntı göremedi... sadece yağ donduğu için soğuk havada, ısınana kadar ses yapar dediler... fakat diğer araçlarda olmaması ve benim bu sese maruz kalmam tuhaf geldi...sizden fikir ve tavsiye bekliyorum... teşekkürler şimdiden...

Sayfa: [1]