İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - gokhan54

Sayfa: [1]
1
Golf I / Proje başlasın artık :)
« : 03 Ağustos 2012, 21:19:32 »
Uzun zaman önce almıştım bu aracı fakat ruhsatta sıkıntı olduğundan ancak bismillah diyebildik daha net fotografları çeker çeker yüklerim.





















2
Golf II / ez kodlu motora uygun 5 ileri şanzıman
« : 03 Ağustos 2012, 14:24:27 »
Beyler bi arkadaş için soruyorumd a 5 ileriye çevirmesi için hangi marka ve model şanzıman uyumlu olur golf mk 2 ez kodlu motora düz 1.6

3
Golf I / Acil!!!
« : 30 Nisan 2012, 03:05:33 »
Sevgili mk1 hastası olup tedavisini tamamlamaya doymamış hepsi bir hayalin peşinde koşan abilerim kardeşlerim  >:D bana acilen lazım olan araştırıp bulamadığım parçalar aşağıdaki gibidir.

1. Golf MK 1 arka bagaj kapısı
2. Golf MK 1 ön arka tampon ("krom var" diyenin ölüsüne dirisine her cuma namazında dua edeceğime garanti veririm)
3. Golf MK 1 logolu logosuz farketmez tek far panjur takımı
4.Golf MK 1  torpido göğüs komple varsa devir saati olan seriden
Eksikler göz önüne geldikçe liste güncellenecektir.

4
Dostlar arabayı perşembe günü Konya'dan getirdim. Yolda epey sıkıntı çeksemde Sakarya'ya kadar akü dışında bi sıkıntı yapmadı. Bi ara bi hararet yaptı kızgınlıktan ama sıkıntı yok. MK 1 konusunda detaylı bi bilgiye sahip göremem kendimi. Elimden geldiği kadar toparlamaya çalışacağım. Motor durumu yağ yakıyo bi inceden de üflemesi var. Yürüyende sıkıntı var şanzuman problemli kısacası kelepir ama adam olacak inşallah. Komik bi rakama aldım zaten fazla bi beklentim yok araçtan. Ama boludan inerken korkmadan 210 civarında bi hız yaptım. Ölüsü bile canlı arabanın sanırım. Ekstra sözler sarfetmenin anlamı yok sanırım adam olacak inşallah.












5
Golf I / Turbo MK I desek?
« : 21 Mayıs 2011, 15:05:59 »
Bu soruyu sormak için en uygun yerin bu camia içerisi olduğunu düşünüyorum aranızda bunu uygulayanlarda vardır tecrübelerini yazıya dökerler ise sevinirim. Soru şu
- Motoru dahil herşeyi sıfırlanmış bi golf mk1 gti olsa :) biz bu araca turbo uygulamak istesek ne yapmak gerek?
Açıkcası performans ve çusla çuslaya  seyir halinde olmak icin ne kadar masraf ve bu uygulamanın sorunsuz bir şekilde işlemesi için gereken parçalar nelerdir?  Bu gibi sorularıma cevap istiyorum.
Teşekkür ediyorum...

6
Golf I / Herkese Selam
« : 20 Mayıs 2011, 23:52:18 »
Mk1 virüsü denilen ömüre ve cebe zarar egolara yarar hastalığa kapılmış bir insan oldum. Sebebi youtube da gezinirken karşıma çıkan bi videodan sonra herşeyim mk1 gti oldu. Görüntü değilde motor modifiyesiyle ilgilenen biriyim. Golf mk1 GTi da bu potansiyeli keşfettim. En yakın zamanda da bir Golf mk1 GTİ özellikle gti istiyorum. Temiz ve ucuz bulunca artık hepinizin yardımlarıyla güzel bi araç sahibi olmak istiyorum . Nasipse Turbo ya kadar çıkacağım tabi daha bilgili forumcu dostların önerileriyle olacak. Son olarakda adım Gökhan Sakarya'da yaşıyorum hem öğrenci hem tonerciyim :)

Sayfa: [1]