İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ZEGG

Sayfa: [1]
1
Arkadaşlar araç tamamıyla orjinal olup, lastikleri-aküsü yeni,bakımlı tamamen masrafsız, yedek anahtarı kitapçıkları duran, orjinal paspaslarının üzerine basılmamış oldukça temiz bir araçtır. LPG vardır. Fiyat 27.500. Araç mersindedir.

2
Caddy, Transporter ve Caravelle / CADDY 1.6 mı 1.9 mu? Neden?
« : 27 Aralık 2012, 00:29:14 »
Arkadaşlar, Caddy hakkında bilgim yok, 1.6 mı tavsiye dersiniz yoksa 1.9 mu neden? vergi olayı nasıl? motor hacmine göre mi? otobanda ve şehir içinde hız limiti nedir? Bildiğim kadarıyla her iki motor da 105 hp ancak tork vs hakkında bilgim yok. Tecrübeli arkadaşların yardımını istiyorum.

3
Merhaba arkadaşlar, bugün polomun bujileri değişti, orjinal tek tırnaklı bosh platinum-iridium super plus. 4 adet fiyatı 45 tl.
aracı çalıştırınca kayış sesi geliyor çok sinir bozucu! içeriye pek gelmese de dışardan rahatsız ediyor. ustaya sordum bugün, soğuktan kaynaklı olduğunu ve her araçta bu durumun olduğunu söyledi. Malum aralık ayındayız ama merak ediyorum sizde de durum böyle mi? Mersindeyim üstelik çok çoğu 6-7 dereceye düşer sıcaklık. Gerçek kışı yaşayanlarda durum nedir çok merak ediyorum?
 Bunlarda eski ve yeni bujiler




4
Genel / VOLKSWAGEN UP!
« : 11 Aralık 2012, 02:27:43 »
Arkadaşlar araç almanyada satışta. Başlangıç paketi türk lirasıyla yaklaşık 23.000 e geliyor. Fuarda Skoda Citigo ya binip bakmıştım, oldukça şaşırttı beni, boyum 1.80 ve arkada otururken dizlerim veya başım koltuğa temas etmedi. Oldukça şirin ve estetik bir araç. videolarına baktığımda da baya başarılı.

-Şimdi merak ettiğim aracın Türkiye'ye gelip gelmeme durumu hakkında bilgisi olan var mı?
-Gelirse, 2009 poloyu satıp almaya değer mi?

5
Selam arkadaşlar, 2009 9n3 polmun plaka lambası düşmüş, sadece biri yok şu anda. siyah çerçevesi ile birlikte düşmüş, şu an orası boş. ortada kablo falan da görünmüyor. demem o ki internetten temin edip montajını kendim yapabilir miyim? internette araştırdım ama göremedim, bilgisi olan arkadaşlarımdan ricam olur.

6
Polo 9N2 - 9N3 / ofsetli jant?
« : 14 Temmuz 2011, 23:58:41 »
Arkadaşlar kırmızı renk poloma beyaz çucuk jant takmak istedim sonradan borbet tarzı ofsetli jantlar dikkatimi çekmeye başladı. ::) sizce hangisi daha güzel olur? Birde internetten araştırıyorum çok fazla 5x100 15'' jant göremiyorum. ??? jant önerisi olan var mı? link atabilirseniz sevinirim. ;)

7
Arkadaşlar merhabalar, 2009 model 9n3 kasa çok temiz bi polo aldım 1 ay ya oldu ya olmadı... aracımda herşey kusursuz maşallah. Birtek yakıt sorundu onuda  atiker ile çözdüm. :) Yalnız şuan tek bi sorunum var o da hava yastığı iptali gerçekleşmiş. benım bıldığım ve kullanım klavuzunda da gösterılen torpıdo gözündeki anahtarı çevirerek on-off gerçeklerştrilir ancak yok! düz bi kapak mevcut  ??? Aklıma şu takıldı acaba iptal etme gibi bi fonksıyonu yok ve hava yastığında bi arıza mı mevcut? Konu hakkında bilgisi olanların yardımlarını beklıyorum.

Sayfa: [1]