İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - xaero

Sayfa: [1]
1
Golf IV / VİTES GEÇİŞ PROBLEMİ
« : 29 Temmuz 2014, 13:33:46 »
Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar,

Dün eşime araba kullanmayı öğretiyordum, biraz panik ve heyecanla biraz sorun yaşadık eşim direksiyonda iken otoyolda çıkmak için köprü üstüne çıkılan yollardan bir tanesinde köprünün girişine kadar 5. viteste girdikten sonra vitesi 3. almasını söyledim sanırım debriyaja tam basamadan vitesi 3'e almaya çalıştı ve vitesi aldıramadı. ardından araba hiç bir vitese geçmemeye başladı. ve kaldık yolun ortasında. ardından bi şekilde düze çıktık. araba çalışmıyorken viteslere geçiyor. fakat çalışırken hiç bir vitese geçmiyor. vitesi 1'e alıp arabayı çalıştırıyorum. gaz veriyorum fakat araba hiç kımıldamıyor. devir saati yükseliyor. sanki boşta gaz veriyorum gibi oluyor. acaba tam olarak sorun neyden kaynaklı vites dişlisi mi? debriyaj mı?

2
Golf IV / KİLİT PROBLEMLERİ
« : 10 Ekim 2012, 13:21:51 »
Arkadaşlar merhaba,

1) Aracımın sol arka kapısı dışardan açılmıyor, kapı kolunda problem var.
2) Araç içindeyken merkezi kiliti kilitleyince arka 2 kapı kilitlenmiyor.
3) Dışardan kumandadan yada anahtardan kilitleyince sağ arka kapı kilitlenmiyor elle müdahele ediyorum bazende açılmıyor.
4) Birde bagaj kilidi ne yazıkki anahtarsız kilitlenmiyor. ne kumandadan nede merkezi kilitten müdahele edemiyorum.

Bu vb durumlarla karşılaşıp tamir için önerebileceğiniz bir yer var mı?

teşekkürler.

3
Golf IV / Yere sürtmesini engellemek için???
« : 01 Ekim 2012, 11:55:38 »
Arkadaşlar merhaba,

malum hepimizin aracı yere çok yakın ve dafalarca sürtmüştür. karter koruma falan olmasa yandık. benim şehir içinde yada otobanda falan pek sorunum olmuyor fakat memlekete gittiğim zaman of of of diyorum sürekli. şimdi kısmetse bayrama tekrar gidicem ama bu defa of of of demek istemiyorum ve aracımı nasıl, ne ile, nerede 4-5 cm daha yükseltebilirim? mümkün müdür birde?

teşekkürler.

4
Golf IV / LPG KULLANIRKEN BENZİN NEDEN AZALDI?
« : 16 Temmuz 2012, 12:24:52 »
Geçen Hafta uzun bi yolculuğum oldu yaklaşık 1500 km kadar. ilk yola çıktığımda lpg'yle başladım sonrasında 300 km sonra lpg bitmeye başlayınca benzinci bulana kadarda 50 km benzinde kullandım. benzin göstergesi daha yanmamıştı. sonra lpg yi doldurup geriye kalan bütün yolu lpg de kullandım. ama tam hatırlayamıyorum şu anda bir süre sonra benzin göstergesi yandı. bende çok yakındı yanması heralde şamandıra falan düştü yandı dedim. ama daha sonra baktığımda ise benzin seviyesinin iyice düştüğünü gördüm kırmızı çizginin altında sayılır. neden böyle olabilir sizce??

5
Golf IV / FAR CAMI
« : 04 Temmuz 2012, 13:20:36 »
arkadaşlar hepinize selam,

bugün araç muayeneye gittim, ne yazıkki muayenede kaldım, sağ ön far camımda misket büyüklüğü kadar bi çatlak vardı ağır kusurmuş :(
şimdi ben sadece farın camını nasıl bulabilirim?? hep komple olduğunu söylediler ama sadece camı bulma şansım var mıdır?

6
Golf IV / Motor Kompresyon(kompresör) Testi
« : 05 Haziran 2012, 10:45:46 »
Arkadaşlar,

Aracımda sarsıntı, silkinme, titreme, giderken birden stop etme gibi aslında hemen herkesin başına gelen sorunlar vardı. bu sorunlar için aklınıza gelebilecek herşeyi yaptım değiştirdim. fakat şöyle bir durum çıktı ortaya araba benzindeyken gitmiyor. marşı tek seferde alıyor ama daha ben gaz pedalına yüklenemeden düşünün o kadar kısa sürede rölanti düşüp stop ediyor. neyse bi şekilde hareket ettiriyorum yola çıkıyorum bu defada araba gitmiyor gaz yemiyor yavaşlamaya başlayınca stop edecek nerdeyse. ama lpg de bunu yapmıyor. dün akşam baktırdım başka bir ustaya yaptırdıklarımı değiştirdiklerimi anlattım. bana motor kompresör (kompresyon) testi yapılmalı dedi. verdiği fiyatta 100 TL. tabi sorunun nedenine göre yapılacak işlem ayrı bi ücret.

Daha önce yaptıran ve olumlu yada olumsuz sonuç alan arkadaşlar varsa bilgilerini rica ederim.

Teşekkürler.

7
Golf IV / KENDİ KENDİNE STOP ETMESİ
« : 16 Mayıs 2012, 19:53:55 »
Arkadaşlar;

1999 model golf'e sahibim aracım benzin + lpg li geçen hafta başıma gelen bir durum var sizinle paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedim.

Seyir halindeyken aracım birden bire stop etti dolayısıyla direksiyon hidroliği kilitlendiği için kaza tehlikesi atlattım, ve bu daha sonra 4-5 defa tekrarladı ve sorun hala devam etmekte. benzinde yada lpg de olması fark etmeden iki durumda da giderken birden stop ediyo. bilgileriniz varsa yada tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinir.

Teşekkürler şimdiden...

Sayfa: [1]