Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - caner4

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6
1
Polo 6R / geri döndüm :) polo sevdası bitmedi...
« : 15 Ekim 2012, 01:26:56 »
arkadaşlar bir süredir forumda aktif değildim. ama tekrar aranıza döndüm. meşhur hırlayan tıslayan horlayan boramı geçtiğimiz aylarda sattığımdan bu yana 2001 model bir reno clio hb ile yollardaydım. fakat mecburiyetten düştüğüm bu durumdan yine vw ailesine katılarak bir polo sahibi olmaya karar verdim. en azından şu günlerde olmasa da önümüzdeki aylarda böyle bir düşüncem var. fakat yine sizlerden fikir edinmek isterim. aslında almak istediğim araç tam olarak polo çünkü bakışları bni çok etkiliyor bu arabanın. yeni polo süper bnce. bluemotion istiyorm ama endişeliyim .ama kesinlikle dizel olacak bu şekilde düşünüyorum fakat 1.2 ve 75 hp yeterli midir. bn sürat seven biri deilim. fakat yokuşlarda da aracıma güvenmek isterim. sollamalarda da beni yarı yolda bırakmamalı. çok beygir meraklısı değilim tasarruf önce gelir. fakat tek isteğim yokuşlarda dik rapmalarda sollamalarda bnim canımı sıkmasın. sizce hangi polo bana uygun *  ???

3
Aranıyor / 6n2 aranıyor izmir çevresi..
« : 01 Haziran 2012, 14:12:36 »
arkadaşlar selamlar. .. bora'mızı sattıktan sonra bir 6n2 almaya karar verdik. izmir ve cevresi lpg li 6n2 arıyoruz . ..

4
arkadaşlar yakında bir polo 6n2 almayı düşünüyorum iki tane araç buldum biri izmirde biri denizlide. bu iki ilde güvenilir ekspere sokabileceğim ayrıntılı bilgi verecek servis önerisine ihtiyacım var. bir de yaptıran varsa ücretini de yazarlarsa sevinirim.şimdiden teşekkürler. keyifli sürüşler...

5
Polo 6N2 / 6n2 istiyorum kaça bulabilrim..
« : 19 Mayıs 2012, 12:02:07 »
arkadaşlar gri-beyaz-füme renkleri öncelikli olarak bi tane 6n2 almak istiyorum ama piyasada 18 e kadar var bnm aşağı yukarı 15-16 param var sizce 6n2 alabilir miyim bu paraya piyasası nedir ne değildir ? alırken nelere dikkat etmeliyim ? Fikir veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...

6
Satılık / Polo Takaslı.. 2000 bora comfortline !
« : 27 Nisan 2012, 13:37:18 »
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/ve-iste-sonunda-boramin-fotolari-t24132.28.html

arkadaşlar zavoli lpg li (garantisi devam etmekte) 6 aylık turanza lastikli sitede bilenler bilir gayet temiz ve bakımlı boramı satıyorum. yukardaki linkte resimler mevcuttur . 4 kapı döşemesi yeni yapıldı. park sensörü (mesafe göstergeli) telefunken usb çalar. cizilmez cam filmleri. bana baya maliyetli oldu kusursuzu yakalamak için. açtığım konulardan araca nekadar titizlikle bakıtığım anlaşılır ekspertiz raporu mevcut elimde . yatırım dolasıyı ile satıyorum yoksa gayet memnunum satılmazsa da önemli değil paranın bir kısmını kullanacağım sadece zaten bn kendi bineceğim gibi herşeyini muntazam yapmaya çalıştım. fiyat olarak 22,000 istiyorum ufak da olsa bir pazarlık payı vardır. açtığım konuları okursanız maliyetinin bana nekadara geldiğini görürsünüz zten sitede en çok konu açanlardan biri benim bora hakkında :) telefonum :554 798 74 48   -  CANER AÇIKSÖZ  -  [email protected]
mesai saatleri içinde yoğun çalıştığım için cevap veremeyebilirim akşam 6dan sonra ararsanız yada burdan msj atarsanız daha iyi olur.Bu arada izmir ödemiş'de ikamet ediyorum..  hayırlısı olsun... üzerine para alabileceğim aklıma yatan polo ile takas edebilirim.


7
Bora / napsam arkadaşlar ?
« : 24 Nisan 2012, 22:12:05 »
arkadaşlar siyah incimi satma gibi bir düşüncem var size danışmak istedim bir yandan kıyamıyorum bi yandan maddi ihtiyaclar + yatırım düşünceleri var satsam ne alcam konusunda kararsızım piyasası ne eder bilmiyorum psikolojim bozuk bi el atın hacılar yaf  :'(

8
Aranıyor / bora sol far veya camı + jant göbeği
« : 09 Nisan 2012, 18:51:28 »
arkadaşlar sol farı komple de alabilirim çıkma olursa iyi olur bana aslında sadece camı lazım çünkü çok kirli diğerini değiştirmiş benden önceki sahibi sol taraf sapsarı duruyor + olarak 16'' comfortline orjinal jantların bijon kapaklarını arıyorum 4 adet bendekilerin boyası attığı için değiştirmek istiyorum uygun fiyat olursa alıcam olmazsa boyatıp geççem. ama far camı için temizlemekle geçmicek derecede sararma var o yüzden far camı veya komple sol far lazım..

9
Bora / 110 bine geldik bakımı napcaz ?
« : 06 Nisan 2012, 18:16:25 »
arkadaşlar 103 binde aldığım boramı 110 bine dayadım :D şöyle bi bakım felan fişman yapayım diyorum daha sonra büyük problemler açmasını önlemek içün böyle fiyatı çok uçuk olmayan ve değişse iyi olur diceğiniz parçalar neler ? bir de bu triger falan 70binde değişmiş bi daha nezaman değiştircez bunu ?

10
Bora / vites topuzu ve jant göbeği hk ..
« : 31 Mart 2012, 11:25:36 »
arkadaşlar merhaba bu vites topuzunun üzeri soyulmuş çok çirkin durmuyor aslında ama ben değiştirmek istiyorum aslında ucuz yollu bir çözüm arıyorum böyle temizlenmesi veya boyanması mümkün müdür bu aletin araştırdım fiyatlar baya uçuk bi tane buldum 80 tl istiyor çıkma topuz ve körüğe napsam bilemedim ayrıca jant göbeklerini de bulamadım daha bi siteden buldum ama bnm boraya olur mu bilmiyorum .ürün bu arkadaşlar , vites topuzu ve jant göbeğiyle ilgili fikri olan varsa bi akıl versin şimdiden teşekkürler..

http://www.otoparcasepeti.com/?urun-29177-VOLKSWAGEN-CELiK-JANT-GOBEGi.html

11
Aranıyor / bora comfort orj. 16'' jant göbeği kapağı ..
« : 15 Mart 2012, 18:14:02 »
arkadaşlar yukarda da yazdığım gibi bora orjinal 16'' comfort jantlarımın jant göbeklerinden arıyorum 1 takım benimkiler soyulduğu için çok çirkin duruyor makul fiyatla kullanılmış veya sıfır farketmez satmak isteyen veya satan bir yer bilen varsa minnettar olurum teşekkürler..

12
Bora / jant göbeğini boyamak ?
« : 15 Mart 2012, 10:41:46 »
arkadaşlar merhaba 16' comfort bora jantlarını bilirsiniz. bu ortasında bijonları kapatmak için bulunan vw armalı kapağın kenarları soyulmuş benim hemde çok çirkin duruyor kendim boyayabilir miyim bunu boyarsam nasıl bi boyayla yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim tşkler ...

13
Bora / çok acil yardım arıza lambası yandı..
« : 11 Mart 2012, 14:35:36 »
arkadaşlar çok acil yardım . araçta 10 numarayla işaretli olan ikaz lambası çıktı ve büyük olarak STOP yazısı çıktı . hemen durdurdum aracı park haline aldım ama bu nedir ne değildir zararı büyük müdür sayayiye gidecek kadar çalışır mı araç bi de almanca bikaç yazı çıktı küff...   gibi almanca bi yazı çıktı tam okuyamadım. yardımcı olursanız sevinirim..


14
Bora / orjinal far ampulü
« : 09 Mart 2012, 22:54:32 »
arkadaşlar bu xenondan bıktım usandım kim ürettiyse................. yani söylemek istemiyorum.   ya bi sellektör yapcaz arkadaş sinyal kolunu kırcaktım sinirden kısalar yanıo uzunlar polis arabası gibi flaş yapıyo sonra bikaç kere yandı uzunlar bi beş dakka sonra temelli gitti şu an uzunlarım çalışmıyo sellektör yapamıyorum orjinal ampul alcam nerden alabilirm ?

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6