Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - nurettinalpay

Sayfa: [1]
1
Herkese merhabalar.

97 model polomun yüksek ihtimalle kalorifer peteğinde veya devirdaimda sıkıntı var bu konu ile alakalı olarak ön göğüs sökme işlemini yapan arkadaşım varsa yardımcı olabilirmi? Ön göğüs sökme ile alakalı olarak görsel varsa çok sevinirim.
Yardımlarınızı bekliyorum......

2
Polo 6N / Şarj Dinamosu ve Akü Hakkında Yardım?
« : 02 Şubat 2017, 10:35:46 »
Arkadaşlar merhaba.Polo kullanıcı olarak kronik şekilde arıza ve arıza yapma olasılığını sürekli yaşayan birisi olarak daha önce başına gelmiş arkadaşların yardımlarını bekliyorum...

Bugün sabah aracımı çalıştırdığımda hava sesi gibi bir üfleme hissedip kaputu açtığımda şarj dinamosunun içerisinden minik kıvılcım gibi elektrik dalgaları gördüm.Aracı stop edip tekrar çalıştırdım halen devam ediyordu.Daha sonra araca bindiğimde akü lambasının dalgalandığını gördüm aracı stop ettim.Biraz bekleyip çalıştırdım ve biraz yürüdükten sonra göstergedeki dalgalanma yok oldu.

Tahmini olarak şarj dinamosunun kömürlerinin bitmiş olabileceğini düşünüyorum.

Konu ile alakalı olarak karşılaşmış yada başına gelmiş arkadaşlar varsa bilgilendirmenizi bekliyorum.

İyi Günler.

3
Polo 6N / Jant Boyama Hk.
« : 30 Ağustos 2016, 12:34:58 »
Merhabalar arkadaşlar.
Plasti dip sprey boya ile piano black siyah renk resimde görünen jantlarımın gold kısımlarını boyamak istiyorum.Daha önce yapmış arkadaşımız var ise kaç sprey 4 adet jantı boyar tahmini yardımcı olabilir mi?

Görüşmek üzere.


4
Polo 6N / ŞANZIMAN , BASKI-BALATA HAKKINDA YARDIM?
« : 26 Ağustos 2016, 12:28:34 »
Herkese merhabalar hayırlı cumalar öncelikle.

Arkadaşlar aracımda yaşadığım ve devam eden sorunu sizlerle paylaşarak hem bilgi hemde çözüm hakkında görüşleriniz almak isterim.

Aracım 1.6 aee 1997 polo hb. Aracımla seyir halinde iken özellikle 3-4-5 viteslerinde DEĞİŞİM YAPARKEN DEĞİL sadece ayağım gaz pedalında iken biraz daha gaz vermek isteyince (ani hızlanma gibi) aracın deviri yükseliyor ancak ses yükselip arac gitmiyor.Devir azalıyor tekrar ondan sonra kendini topluyor.Bu konu ile alakalı aynı durumu yaşamış arkadaşlar var ise görüşlerinizi bekliyorum.
Baskı balatadan şüpheleniyorum.Hatta muhtemelen sorun kesin o.
Yakın zamanda bu durumla uğraşan arkadaşımız maliyet olarak ne kadar bir tutar ödedi ve kullandığı malzemeler konusunda yardımcı olabilir mi?

Herkese iyi günler.

5
arkadaşlar 97 polom var kaza yaptım sağ farım kırıldı.Sonar marka birleşik sinyal angel far lazım daha önce kaza yapıp elinde olan varmı.

6
Beyler aracın alt orta kısmından el freninin altı ölçek olarak verilebilir.özellikle ilk çalıştırmalarda ve seyir halindede gazdan ayak çekince ve vites aralarında ses geliyor.aşırı derecede rahatsız eden bir ses.Daha yeni oldu uzun zamandır olan birşey değil.Başına gelen arkadaşlardan yardım alabilirmiyim.
bu linkten sesi dinleyebilirsiniz.


https://youtu.be/O_SxytNwgMg

7
Otomobilim / KONYA'DAN MERHABALAR....
« : 02 Mart 2016, 15:48:58 »
Merhabalar arkadaşlar.Uzun zamandır forum üyesi sayılırım.Belki aynı yolda karşılaşıp sellektör yada korna yaparız.
Herkese hayırlı günler.

8
Polo 6N / Sivri Renkli Bijon Hakkında....
« : 22 Şubat 2016, 12:28:39 »
Arkadaşlar sivri şekilli renkli olan bijonlardan almak istiyorum aracıma.Bijon ölçüsü hakkında bilgisi olan var 1.6 aee aracım.Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.Herkese iyi günler

9
Polo 6N / Led xenon hakkında!
« : 06 Şubat 2016, 11:15:31 »
Arkadaşlar led xenon hakkında bilgisi olan kullanan aracına uygulamış arkadaşlar bilgi verebilirlermi? uzun ve kısa tek kitte olduğunu duydum biraz ama eğer bildiğiniz satıcı yada video falan varsa yoruma ekleyebilirmisiniz sizlere zahmet.

Şimdiden teşekkür ederim iyi pazarlar herkese.

10
Polo 6N / Aracınız km de ne kadar yakıyor?
« : 13 Ekim 2015, 14:19:25 »
Geçtiğimiz hafta sonu özel birgün için akhisara gittim.Kendimi şartladım tam depo tüpte ne kadar yakacağım die ölçeöe işlemi yaptım.100 km sabit hızda ilerledim.Aracım şehirdışı kmde 170krş yaktı.Aslında sakin kullananlar için oldukça ekonomik bir araç.

11
Polo 6N / 1997 model 1.6 AC AEE motor Kaç hp?
« : 02 Ekim 2015, 11:58:15 »
Arkadaşlar konu başlığında söylediğim özellikte aracım var.Polonun teknik bilgi broşürüne bakıyorum internetten;benimkinin üretim yılı aralığında 75hp yazıyor.Ancak benim ruhsatımda hp yerine kw var.Aracı ilk aldığımda istanbul plakalı olduğu için plakayı değiştirmiştim ancak aldığımdaki ruhsatta 105 hp yazıyordu.daha sonra şu andaki plakanın ruhsatında(uzun zamandır öyle tabi) 84.5KW yazıyor.

1KW=1.342 hp olması lazım.
84.5KW= 113.399 hp çıkıyor.

Ben bu işe anlam veremedim.Ruhsat değişirken memur yanlış yazdı desem 84.5i nerden buldu.Bu konuda ne zamandır muallaktayım.Bilgisayara bağlasak olurda unutuyorum sanayideyken aklıma gelmiyor.

Benzer bir durum başında olan varmıdır?

12
Polo 6N / 1997 model polo arka teker bilyası sorunu??
« : 01 Ekim 2015, 16:22:00 »
Beyler herkese merhaba...Sizlerdede oluyormu dıye merak ettım.Arka teker bilyalarından yana sorun yaşayan arkadaşlarımız varmı? Sürekli bilya dağılıyor.İyisini al diyeceksiniz yine oluyor.Usta dieceksiniz yine oluyor...  :-\

Sayfa: [1]