İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ibo13

Sayfa: [1]
1
Arkadaşlar benim arabam 97 model polo hb ve sabahları araba soğukken marş yaptığımda arabada elektrik gelip gidiyor ayrıca böle araba sanki bişey emiyormuş gibi kendini kasıyor ve daha sonra öndeki devir göstergesinin olduğu panelden cirtttttt diye bir ses geliyor saat 00:00 oluyor trip kilometreside sıfırlanıyor nedenini bilen varmı acaba yada böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardım edebilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler iyi günler.

2
Arkadaşlar 97 model polo hb'in kapıların üstlerindeki tutunmak için olan o saplar nasıl sökülüyor acaba bilgisi olan bir arkadaş ayrıntılı olarak anlatırsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

3
Polo 6N / Lpgli arabanın benzine geçtiğini nasıl anlarız?
« : 13 Ağustos 2007, 13:03:24 »
Arkadaşlar benim arabam lpgli sorum şu yardımcı olursanız sevinirim.Şimdi örneğin lpg de giderken arabada lpg bitince otomatikman kendiliğinden benzine geçiyor ben bunu nasıl anlayabilirim?

4
Arkadaşlar sanırım hepiniz farketmişsinizdirki eBay - New & used electronics, cars, apparel, collectibles, sporting goods & more at low prices un alman versiyonunda 6n parçaları daha ucuz yada ucuzlarını bulmak mümkün çünkü sonuçta site alman sitesi ve bu araçlarda orda üretiliyor.Şimdi benim öğrenmek istediğim bu sitelerden alış veriş yapan varsa nasıl yapıyorlar ve kargo ücreti nasıl tutuyor.Ayrıca şu sorularımada cevap verirseniz sevinirim.
1)97 model polo hb için vw armasız ön ızgaranın aşağı yukarı fiyatını bilen varmı?
2)Camlara film çektirtmek trafik kurallarına aykırı bunu biliyorum fakat sadece ön camlarmı yoksa tüm camlarmı?
3)Sadece görüntü açısından Xenon ampüllerinden alsak ve arabanın kısalarına taksak(görüntü açısından) olabilirmi?Yani sadece ampül alcam 15-20 ytl ye?
Cvplarınız için şimdiden teşekkürler

5
Polo 6N / 97 Polo Stopları Siyah Yapmak?
« : 13 Temmuz 2007, 11:30:00 »
Arkadaslar bazı arabalarda görüyorum arka stopları tamamen siyah ama yinede normal stop gibi yanıyor yani sanki üstlerine film kaplanmış gibi bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz?

6
Polo 6N / Polo yazısı nasıl sökülür?
« : 05 Temmuz 2007, 13:14:06 »
Arkadaşlar bende 97 model bi polo var ve biraz hor kullanıldığı için arkadaki polo yazısı baya bi çirkin duruyor acaba arabanın boyasına zarar vermeden onu nasıl çıkartabilirim bazı arabaları görüyorum yazısız?

7
Aranıyor / Polo 97 ön konsol satan varmı?
« : 24 Haziran 2007, 11:58:55 »
Arkadaşlar 97 model polo için ön konsol lazım satan varmı acaba resimdeki gibi olacak.Şimdiden teşekkürler

http://www.imagehack.eu/tr/uploads/255a168f2b.jpg

8
Polo 6N / Bu spoilerin ismini bilen varmi?
« : 24 Haziran 2007, 11:51:32 »
Arkadaslar aranıza yeni katildim ve bende bir polocuyum arabama spoiler taktırmak istiyorum ve bir sitede gordugum polonun üzerindeki spoilera bayıldım bende size danışayım dedim.Linkteki arabanin uzerindeki spoilerin ismini bilen varmı acaba?Şimdiden çok teşekkürler.

http://www.imagehack.eu/tr/uploads/e86f21ede2.jpg

http://www.imagehack.eu/uploads/4dde27ebf9.jpg

Sayfa: [1]