İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - fay78

Sayfa: [1] 2
1
Satılık / FAY 78 SATILIK
« : 11 Temmuz 2008, 23:11:03 »
Evet dostlar bende aracımı satmaya karar verdim.Cep numaralarım
0532 374 94 99
0535 780 16 80

2
Sohbet / Arabamı Bağladılar
« : 12 Mart 2008, 17:29:16 »
Daha babamızın ölüm acısı geçmeden bu seferde kansız bir memurun hazımsızlığı yüzünden arabayı bağladılar.Nedeni renkli cam ve spor eksoz olduğunu söyledi terbiyesiz.Bende artık renkli camı olmayan araba kalmadığını hatta fabrikaların bile renkli camlı araba ürettiğini belirtince onlar fabrikadan çıkarken öyle çıkıyor sen sonradan yapmışsın dedi.Tamam ozaman hemen sökeyim burda canımızı yakma dedik.Bu seferde terbiyesiz şahsiyet bu seferde eksoz yüzünden bağlayacağını belirtti.Üstelik bu memur kardeşimiz sivil memur.Yani trafik değil.Nedir bu vatan aşkı?Nedir bu görev aşkı?Hiçbir trafik memuru bunlarla uğraşmazken bu terbiye yoksunu hazımsız şahsiyet arabayı ulus garajına çektirip gayrettepede işinin takibini ya dedi.Bu sefer gayrettepedeki şahıs ise git arabanın eksozunu değiştir fatura ile gel dedi.Tekrar garaja gittiğimde buradan bu araç çıkmaz ordan izin çıkarman lazım dedi.Haydaaa tekrar gayrettepeye gitiim.Bu seferde eksozcu gitsin garajda değiştirsin demezmi?Git gel git gel saat oldu 16-00 ...Neyse saat 14-30 da bir eksozcu faturası hallettim.Bu seferde cam filmi söküm fat.getir dedi.Bende kendim taktım kendim sökerim dedim.Bu seferde ozaman başında görevli olan garaj çalışanı söküldüğüne dair yazı yazsın gel dedi.Tekrar garaj tekrar gayrettepe.......Sonunda 2 adet ceza makbuzu yazdı...Biri 115 ytl diğeri 55 ytl...Evet  yanlış okumadınınz ne bir abartı ne bir yalan...Hepsi bu ülkede oldu..Burası uganda değil.Somali hiç değil.Aman dikkat edin Varsa çıkartın bu illetleri..Benim başıma gelen sizede gelebilir.

3
Sohbet / SONUNDA BUDA GELDİ BAŞIMA
« : 12 Mart 2008, 17:18:00 »
Evet arkadaşlar uzun zamandan beri babamın rahatsızlığından sonra foruma girebildim.Bazı arkadaşlarımında bilgisi vardı babamın rahatsızlığından.3 ay boyunca hastane hastane gezdirdik babamızı...Ama hastalığın adını koyamadan talihsizlik sonucu beyin damarlarından birinde kan pıhtısı yüzünden tıkanma oldu.Ve bu tıkanma bilicini yitirmesine vede sağ tarafına felç getirmesine neden oldu.03.03.2008 öğlen saat 3 te aldı babamızı elimizden.Daha yapılacak çok işimiz vardı onunla...Daha 2 yaşındaki oğlumu büyütecekti.Daha bastonlu halini görecektik onun.Ama mukadderat onu 60 yaşında aramızdan aldı.Babası olmayan adam arkası olmayan sandalyeye dönüyor.Dayanacak en büyük desteğini kaybediyor insan...Vefatını sizlerle burdan paylaşamadım.Ama devamlı irtibat halinde olduğum kardeşlerim Faruk,İbo,Eralp,Metin,Tunç,Fatih acımı bir nebze olsun paylaştılar.Kendilerine buradan teşekkür ediyorum.

4
Satılık / FAY 78 DEN SATILIK SPOR AMORTİSÖR+5 CM YAY
« : 23 Ocak 2008, 13:52:44 »
Evet arkadaşlar Faruk kardeşimden almış olduğum amortisör ve yayları eşimin ısrarı üzerine çıkartmak zorunda kaldım.Faruk bu parçaları almanyadan takım olarak getirmişti.Yaylı hali ile fotolarıda ekliyeceğim.

5
Genel / Sizce hangisi güzel?
« : 16 Ekim 2007, 09:01:52 »
arkadaşlar pOlOm için ofsetli jantlardan hangisi daha güzel? Yorumlarınızı beklerim.
NOT:Jantların üçüde 15".....






6
Polo 6N / Tavan Antenini sökmek?
« : 15 Ekim 2007, 08:30:18 »
Arkadaşlar tavan antenimin dip tarafından pas tuttuğunu farkettim.Anteni çıkarmak için ne yapmam gerekir ? Tam dipten komple sökmüş olan arkadaşım yardım ederse sevinirim?
Hepinize selamlar.

7
Sohbet / kadir gecemiz mübarek olsun
« : 08 Ekim 2007, 08:29:42 »
Peygamberimiz (S.A.S.) buyuruyor ki:

 «— Kadir Gecesi olunca Cebrail, bir gurup melek arasinda yere iner. Yere inen melekler gerek ayakta ve gerekse oturarak Allah'i zikreden her kulu selâmlarlar, onun için istigfar ederler.»

Ebû Hureyre r.a. buyurur ki; «Kadir Gecesi, yeryüzüne çakil sayisindan çok melek iner. Onlarin inmeleri için gök kapilarinin hepsi açilir. Her yana nûr saçilir. Büyük bir tecelli meydana gelir ve bu gece Meleküt âlemi açilir. Fakat bu husûsda insanlar birbirinden farklidir.

Kimine hem gök yüzünün ve yeryüzünün Melekütu birarada açilir. Gök yüzünün perdeleri aradan kalkinca bu kimseler ayakta dikilen, oturan, secdeye kapanmis, zikreden, sükreden, tesbih eden ve tehiil eden bütün melekleri asli kimlikleri ile görürler.

Kiminin önüne cennet açilir ve orada evleri, köskleri, hurileri, nehirleri, agaçlari, meyveleri görür. Gögün tavani olsa Ars'i müsahede eder.

Peygamberlerin, velilerin, sehidlerin. siddiklarin konaklarini görür. Bu Meleküte dalar, rahmet deryasinda gezintiye çikar. Cehennemi, onun tabakalarini ve içindeki kâfirlerin barinaklarini ve diger fevkalâdeliklerini görür.

Kimin de önünden Allah ile arasindaki perde kalkar da O'ndan gayri hiç bir seyi görmez olur.»


Peygamber'imiz (S.A.S.) buyuruyor ki:

 Kim Ramazanin yirmî yedinci gecesini sabaha kadar ibadet ile geçirirse, bu benim nezdimde bütün Ramazan geceleri yapilan gece ibadetinin hepsinden daha sevimlidir."


Hz. Fâtimâ r.a. «Babacigim geceyi ibâdet ile geçirecek gücü olmayan kadin ve erkekler ne yapsin» diye sordu.
Peygamber s.a.s. 'imiz ona su cevabi buyurdu;
"Onlarin yastiklarini dikip üzerine yaslanarak bu gecenin herhangi bir saatinde oturup Allah'a dua etmeleri, benim için bütün ümmetimin bütün Ramazan Gecelerinin hepsinde yaptiklari ibâdetten daha sevimlidir.»


Peygamber'imiz (S.A.S.) buyuruyor ki:

 "Kim iki rek'at namaz kilip istigfar ederek Kadir Gecesini ibâdet ile geçirirse Allah tarafindan bütün günâhlari bagislanir. Allah'in rahmetine gömülür. Cebrail (A.S), kendisini kanadi ile oksar. Cebrail'in (A.S.) kanadi ile oksadigi kimse cennete girer.»



alıntıdır.

8
Arkadaşlar
aracın iç aydınlatmasına ilave olarak led uygulaması yapacağım.Amacım içi aydınlatma ile beraber ledlerinde yanmasını sağlamak.Ledleri aldım.acaba kapılar açıldığında yanması için nereden paralel olarak elektrik alırım.Bilgisini benimle paylaşacak arkadaşlarıma teşekkür ederim.Eğer hoşuma giderse fotolarını ekleyip sizlerle paylaşacağım.

9
Sohbet / rock'n coke 2007 bileti isteyen varmı?
« : 31 Ağustos 2007, 23:34:53 »
Arkadaşlar elimde pazar günü hezarfen havaalanında düzenlenecek olan Rock'n coke 2007 için 4 adet fazladan bilet bulunmaktadır.İlgilenen varsa 80 ytl lık biletler 55 ytl (coca cola personel indirimi) verilebilir.

10
Genel / maşpiyeller takıldı
« : 28 Ağustos 2007, 00:28:13 »
Tunç kardeşimden (tuningline) almış olduğum maşpiyelleri aracıma boyatıp uygulamış bulunuyorum.Beğenilerinize sunarım.





11
Polo 6N / Polo İçin Ofsetli Jant Önerileriniz?
« : 23 Ağustos 2007, 15:30:46 »
Arkadaşlar ofsetli jant için önerisi olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler..

12
Sohbet / Mini buluşma-2
« : 20 Temmuz 2007, 23:57:58 »
Evet dostlar yarın saat 13-00 da bende floryada olmak istiyorum diyen varmı?( 21 temmuz)

13
Genel / Kokpitte Küçük Çaplı Değişiklikler..
« : 17 Temmuz 2007, 22:45:26 »
Aracımın içindeki bazı parçalarda spray boya yardımı ile uzun uğraşılarım sonucu görsel olarak değişikliklerim hakkında her türlü eleştirilerinize açığım.Yapılan boyama kendim yaptığımdan bu işçilik hakkındada görüşlerinizide bildirirseniz sevinirim.Bu değişikliği hayata geçirmemdeki tek unsurun aracımın 3 ay evvelki tesisat hırsızlığında hırsızlık yapan zat-ı muhteremin yaptığı kötü işçililiğin sebep olduğuda anti parantez içinde belirtmeyi uygun gördüm.Aktif kalmanız dileğiyle .........

14
Aranıyor / Polo 6N için ikinci el jant-lastik
« : 17 Temmuz 2007, 15:38:56 »
Polo 6N aracıma takmak için 14 jant-lastik takımı arıyorum.5 kollu olanlar tercihimdir.

Sayfa: [1] 2