Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LorD_KeNNy

Sayfa: [1]
2
Satılık / 16" 4 bijon jant lastik takimi
« : 28 Ekim 2014, 00:36:48 »
Arkadaşlar selamlar,

Jant takımımı yeni aracıma uymadıgından satısa cıkardım. Cok da uygun fiyata bırakıyoru jant lasik takımı 500 tl ye bırakacagım sadece 20 gun kadar kullanıldı jantlar. ilan aşağıda haydi hayırlı pazarlar.



resim ekleyemiyorum ilan linkinden ulasılabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-16-4x108-et-17-sifir-gibi-183525098/detay/

3
Satılık / Polo 1.4 TDI İstanbul-Satılmıştır-
« : 14 Mayıs 2012, 09:51:07 »
Arkadaslar merhaba,

Uzun zamandan beri yuksek fiyatla ilanım duruyordu aracımı cok satmayı da planlamıyordum ama artık satmam gerekiyor.
Aracım cok iyi durumdadır. Fiyatı da cok makul tuttum en kısa zamanda satmam gerekiyor. zaten bir kac gune satamazsam anlastıgım diğer aracı alamayacagım ve cok bir anlamı kalmayacak.
Mesut YÜKSEL ismim ve arac İstanbul'dadır. İlgilenenler ulaşabilir.


http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahbinden-125-000-de-1-4-tdi-polo-46389946/detay/

4
Satılık / Polo 1.4 TDI İstanbul
« : 05 Aralık 2011, 13:16:24 »
Arkadaslar 1 yıl once aldıgım aracımı bütün kahrını çektikten sonra artık satmaya karar verdim.
Acıkcası cocuğum da artık büyüdü, ozellikle memleket yolculuklarında daha büyük yani sedan bir arac almaya karar verdim. Büyük ihtimalle 2010 üstü bir araç olacak. Aslında aracımı satmak çok da içimden gelmiyor cunku en ince ayrıntısına kadar yaptırdım, ugrastım, resmen yarı fiyatı kadar masraf ettim ama gerçekten artık daha sessiz, büyük bir arac istiyorum. Zaten aracı cok kullanamıyorum servisim oldugu için bu yuzden benzinli araç almayı planlıyorum.

İlan aşağıda, fiyatı biraz yüksek diye düşünebilirsiniz dogrudur fakat ben hakkı oldugunu düşünüyorum.


http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahbinden-125-000-de-1-4-tdi-polo-46389946/detay/

5
Polo 6N2 / Polo 1.4 TDI Enektör Değerleri
« : 28 Mayıs 2011, 00:45:49 »
Arkadaslar merhaba
Polo 1.4 TDI Enektör Değerlerine olmalıdır? Aracımın enjektorlerini sıfırlatmıstım fakat gecen gun kts 550 makinaya bagladıgımızda boyle acayip degerler gordum biri eksi falan. baglayan kişi tam bilmedigi için bi anlam veremedik. 3 enjektorun degerlerinin ne olması gerekir bilen var mı?
Tesekkurler

6
Polo 6N2 / Koltuk Kılıfı Renk Seçimi
« : 26 Mayıs 2011, 22:59:19 »
Arkadaslar ben aracımın döşemelerinden bıktım artık. cok sık kirleniyor ve onları temiz tutmak mumkun degil. kapı dosemeleri ve on gogus de bej oldugu için hangi renkleri tercih etmeyliyim sizce? aracıma koltuk kılıfı diktircem kapı dosemelerinin bez olan kısımlarını da kaplatıcam. bir kısmı deri de olabilir ve renk konusunda fikirlerinizi almak istedim. ayrıca arcım mavi renk





7
Polo 6N2 / 6n2 BirKaç Soru
« : 13 Şubat 2011, 02:47:38 »
Merhaba arkadaslar gün olmaya ki aracımı daha da yakından tanıyayım. Haftasonları bos vakitlerimde aracımın temizliği ve aracımı tanımaya bira rıazası var ise tesbit etmeye ve gidermeye calisıyorum. Aracımın iç temizliği bitti, ayrıca yagı, filtreleri v.s. degişti bakım yapıldı. artı olarak motor ısısı hiç 9 dereceyi bulmuyordu termostatta sorun oldugunu dusundum söktük bungun ve arac sogukken bile termostat acıktı. degiştirdim ve aracımın sıcaklıgı 90 derecede sabit artık.

simdi bazı sorunlarım ve sorularım var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1.aracımın on sag farı degişmiş. far ayarı kötüydü ve bir duvarın karsısına gecip biraz yükseklik ayarını degiştirmek istedim. aracın içinden ayarlayabiliyoruz fakat bir de baktım ki sol farın yüksekligini ayarlayabiliyorum ama sag değişmiyor. bir sorun var fakat bilemiyorum ama buun gorebilmem için farı sokmem lazım. ama üstteki vida haricinde bir vidaya ulaşamıyorum. 6n2 aracımın farı nasıl sökülür? ayrıca sol farın içi de inanılmaz kirlenmiş onu da temizleyeceğim ama dedigim gibi farları cıkaramadım bir türlü.

2. aracıma ses sistemi takacagım ve bunun için akuden kablo cekmem gerekiyor. daha oncek iaraclarımın hepsine tesisatı ben cektigim için bu konuya yabancı degilim fakat akuden içeriye bir kablo cekecek yer bulamadım. cıldırmak üzereyim nereden amfi için kablo gecirebilirim?

3.sofor kapısı iç taraftaki tutacagı içten krıılmıs onu tekrar yapıstırmam lazım ama onu sokmeyi dusunuyorum sanırım tırnaklı onlar cekince gelmesi lazım sadece bir vida gordum uzerinde farklı birsey var mıdır?

4.sofor tarafındaki ön camları kaldır indir ve kapıları ac kilitle butonunun oldugu plastigin etrafı kırılmıs ve içeri düşüyor.butun butonlar saglam ama deigim gibi sabit durmuyorla bunların uzerinde bulundugu tabla kırık. bu tabladan bulabilir miyim yani dügmenin oturdugu tabla. resim de cekemedim kusura bakmayın.

Destel olabilirseniz sevinirim. tesekkürler..

Bu arada aracım Polo 1.4 TDI Trendline 2001 model

8
Polo 6N2 / 1.4 TDI Mavi Duman
« : 05 Şubat 2011, 20:30:40 »
Merhaba,

Uyeliğim onaylandı ve artık ben de forumun yenilerindenim ve umarım güzel bir otam olur.

Benim bugun farkettigim bir durum var. Aracım 1.4 TDI 2001 model polo. Yakın zamanda aldım 124.000 km de. genel olarak bir sıkıntım yok aracta.
Gaza dokundugunda o 75 beygiri hissettiriyor :)

fakat bugun trafikte uzun süre kaldım yaklasık 1 saat kadar. bu arada arac malum 2. vitesi gormedi bu sürede dur kalk dur kalk devamlı. tabi arac ısındı v.s. dikkat ettim ki bir koku var. yakıt&yag kokusu gibi. bir anda arkaya baktım mavi duman. gaza bastıgımda da arttı ve baya bi mavi duman attı. canım sıkıldı tabi umarım sorun yoktur dedim. trafik acıldı 2.3. vites derken bir baktım duman yok. durdum gaza bastım bastım yok. iyi dedim harket ettim yine trafik yogunlastı dikkat ettim yoktu ama bir süre bekleyince rolantide uzun sure calisinca yine mavi duman cıkmaya basladı. trafik acıldı aracımla hızlanınca düzeldi duman yok. durdum tekrar evimin onunde gaz bastık v.s. yine duman yok. anlayacagınız trafikte uzun sure bekleyince bu olustu sanırım.
Siz benden cok daha tecrubelisiniz bu nedenle sizlerden bilgi rica ederim.

Ayrıca aracı alırken tamirciye gosterdim motor üflemiyor bir sorun yok v.s. demişti. Tamirci tanıdık ve güvenilir.

Sayfa: [1]