İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - hakkihakan

Sayfa: [1] 2 3 4 5
1
   Selam arkadaslar arabama bayagı masraf yaptıgımı dusunuyorum son 1.5 yılda acaba diyorum herkes birseyler yapamaya calısıyormu arabasına yoksa tek titiz yada kıl adam benmiyim.Yalnızmıyım yani onu ogrenmek istiyorum :) Herkesin aracında keyfi yada zorunlu olarak yaptıracagı seyleri ogrenmek istiyorum ben sıralıyorum mesela bakalım sizde neler varmıs.

1-  Orta susturucu patlak değişecek
2- Vites ve el freninin orada bulunan konsolu karbon kaplarken tırnaklarını kırmıstım sordum bu iki parca 350 tl.Ya onarıma gidecegim yada yenisi.
3-Tampon-marşbiyel-kapı derin cizikleri yapılacak.
4-Jant lastik dusunuyorum birde yay.
5-Kapı ici doseme ve koltuk kılıfı diktirmek aynı renkte.
6.Far karartma.
7-Vites topuzu yenileme.
8-Pasta cila boya koruma.

      Bunları yaptıgımıza deger mi degmez mi ? Peki yeni arac alsak en az bu kadar masraf daha yapmayacakmıyız? Zaten yeni arac almak için bu aracın uzerine 15bin gibi bir para koyacagız onun uzerinede 5 milyar masraf yapsak, 20bin tl masraf eder.Bunları golf iv'e yapmekk 3 milyar flan tutuyor daha mantıklı değil yazdıgım masrafları yapmak ?

2
Sohbet / Ses sistemi evde ufak bir deneme.Clarion Golf iv
« : 01 Mart 2012, 18:34:58 »
http://www.youtube.com/watch?v=tqK2Ma3RC4g&list=HL1330619291&feature=mh_lolz

Oyle cekeyim dedim arkadaslar.Bu urunleri alırken bilgi eksikligi yasadıgım icin yurd dısı yurt içi kim ararsa bulsun diye yaptım aslına bakarsanız.İnsallah begenirsiniz:D

3
Golf IV / Jant konusunda tecrubeliler bakarsanız sevinirim.
« : 26 Şubat 2012, 23:23:43 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-sahibinden-acil-satilik-orjinal-bbs-jantlar-70275591/pasif-ilan/#classifiedTitle


Alınırmı. Ebat olarak flan bir sakıncası varmıdır.Tecrubeli arkladaslar yorumlarınızı bekliyorum.

4
Sohbet / Kaçımızın aracında vwtr stickeri var
« : 26 Şubat 2012, 13:15:21 »
1 sendir izmirdeyim daha görmek nasip olmadı kimsede.Hala bekliyorum :)

5
Sohbet / VW Arac forumları çorbaya döndü diyenler.
« : 16 Şubat 2012, 21:57:06 »
1- Motor-kaporta-performans-aksesuar-arızalar-kronikleşmiş sorunlar-elektirik  
Bunlar ve benzerleri şeklinde kategoriler olmalı diye dusunuyorum.(Bazı genel konular usttte ozel yere alınmıs ama tamamen yetersiz)

2-Forum çok sahipsiz ve kesinlikle geliştirilmeye çalısılan bir yer gibi durmuyor.Bana o hissi veriyor.

3-Yararlı bilgileri oylama olmalı.Facebooktaki beğen butonu gibi mesela.Begenisi cok olan konular uste gelmeli ki herkes gorsun haberdar olsun.Bazen çok gereksiz konular cok faydalı konuların ustunde yer alıyorlar.

4-Paspas nasıl olmalıdan tut,arac yağ yakıyor,bakım zamanı,küllük nasıl tamir edilir vs vs.Bu konuların hepsi aynı sayfalarda boy gosterebilirmi sizce?Karmaşaya son verilmesi gerektigini dusunuyorum.Yonetici arkadaslar mesaj yazmassa sevinirim.Biraz site sakinlerini dinleyelim merak ediyorum acıkcası yorumlarını.

5-Bulusma yapıyoruz 20 arac topluyoruz.Ne bir yonetici ne bir sorumlu kimselerden ne tebrik var ne takdir var nede ilgi.Sticker olayı bitmiş zaten.Kendi imkanlarımızla bastırıyoruz.Biz site adına calısanlarmıyız yoksa? Duzgun çalışılsa, bugun vw stickerli arac kaynardı yollardı.Hem tanınmıs bol reklam alan bir site olurdu hemde daha kalabalık bulusmalar organize edeilirdi.

6.Ayın aracı flan secilmeli mesela.Bu işe gonul vermiş arkadasların aracları ne bileyim ana sayfada flan yayınlanmalı ki bi hava gelsin foruma.

6
Golf IV / Enteresan
« : 16 Şubat 2012, 21:43:41 »
1-  Araç hareket halinde iken akü ışığı 1 saniyeden daha kısa bir anda yanıp sonuyor.(bir keresinde abs ısıgı ile yanıd -söndü)
2-  İki kere hareket hailinde iken araç stop etti.80 km ile giderken.
3-  Gecen zenonları açtım teyp ceryanı kesildi geri geldi.Arac hareket halinde iken.
4-  Aracta ses sistemi var.anfi vs.
5-  3-4 kere istege baglı sıfırlanan km yi ve teyp ayarlarını sıfırlamıs arac.Yani elektirik gitmiş ve geri gelmipş.Park halinde iken.
6-  Anlam veremedigim bir olay.Aracta hic bir arıza lambası yanmıyor.Hareket halinde giderken bip bip bip bip diye ses cıkartıyor.Bu sesi neden veriyor olabilir.
      
           Ben kaçak olmasından supeleniyorum aslında ama.Her zaman yapmıyor işte.3-5 gunde bir.Akümü zayıfladı acaba?

7
Golf IV / Akü elektirik sorunu.Yardım!!!
« : 30 Ocak 2012, 23:06:18 »
Yolda giderken direksiyon biraz sapıttı.Bariz birsey yok ama saga dogru flan cekmeye basladı ve akü ışıgı yandı(kırmızı) arac hareket halinde stop etti.Arac ilerlerken tekrar marsa basıp calıstırdım.Akü üzerindeki renk mevzusuna baktım yeşil renk  iyi durumda demek yani.Zaten bir kac gundur elektirip gelip gitti KM ibresi sıfırlandı teyp ayarları başa flan donuyordu.Ama aracı park ettikten sonra 1-2 dk gidiyor elektirik sonrada hicbirsey olmamıs gibi sorunsuz oluyor.Soguk havadanmı yoksa lpg ye geçiş esnalarındamı bir sorun var cozemedim aynısı basına gelen varmı arakadaslar?

9
Golf IV / Yeni urun.
« : 21 Ocak 2012, 18:12:52 »
Alalım mı ?   Nikelajlarını boyarsak enteresan olur yaa : )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-Volkswagen-araclara-ozel-sinyal-lambasi-led-snt-den-71756019/detay

10
Golf IV / Cam fitilleri
« : 15 Ocak 2012, 22:52:29 »
 Arkadaslar surucu kapısının dıs kısmında kalan camın inip kalktıgı yerde bulunan fitil sanırım gorev yapmıyor.Yagmurlu havalarda camı indirip kaldırmama ragmen dıs camda kalan su taneleri sıyrılmıyor hic camı inidirp kaldırmamısım gibi hala uzerinde duruyorlar.Sorum su kapının içine su girermi? Yoksa o fitilden sonra birde iç kısımda bi onlem varmıdır?

11
Golf IV / Kasko yaptıranlar
« : 11 Ocak 2012, 22:27:38 »
Arkadaslar arac 2001 model golf iv tiridentline. 850 tutuyor yıllık kaskosu.Aslında azda para değil diye dusunuyorum.Sizce yaptırmalı mı?Degermi ne dersiniz.Fazla sehir dısına cıkan biriside değilim.Hergun kullanıyorum ama sehir içi tabiki.

12
Golf IV / 5x112 golf iv e olurmu
« : 08 Ocak 2012, 23:46:12 »
Sahibinden.com da birinin golfunde 5x112 var.Sordum arkadasa idda ediyor direk taktık diyor oyle ara baglantı flans şu bu yok diyor.Tecrubesi olanlara sesleniyorum olur mu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-5100-5112-tft-jant-lastik-takimi-46595669/detay/

13
Golf IV / Golf aku bitti.
« : 07 Ocak 2012, 15:34:42 »
Golf iv akü bitince ittirme ile calısır mı ? Aku bitince butun gostergeler kafayı yedi abs ısıgı yanıyor.Teyp anfi hersey calısıyor ama zenonlar yanmıyor mesela.15 dk yuksek seste anfi ile sarkı dinledim ve zenonlar yanık kaldı biraz.Aku bitti acaba değiştirme zamanımı geldi?

14
Acaba bir eziklik duygusu geciyormu icinizden?Yada ne hissediyorsunuz.Ben audi ve bmw gecerken biraz eziyorum sadece.Gerisini pek tınlamıyorum acıkcası.Ara sırada demode flanmı diye dusunuyorum sonra araca uzaktan bakınca hakikaten bu tasarıma aşıgım ben diyorum yani bu hatlara ,kıvrımlara ve bakışlara.Siz ne dusunuyorsunuz nasıl olsa hepimiz aynı araca biniyoruz.

Sayfa: [1] 2 3 4 5